Перейти до змісту

Шукаю metal ballads

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

В кого є збірки metal ballads - бажано щось починаючи з 95 років і по цей час. Тому що на 1995 році моє хеві-метал-меломанство практично обриваєтсья, і зараз слухаю старих Judas Priest, Accept, Matallica, навіть не знаючи про щось нове. Всього я зараз не переслухаю, тож хотів би почати з баллад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Axxis, Axel Rudi Pell, Dream Theater, Sonata Arctica, Leverage, Tool, Running Wild, Rainbow- це теж старі, але варті уваги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Axxis, Axel Rudi Pell, Dream Theater, Sonata Arctica, Leverage, Tool, Running Wild, Rainbow- це теж старі, але варті уваги.

В тебе є якийсь збірничок? Бо я сам не маю змоги сидіти, і компонувати. Зрештою, я невіть не знаю, де в них баллади і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо тобі не горить, то на наступному тижні буде

З.І. Accept - Breaking Up Again чув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе є якийсь збірничок? Бо я сам не маю змоги сидіти, і компонувати. Зрештою, я невіть не знаю, де в них баллади і т.д.

Для непонятливих , наприклад Axel Rudi Pell випустив аж два альбоми Ballads 1,2,

ще спосіб є , сідаєш з дівчиною , жінкою і слухаєш , якщо в неї сльоза починає бігти і говорить

...жалостливо то как поют,бедненькие(с),значить воно ;) .А так балади то з Наrd rock i Heavy  metal  епохі, а в середині 90-х була більш зверська музика , да і гітаристи новоспечені з тих груп, ігрі на гітарах , так щоб душа розвернулась і потім не звернулась :huh: , не обучені , вони в основному   з середніми пилорамами ,та пікірующими бомбардитовщиками , в скорості і силі звуку змагались.Но були винятки ,як в любому правилі.

PS.якшо до слідуючого тиждня не знайдеш , то пориюсь в закромах, щось знайду , в Луцьк їхати на цьму тижні просто не планую. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Accept чув, і маю всі їхні баллади. А от від U.D.O. чув тільки Blind Eyes... але так пре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для непонятливих , наприклад Axel Rudi Pell випустив аж два альбоми Ballads 1,2,

ще спосіб є , сідаєш з дівчиною , жінкою і слухаєш , якщо в неї сльоза починає бігти і говорить

...жалостливо то как поют,бедненькие(с),значить воно ;) .А так балади то з Наrd rock i Heavy  metal  епохі, а в середині 90-х була більш зверська музика , да і гітаристи новоспечені з тих груп, ігрі на гітарах , так щоб душа розвернулась і потім не звернулась :huh: , не обучені , вони в основному   з середніми пилорамами ,та пікірующими бомбардитовщиками , в скорості і силі звуку змагались.Но були винятки ,як в любому правилі.

PS.якшо до слідуючого тиждня не знайдеш , то пориюсь в закромах, щось знайду , в Луцьк їхати на цьму тижні просто не планую. ;)

Злий Ви :lol:

Ну а МДМ?... Там є непогані речі. А якщо жіночий вокалЬ?:)

І це, спосіб недієвий :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, звідки маєш можливість скачати (крім фтп ДГ)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, звідки маєш можливість скачати (крім фтп ДГ)?

Якщо на Візорі є файлообмінник - то звідти можу.

З http://ibox.org.ua/

З ДепозітФайлсів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злий Ви :lol:

Ну а МДМ?... Там є непогані речі. А якщо жіночий вокалЬ? :)

І це, спосіб недієвий :) ))

див. зверху .Но були винятки ,як в любому правилі. ;)

А якщо жіночий вокалЬ? ,осбливо  в стилі красавица і чудовище, во -во , так і хочеться представити ,що буде з тею красавицой , як чудовище до неї добереться ,так і зразу на душі  стає жалостливо :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому що на 1995 році моє хеві-метал-меломанство практично обриваєтсья, і зараз слухаю старих Judas Priest, Accept, Matallica, навіть не знаючи про щось нове.

З музикою трохи інакше, як із компами, з 1995 р. ніяких особливих нововведень не відбулось. Можна сміливо слухати нові альбоми тих кого слухав до 1995р. і в 2008 р.

Всього я зараз не переслухаю, тож хотів би почати з баллад.

А тим більше балади... Вони, що 1985, що 1995, що 2008 однакові.

А так балади то з Наrd rock i Heavy  metal  епохі, а в середині 90-х була більш зверська музика , да і гітаристи новоспечені з тих груп, ігрі на гітарах , так щоб душа розвернулась і потім не звернулась huh.gif , не обучені , вони в основному   з середніми пилорамами ,та пікірующими бомбардитовщиками , в скорості і силі звуку змагались.Но були винятки ,як в любому правилі.

