Перейти до змісту

Dowload майстери закачки

Tumoxa44

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У мене виникло таке питання: який із Dowload майстерів закачки найзручніший та найшвидкіший!!!

Поділіться своїми думками... :blink:

post-5424-1230468658.gif

Опубліковано

Продам спосіб як не платити свому провайдеру за домашній інтернет, і як збільшити швидкість в декілька разів також нічого не заплативши.

Це до запитання про найшвидкіший майстер закачок.

Опубліковано
найшвидкіший!!!

а как это?)))

Dowload майстерів закачки

краще було б написати - Dowload майстерів закачки які качають закачки

Поділіться своїми думками...

а може краще не треба? ^_^

Опубліковано

Ну чого накинулись - в нього ж лише 7 повідомлень на хфорумі. А по менеджерам то кожному своє, часто використовують downloadmaster, flashget, reget і т.д. Спробуй щось із цього.

Опубліковано
icon_plus_1.gifПутеводитель по менеджерам закачки

Пробуй. Поділишся думками ;)
Опубліковано

Перепробував багато, ще коли на діалапі сидів. Функція докачки була критична при тих постійних обривах на Фотокомі. Зараз стоїть Dowload майстер 5.5.7

Все що має робити, робить.

А швидкість не залежить від менеджера закачок.

Опубліковано

Про способи як не платити за інтернет я пожартував, твої слова про "найшвидкіший" нагадали про разводи давно минулих літ. Менеджери вже не актуальні якщо в наявності АДСЛ, обривів немає, качається швидко - менеджер не треба, а торрент рулить :)

Опубліковано

Мені найбільше подобався Download Master. Докучали тільки оті поновлення, коли з кожною новою версією добавлялося всякої срані. Як сидів на dial-up чи використовував мобільний інтернет, то менеджер закачок допомагав. Зараз ним користуюся рідко. Все частіше задіяними виявляються штатні засоби Опери. Поки вибереш куди зберігати, то фалик вже й закачаний :-). Інколи пару сотень мегабайт треба качнути. Опера й з цим справляється, навіть якщо трапляються обриви, то можливість докачки виручає.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...