Перейти до змісту

Украинцам разрешат покупать травматические пистолеты

D@ve

Рекомендовані повідомлення

То чого ви так ніяковієте з продажу травматичних пушечок, сама травматична дія яких під великим сумнівом.

Дійсно, чого це ми так розпереживались. До речі, на рахунок травматичної дії, там он vanus пропонує її перевірити? То може спробуєш і розвієш сумніви? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви так от говорите, але ж мисливську зброю що дуже важко купити, чи там дозвіл отримати, і обріза зробити. Є стільки класних невеличких рушниць.

І ходити там гопати народ, щей можна потрони з піском робити. А взагалі можна і машиною гопати, збивати пішохода і грабувати його, а чо нє. Треба заборонити машини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви так от говорите, але ж мисливську зброю що дуже важко купити, чи там дозвіл отримати, і обріза зробити. Є стільки класних невеличких рушниць.

І ходити там гопати народ, щей можна потрони з піском робити. А взагалі можна і машиною гопати, збивати пішохода і грабувати його, а чо нє. Треба заборонити машини.

Ну, с машиной в кармане в темном переулке не подкатишь. И без свидетелей сбить человека, тоже, мягко говоря сложновато.

А "гопануть" кого-нибудь в вечернее время, с такой довольно внушительной пушкой - раз плюнуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, у соседей вообще все очень просто. месяц-полтора и любой вменяемый человек имеет пять травматиков и пять длинностволов (эти, разумеется, не для ношения). как же эти алкаши-балалаечники до сих пор друг друга не поубивали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К травматику продаваемому свободно отношение станет как к игрушке. А увидев кадры из ролика что мол оно вообще безвредно вообще будут палить на право и налево. КАК ТАМ СКАЗАЛИ В РОЛИКЕ???????? "Такое ощющение что ктото пальчиком потрогал". Пусть прийдут ко мне на ТЕСТ я ХЕРОНУ им в коленную чашечку , челюсть и по обоюдной договорённости в ЛОБ --- вот тогда мы и посмотрим что скажет подопытный - если вообще сможет что то сказать.

Машина кстати является средством передвижения и может нанести вред пострадавшему, а вот оружие - это не кондитерское изделие и двоякого смысла не имеет --- оно создано для того чтобы убить или покалечить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі чоловіки в світі поділяються на дві категорії: Ті хто мають зброю, і ті хто хочуть її мати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема в том что когда выдаёшь 50 дозволов в месяц их проконтролировать можно, а когда 50 в день то хрен поймёшь кому выдали. Отсюда проистекает следующее ---- когда завалят когото --- и в городе 1000 едениц подходящего под преступление оружия, то найти с горем пополам можно, а когда миллион то ХАХА. И только ненадо разводить полемику, что определят по гильзе - НЕ СМЕШИТЕ, вспомните что есть револьверы и "оса" которые не выбрасывают гильз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки побігаєш і поприносиш всі папери то тебе всі сусіди будуть знати, участковийі з дозвільної будуть вітатись на вулиці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

свидетелей сбить человека, тоже, мягко говоря сложновато.

А "гопануть" кого-нибудь в вечернее время, с такой довольно внушительной пушкой - раз плюнуть.

І серед цих "кого-нибудь" і не тільки в вечірній час, в першу чергу, опиняться брати наші менші - собаки і кішки. Нещодавно я бачив свого сусідського пса Барбоса, котрий прибіг до воріт свого будинку, крутячись, як ошпарений, він бився головою в ворота і не міг знайти калитку. Потім я бачив його заплакані очі і дуже дивну, страждаючу, болісну поведінку. Я подумав, що його збила машина, а потім стало відомо, що на нього приснула з балончика одна молода особа жіночої статі бо він просто біг в її сторону. Боюсь, що випробовувати силу і забійну здатність травматичної зброї почнуть саме на тваринах. Зарубати півня, качку, заколоти свиню буде вже не актуальним. Збільшится кількість нещасних тварин, котрі попадуть під гарячу руку вандалам з травматичною зброєю. Я ПРОТИ цього рішення!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да ! Люби друзи. Наш ПРЕЗИДЕНТ в последнее время нас не перестаёт удивлять.

Для начала б навёл порядок в ночных клубах , где малолетки от 13 лет ЖРУТ LSD и пьют водяру.

Так он не нашёл ни чего более умного , чем им же раздать резинострелы. КРУТО.

Это по видимому он так решил поднять экономику Украины. А чё умный рассчёт.

1. Прибавка в бюджет от продажи отечественных стволов.

2. Прибавка в бюджет от поступлений средств на регистрацию.

3. Разрешающей Системе можно урезать зарплату в раза 4 , ибо они на взятках (давая дозвола гопникам) своё отобьют.

4. Слабые слои населения (бабушки, женщины, дети, инвалиды и.т.д.) их теперь не просто будут грабить, а ещё и убивать и калечить,

что тоже неплохо СЛАБЫЕ СТРАНЕ НЕ НУЖНЫ.

5. Армии в стране НЕТ. Но зато будут КРУТЫЕ ГОПНИКИ которые пострашнее любой армии.

Посмотрите одни ПЛЮСЫ.

Короче говоря не отчаивайтесь всё ещё впереди. Следующим щагом будет ПОЛНАЯ АМНИСТИЯ В ТЮРЬМАХ.

