Перейти до змісту

Фронт Змін

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Щодо Яценюка. Варто детально прослідкувати всю біографію, дізнатись, яким чином людина заробила мільйон в такому молодому віці в наших умовах.

Красиво говорити вміє багато-хто (наприклад, Коновалюк, Сівкович, Волга; як гарно говорять, а головне - саме те, що хочеться почути більшості населення України), а придивишся - звичайні кагебісти на завданні.

Варто спробувати вибирати порядних, чесних і адекватних людей, для яких ця країна - Батьківщина, а не тимчасовий плацдарм для збивання капіталу, і яким не байдуже, як житимуть в цій країні їхні діти.

Більш адекватних ситуації, в якій знаходиться країна, ніж Тягнибок і ті, що поруч з ним, в нашій політиці не помітно (це я не для "русскоязичних", тому не напружуйтесь).

Ющенко останнім часом теж видається людиною більш-менш адекватною (особливо після того, як "любі друзі" дружно, мабуть за покликом крові, перебігли до Капітельман). Але, все-таки, складається враження, що влада його обтяжує, тому деякі дрібні, але важливі для іміджу рішення, виконують замість нього, тим самим "підставляючи" його.

Щодо Гриценка. Людина начебто адекватна, але, напевно, надто емоційна. На даному етапі дружить з Тимошенко проти Ющенка, бо образився. Але виникають сумніви, чи самостійний він в оцій "дружбі". Ознайомлення з його біографією дає підстави підозрювати, що він може "дружити" як на стороні ФСБ, так і на стороні ЦРУ.

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

не треба, бо з половиною не згоден і виникає бажання флудити, але ми ж не буднем розводити флуд :-)

Ну перший мільйон у кожного свій, головне щоб він не був на крові.

Опубліковано

от про комуністів я якраз не здивувався. назвати їх послідовними-ні магу. і ідеологія мені їхня не підходить. та й, як ти кажеш, незаплямованими їх не назвеш.

Опубліковано
от про комуністів я якраз не здивувався. назвати їх послідовними-ні магу. і ідеологія мені їхня не підходить. та й, як ти кажеш, незаплямованими їх не назвеш.

а я не сперечаюсь. але і ти погодишся із тим, що вона у них, принаймні, є :)

ну і погодься - у наступному парламенті буде більше комуністів і однозначно пройде тягнибок...

цікавий такий цирк вийде... ;)

наявність номінальної ідеології- не чеснота.

думаю, шо не пройде Тягнибок.

Опубліковано

може слід вже зробити якусь голосувалку.

Думаю що тягнибок 100% пройде 3% барєр, розвідка доклала. До нього вже лащаться бізнес структури.

Опубліковано
рано ми за вибори почали, нас революція чекає, а вже потім повернемось

ага, чекає вона тебе..Рома, не вигрібав ти давно по самі помідори от і мрієш про кров з носа:)

Опубліковано
яке змішування? все його значення у тому щоб ні з ким не змішуватися і старанно ганьбити тих, з ким воює наша україна

змішування, я маю на увазі обєднання в коаліцію.

Опубліковано
Доброго дня, Колего !

Я вдячний Вам за інтерес до ініціативи «Фронт змін». Ваше зацікавлення є дуже важливим для мене. Воно свідчить про те, що Ви людина небайдужа й розумієте необхідність кардинальних змін у країні.

Очевидно, що суттєво покращити ситуацію в нашій країні та надати їй правильний імпульс розвитку сьогодні здатні лише люди з новими думками, з новими ідеями, з новими підходами.

Сподіваюсь, що Ви підтримаєте мої зусилля у цьому напрямку.

З повагою,

Арсеній Яценюк

тіпа такої?

Опубліковано
ай фокс - ще до коаліцій... як до моря у незручній позі...

ніяка коаліція не заважатиме тягнибоку бути тягнибоком;

а основний цинус тут - вибори і виборча компанія - тягнибок допомагає осколкам нунсу залучити більше електорату - для цього треба щоб його чули і бачили - а для цього треба гроші - а гроші якраз і видають спонсори НУ під ті чи інші зобовязання.

і виходить україна не зовсім для українців ;)

все правильно, тут замкнуте коло. щоб туди попасти треба гроші, а щоб отримати гроші трепа поступатись принципами.

є ще шанс, що він їх кине, і попавши туди почне крутити своє кіно.

я чомусь впевнений, що той хто почне гнути свою кардинально іншу лінію виграє в електората.

Всі знають що вони всі одинакові. Думаю що люди підтримають неодинакового.

Є ще такий фактор як страх перемін. Страх втратити хоча б те що є. Чорт його знає який має бути рівень бідності щоб люба переміна була на краще.

Опубліковано

Раніше був строгим противником федерації (тільки не путінської, бо то й так ясно, що то гоніво, а щось типу американської), а зараз вже вагаюсь. Коли вседержавна влада буде на стільки поділена, вона вже не буде такою цікавою. Посади суддів, та шеріфів - виборні, ну і взагалі всі важливі чинушні посади виборні і то максимум на два-три роки. От би щось тай змінилось.

Опубліковано

Тіпа

Доброго дня, Vanus!