Скажімо так: тоді була і "зверська" і не зверська музика, як і 5-10 років до того, так і зараз. Для когось motorhead зверський і зараз, а для декого Dimmu Borgir - солодка попса...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Rock, кому жалісливо, а хто на дез концертах під сценою під такі душероздираючі воплі і восхрапєть може :))

Yarchik, хм, якщо ти колись з тої стопки дисків все переписав, то й УДО у тя має бути весь. І вищеперечислені команди.

Мені тут недавно ОЦЮ ссилку підігнали. Якщо качаєш торенти - спробуй. Є багато чого.

А новинки можна спробувати шукати ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажімо так: тоді була і "зверська" і не зверська музика, як і 5-10 років до того, так і зараз. Для когось motorhead зверський і зараз, а для декого Dimmu Borgir - солодка попса...

ну ладно нехай буде не  "зверська" , ;)  , а по грамотному - екстремальна , death, black, doom і всякі коктейлі в різних пропорціях , шо як раз і домінувала в 90-х .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як щодо Absolute Power Metal - The Definitive Collection 5CD ??

Досить пристойна збірочка,часто нею заслуховуюсь, лінк не пробоема знайти.

Не зовсім і не всюду балади :), але дуже багато достойних речей від культових і маловідомих груп.

Рекомендую, власна оцінка 10 з 10.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yarchik, можу поділитись сь цим http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=220148

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Doro - The Ballads (1998)

5e219108f14406549aa23ab764c93843.jpg

Band: Doro

Album: The Ballads

Genre: Heavy Metal

Year: 1998

Country: Germany

Format: mp3@192kbps

Size: 77,3 mb

Tracklist:

01. In Freiheit Stirbt Mein Herz (03:50)

02. You Got Me Singing (04:40)

03. Children Of The Night (04:15)

04. Fall For Me Again (03:29)

05. A Whiter Shade Of Pale (03:49)

06. Last Day Of My Life (04:24)

07. Fьr Immer (04:11)

08. I'll Make It On My Own (04:05)

09. Enough For You (03:44)

10. I'll Be Holding On (05:26)

11. So Alone Together (05:40)

12. Light In The Window (04:23)

13. Alles Ist Gut (03:33)

http://rapidshare.com/files/111834890/1998...92-M4E-Dino.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім і не всюду балади :), але дуже багато достойних речей від культових і маловідомих груп.

Ні, дякую, цікавлять лише баллади, причому вибрані окремо.

Yarchik, можу поділитись сь цим http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=...st&p=220148

Поділись :)

З рапіди качать не могу :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут не дивився?

На вскідку: Romantic Dark Ballads (2006), Rock Ballads Vol.1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Monster Ballads - XMas (2007)

MonsterBalladsXmas.jpg

1. Skid Row - Jingle Bells

2. Winger - Happy Christmas (War Is Over)

3. Jani Lane - Have Yourself A Merry Little Christmas

4. Twisted Sister with Lita Ford - I'll Be Home For Christmas

5. Queensryche - White Christmas

6. L.A. Guns - Run Rudolph Run

7. Firehouse - Rockin' Around The Christmas Tree

8. Danger Danger - Naughty Naughty Christmas

9. Tom Keifer - Blue Christmas

10.Nelson - Jingle Bell Rock

11.Faster Pussycat - Silent Night

12.Dokken - Santa Claus Is Coming To Town

13.Enuff Z' Nuff - Happy Holiday

14.Stryper - Winter Wonderland

15.Billy Idol - Christmas Love

Deposit

pass: www.mediaportal.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1085445

Відредаговано модератором: Якщо відповідаєш зразу - не треба цитувати, тим більше повідомлення з картинкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

V/A 2002 - Metal Dreams, Vol. 4

713991.jpg

# 1 Timo Tolkki - Key to the Universe

# 2 Demons & Wizards - Fiddler on the Green

# 3 Thunderstone - Spread My Wings

# 4 Testament - Return to Serenity

# 5 Crystal Ball - Look in My Eyes

# 6 Savatage - When the Crowds Are Gone

# 7 HammerFall - I Believe

# 8 Manowar - Master of the Wind

# 9 Avantasia - Farewell

# 10 Metal Church - Watch the Children Pray

# 11 Stratovarius - Will My Soul Ever...

# 12 Rhapsody - Wings of Destiny

# 13 Blind Guardian - The Bards Song

# 14 Grave Digger - Silence

ifolder p.1

ifolder p.2

HQ booklet

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...