100% !!! ....... та блін було б в нашого "любого друга" хоть чуть мозгів в голові, він би ввів коменданську годину для стабілізації обстановки зі злочинністю......і ще ввів би відповідальність адміністративну ( та кримінальну) батьків за своїх неповнолітніх чад - зразу б стало чуть попроще жити :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

асобінно сподобалась комендантська година, про відповідальність мовчу. Але розкажи от що саме діється в твому районі і чи можна цю проблему вирішити за допомогою Форт-12Р

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

асобінно сподобалась комендантська година, про відповідальність мовчу. Але розкажи от що саме діється в твому районі і чи можна цю проблему вирішити за допомогою Форт-12Р

Мне непонятна твоя позиция...... Ты ведь владелец именно "Форт-12Р" ...... Скажи мне пожалуйста " А на кой лях ты вывалил 1500гр за дозвил и 2800 за ствол" ??? А???? Если ты считаешь что все люди ДРУЗИ. :D и ствол это игрушка , которую можно раздавать всем на право и налево. Спасибо нашему ПРАВИТЕЛЬСТВУ что водяру и пиво продают на право и налево МОЛОДНЯКУ , так теперь давй ещё и пьянь вооружим. АХРЕНЕТЬ. БАРЫ и ПАЛАТКИ кишат пьяными гавнюками ,, Да Да --- ГАВНЮКАМИ --- потому что я своему голову оторву если почувствую от него запах (а уж поверь мне я его почувствую) --- так давайте ещё гавнюкам по пистолету раздадим. :angry:

Я ещё раз хочу акцентировать внмание на том , что ОРУЖИЕ это не игрушка --- даже пневматическое.

Сколько понадобилось смертей чтобы признать СКУТЕРА --- транспортным средством??? А?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хотів я ВовклеВ направити в русло діалогу. Бо все таки він неправ, в нас є відповідальність батьків за неповнолітніх 1, а 2 чи допомогло б йому носіння з собою зброї в його районі. Аале мабуть немає мозгів в нього бо як то так зараз вводити комендантську годину. Він погнав.

ту Даркмонк

1. Ти міг би спочатку спитати в мене про мою позицію. Так от Моя позиція приблизно така, що цивільне населення через процедуру має право отримати короткоствольну вогнепальну травматичну зброю для використання її для самозахисту а також в психологічному сенсі.

2. Дякую нашому керівництву за те що злочинність не така страшна як 5 і 10 років назад. Подруге контроль за продажем алкоголю і тютюну покладений на сп. службу десь 10% і на СУСПІЛЬСТВО 90%. Але є купа бидло, чи наприклад таке як ГАМНЮКИ які не зупиняють і не втручаються непрямо в ситуації коли діти вживають алкоголь та тютюн. Саме в СССР втручання суспільства мало 99% результат. Тепер всі стали пофігістами тіпа як ти кажеш що в свого я почую запах, а в іншого ти не бачиш і обзиваєш його. Так от прікінь твій син посмакуввав трішки пива на вулиці, а прохожий назвав його просебе чи вдома засранцем малим що пє ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to vanus:

Не надо обижаться ..... я считаю ты не прав ... во-первых продажу алкоголя и сигарет не должны котролировать прохожие ..... то есть ловить или укорять уже пьяных и обкуреных КОТОРЫМ УЖЕ ВСЁ ПОФИГ. Во-вторых: нифига себе ты сказал "мой ребёнок на улице СЛЕГКА пригубит пивка" , я так понимаю это такая шутка да? Может твоему сыну 20лет и ты можешь ему позволить такое ..... а я НЕ ПОЗВОЛЮ.

РАЗРУХА НАЧИНАЕТСЯ НЕ В СТРАНЕ ...ОНА В УМАХ (с) Профессор Преображенский.

Не надо следить за чужими детьми СЛЕДИТЕ ЗА СВОИМИ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ти сам перечиш собі цитуючи Преображенского, дійсно в умах тобто в суспільстві а не одним чоловіком.

Якщо люди що бачать дітей що вживають алкоголь почнуть звертатись в МУ УМВС, прокуратуру, інспекцію, і т.д. з письмовими заяви то тоді з цим будуть боротись. ТАК робиться у всій ЄВропі, я знаю там пройшли мої студентські роки. Там народ дзвонить в міліцію по будь-якому адмінпорушенні.

Так от в мене було два випадки в джермані.

1-й

Ми переїжали з квартири на іншу, і речі возили легковою машиною. Жінка з вулиці подзвонила в міліцію і заявила що ми порушуємо правила дорожнього руху (ми проїхали 30-ть метрів вздовж нашої вулиці на якій був односторонній рух. Приїхали міліціонери і сказали щоб ми так не робили, в противному випадку вони випишуть штраф.

2-й

На заправці я купував пиво, купивши його я відходив від каси. І тут бабулька спитала мене а чи мені є 16 років. ггг я кажу та мені 20, вона наполягала. Переляканий продавець років 17-18 підскочив до мене і перепрошував все повернути або я показав йому паспорт.

ПИТАННЯ є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ведь постулат "95% населения - идиоты" никто не отменял.

Підпишусь під кожним словом.

Знаешь, около 95% населения подпишутся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаешь, около 95% населения подпишутся

Ага. Подумки відносячи себе до 5% :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ти сам перечиш собі цитуючи Преображенского

(С)Булгаков, "Собачье сердце"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в 7год вечора оголосять рішення в новинах про цей закон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хммм..... мабудь дозволять як сказав речник соответствующіх органов через місяць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

призадумались, мусорякі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо, вони голосували вже, що саме ще треба їм зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...