Дякую за проявлений інтерес до моєї ініціативи. Для мене думка кожного громадянина є надзвичайно важливою – і вона обовязково враховуватиметься у нашій роботі.Тим більше важлива підтримка таких, як Ви – які не тільки ставлять питання і називають проблеми, але і пропонують відповіді і шляхи вирішення.Я буду радий, якщо Ви приєднаєтеся до інціативи та допоможете нам у реалізації Ваших цікавих пропозицій.Нині команда "Фронту змін" опрацьовує пропозиції, які надходять щодня. Тому прошу Вас виявити розуміння тієї обставини, що ініціатива лише стартувала і для опрацювання надісланих анкет та пропозицій потрібен певний час.Якщо Ви заповнили анкету прихильника на сайті www.frontzmin.org, з Вами найближчим часом зв’яжуться представники найближчого до Вас осередку Фронту.З ними Ви зможете узгодити формат Вашої участі в роботі організації – зокрема і реалізації своїх пропозицій.

З повагою,Арсеній

Яценюк

Я попробую серйозно цим позайматись, так що жду їх дзвінка

Опубліковано
Тіпа

Доброго дня, Vanus!

Я ще в школі, у 80-х отримував такі "відповіді" з різних фан-клубів зазвєздівшихся контор, із факсімілє, замість підпису звєзди, але тоді, хоч якийсь кусок паперу з америки можна було потримати в руках, а зараз, тупо така сама, але електронна відписка від рОбота. :_20:

Опубліковано

якщо людина, яка має третій рейтинг в державі, буде відповідати сама на всі питання, вона загнеться...

тобто можливість такого листа - це позитив, але я б зробив не так: всі листи хай би публікувалися, крім відвертого флейму, а політик відповідав би не кожному окремо, а згрупувавши питання, бо впевнений, що вони повторюються, групуванням ясно має займатися не Яценюк (в даному випадку), а людина, яка відповідає за сайт (з ідеологічної сторони)

Опубліковано

про фашизм і комунізм (слова де факто синоніми) не треба.

Я от думав над недоторканістю. Якби спитали в мене чи хочу я віддати недоторканість (вседозволеність) людині якої я не знаю, яка особисто для мене нічого доброго не зробила і фіг знати чи дотримається своїх обіцянок, якщо б і дав то максимум на два роки, цього часу достатньо щоб зробити хоч щось добре, а у нас як получається: порішав - 5 років недоторканості, ще порішав - вічність. Такі речі може видавати хіба що антинародна система, жодне суспільство не дозволило б якійсь маленькій групі людей декілька десятиліть бути безнаказаними і прозрачними для закону. Вважаю необхідною виборність суддів народом (від 2 до 5 років максимум, а дальше доводь, що всі махінації це законно і добре для громади), начальників міліції (максимум 2 роки, щоб займався роботою а не створенням системи).

Опубліковано

Кличко приєднається до Блоку Яценюка?

Віталій Кличко не виключає в майбутньому політичного співробітництва з Арсенієм Яценюком. Про це 28 січня повідомляють «Волинські Новини».

«Якщо позачергові вибори будуть, то я зможу більш чітко відповісти вам на це питання», – заявив Віталій Кличко під час прес-конференції у відповідь на питання про можливість спільного виборчого блоку з Яценюком.

«Але на сьогодні можу сказати, що в Україні є дуже багато молодих політиків, які не пов'язані зі скандалами, які чесно заробили своє ім'я. Ви назвали ім'я Арсенія Яценюка. Я вважаю, що Арсеній є одним з перспективних політиків і політиків завтрашнього дня, що сьогодні вже заявили про себе. Ми спілкуємося, симпатизуємо один одному. Розмовляємо про завтра», – цитує Кличка «Українська правда».

«І я твердо упевнений, що ми зможемо або з Арсенієм, або з іншими людьми, що поділяють наші погляди, об'єднатися в розбудові України», - додав він.

Кличко пообіцяв зробити все, щоб виконати всі пункти програми, з яким його блок йшов на вибори в Києві.

«На жаль, ми не є більшістю в Київраді, і не можемо утілити всі ті принципи, які були задекларовані. Але упевнений у тому, що рано чи пізно, ми зможемо втілити усе в життя», – сказав він.

©

P.S. під статтею прикольний каммєнт: Обоих Кличко в ВР - забудем навсегда что такое "трибуну заблокировали"

Опубліковано

http://www.frontzmin.org/ar.jsp?an=2

12 кроків комплексної антикризової програми Яценюка

Прохання коментувати тих людей, які розуміють, про що він говорить :)

І ще:

http://ua.korrespondent.net/ukraine/733247

За результатами дослідження, якби найближчої неділі проходили вибори Президента України, то 23,2% опитаних проголосували б за Януковича, 12,9% - за Юлію Тимошенко, 9,9% - за Арсенія Яценюка, 8,7% - за Віктора Ющенка, 6% - за Володимира Литвина, 3,6% - за Петра Симоненка, 1% - за Олександра Мороза, 4,5% - за іншого кандидата, 14,4% - проти всіх, 15,8% - було важко відповісти .
"На заході України Арсеній Петрович (Яценюк) вже майже розполовинив голоси Юлії Володимирівни, на заході він активно набирає голоси"
Опубліковано

там є такий каммєнт під статтею:

опитування намалюване аквареллю.

А тут (вверху справа) зовсім інші результати:

Якби президентські вибори відбулися сьогодні, Ви проголосували б за:

Віктора Ющенка 188 9.7%

Юлію Тимошенко 952 49.0%

Віктора Януковича 94 4.8%

Арсенія Яценюка 250 12.9%

Леоніда Черновецького 22 1.1%

Олега Тягнибока 76 3.9%

Петра Симоненка 16 0.8%

Олександра Мороза 3 0.2%

Рената Ахметова 37 1.9%

Володимира Литвина 40 2.1%

Проти всіх 178 9.2%

Не пішов би на вибори 86 4.4%

Всього голосів: 1942

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...