Перейти до змісту

Варшавський

Zver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

шо це за штука???покі немає можливості сходити)) :rolleyes:

Ціни...?

Який вибір......?

Опубліковано

останій раз як заходив то на весь Варшавський нарахував 16 бутіків.ціни не втикав. єкскалатор робить

Опубліковано

на початку листопада там здавалось в роенду лише 3 точки.середня ціна оренди була 1700баксів місяць.Але пішла криза і на день відкриття там залишились пустими переважна більшість точок.Криза ёпа мать

Опубліковано

ТЦ "Варшавський" - не продуктовий супермаркет. ;) Це ТЦ подібний до "Ювант", але з фонтаном і ескалатором. :) Тобто зроблено все для комфортних покупок (взимку тепло, влітку прохолодно). Як на мене, аж занадто тепло - якщо довго ходити у верхньому одязі, то стане жарко.

Ходив туди перед Новим роком, бутіків ще не багато. Заповненість ТЦ відсотків на 20-30. На рахунок цін теж не знаю, бо ходив туди більше як на екскурсію і в жоден бутік не заходив.

Опубліковано
на початку листопада там здавалось в роенду лише 3 точки.середня ціна оренди була 1700баксів місяць.Але пішла криза і на день відкриття там залишились пустими переважна більшість точок.Криза ёпа мать

Як кажуть, поживемо-побачимо... Мені дуже цікаво, наскільки затребувані будуть їхні площі. Як на мене, основна проблема з пустотою торгових точок виникла через те, що ТЦ відкрився перед Новим роком, коли більшість підприємців уже не хотіли займатись відкриттям та облагородженням нових точок і завозом туди товару. Кінець січня буде більш знаковим і покаже популярність чи непопулярність "Варшавського".

Опубліковано
Зараз актуальність здачі в оренду комерційних та торгових площ майже на "0"...

Не скажи. Приміщення будуть необхідні завжди. На місце збанкрутілих бізнесів прийдуть інші. Так, зараз криза, яка зупинила будь-який економічний розвиток. Після кризи орендні доходи, швидше всього, значно впадуть, але все одно залишаться прибутковим бізнесом і цікавими інвестиціями.

На рахунок актуальності: зараз - найкращий період вкласти вільні кошти в нерухомість, яка значно зменшила свою доларову ціну.

Опубліковано

Відкрито пару бутіків. В основному - жіночий одяг. Дорого.

Кафе на першому поверсі класне)

Опубліковано
Дорого.

при такій ціні на аренду має бути дешево :blink:

Що ж зараз будуть думати підприємці:

- взяв в оренду бутік,

- заплатив за місяць оренди трішки $,

- товару не фіга не продав

- от і нафіг мені той бутік, хай ще хтось крім мене попробує там щось продати

Я думаю логіка є...

Опубліковано

цікаво яка логіка в тому щоб відати 1700$ за місяць оренди за бутік площею 20-25квадратів і ще собі потрібно щось заробити.І яка націнка має бути?Логіка тільки в тому що з такою орендою відбити гроші вкладені в торговий центр за рік

Опубліковано
фотки хочу побачити!!!!

Фотки "Варшавського"? :blink: А хіба не краще сходити і побачити все на власні очі... Заодно і на ескалаторі безкоштовно покатаєшся. ;)

Опубліковано
фотки хочу побачити!!!!

Фотки "Варшавського"? :blink: А хіба не краще сходити і побачити все на власні очі... Заодно і на ескалаторі безкоштовно покатаєшся. ;)

Раді ескалатора я туди нехочу пертися....................вже накатався :P

Опубліковано
Раді ескалатора я туди нехочу пертися....................вже накатався :P

Тоді цей торговий центр не для тебе. :D

Опубліковано

А З ТЕХНИКИ ШОСЬ Е ТАМ?????

ДА ЗАРАЗ КАЖУТЬ ПРОДУКТОВИ МАГАЗИНИ МАЮТЬ РПИБУТКЫ НИБЫ ЙИХ КРИЗА НЕ ТОРКНУЛАСЯ!!!!

Опубліковано

2 tolaan за такі пости треба РО давати.... невже так важко нормально написати?

Або українською або російською, тільки нормально, без капслока і без Ы

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...