Перейти до змісту

Новый Год 2009

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніяк не вплинув :)

Буржуйські замашки в стилі "палєтєть лі на Багами аль на Бєрмуди" нам чужди ).

Зустрічати будемо веселою компанією недалеко від Луцька з ультра-ялинкою, Бендером з пивом, шашликом-башликом, музичним супроводом, веселими костюмами, всякими конкурсами, іграми, караоке, сценаріями, розігришами і рок*н*ролом.

:)

Фотки викладу. Абєсцяю :)

Опубліковано

цей рік я буду вдома ... вже вирішив ... з батьками з родичами (приїде куча родні на цей НР)... да і дома я вже не святкував років 8 останніх напевно =)

криза ..... майже не вплинула ... настрій бомбезний просто, феєрверк вже жде коли його підпалять, шампусік вже теж готовий =) Цього року я перевпевнив батьків не готувати мільйон страв ... а зробити таку собі фуршетну вечірку =) з легкими закусками, "відром" пуншу та кучею коктейлів (прєвєд ДютіФрі)! якось так ....

Опубліковано

Так вже склалось історично, що Новий рік і "вдома" для мене речі несумісні.

Дома сидітиму, коли старою бабою буду (хоча й щодо цього мєня тєрзаюд смутниє самнєнья гг), не той склад характеру чи то не ті таракани в голові.

Для мене Різдво - це сімейне свято. А Новий Рік ..так це ж діло має проходити весело і якомога яскравіше: серед кльових людей або ж з пригодами :).

Скільки себе пам*ятаю - постійно на Новий РІк щось придумували: то ледь наступаючий 2002й в машині посеред поля не зустріли (їхали в сусіднє місто на закриту вечірку (а-ля концерт, а-ля купа всього), то на даху "в лєсу раділась йолачЬка" танцювали, то творчі вечори влаштовували і т.д. і т.п.

Опубліковано
Так вже склалось історично, що Новий рік і "вдома" для мене речі несумісні.

Дома сидітиму, коли старою бабою буду (хоча й щодо цього мєня тєрзаюд смутниє самнєнья гг), не той склад характеру чи то не ті таракани в голові.

Ниче, хайно ребенок появится, поймешь что с ребенком самый прикол встречать, и вечеруха уже будет дома с друзьями когда детей уложишь. Между прочим празновать Новый Год шопотом тоже прикольно :)).

Опубліковано
На 31.12.08-03.01.09 -їдемо в Карпати. Будем Новий рік зустрічати серед смерек....

Де саме? :)

Я теж в карпатах буду. Новорічна ніч пройде у розваленій обсерваторії на г.Піп Іван :D

Далі, якщо погода буде - ще по чорногорам пробіжемося...

Опубліковано

Новий рік з сімєю, проїдемся по батьках поки пузо не лопне, а там потім після на світязь карасів поганяти, а ось після НР можна в баньці погрітись

Опубліковано

Карпати, туристична база в Яблуниці :)

Треба згадувати як то на лижах кататись, ато останній раз катався в далекому дитиснстві :D

Криза... Ця поїздка планувалась вже давно, так що вона мала найменьший вплив.

Опубліковано
На 31.12.08-03.01.09 -їдемо в Карпати. Будем Новий рік зустрічати серед смерек....

Де саме? :)

Я теж в карпатах буду. Новорічна ніч пройде у розваленій обсерваторії на г.Піп Іван :D

Далі, якщо погода буде - ще по чорногорам пробіжемося...

В Ворохті, а кататимемось на лижах в Буковелі...

Опубліковано

Ми робимо кінокарнавальний капустнік :) (словом, веселу забаву) в готелі Маєток...

До речі - якщо ще хтось не знайшов собі компанію - в нас в останню хвилину звільнилось ще кілька місць, так що будемо раді, якщо ще хтось приєднається...

Якщо що - стукайте в аську - 146078218.

Опубліковано

Завжди зустрічав Новий рік з батьками, це стало традицією. Обов"язково в них дома. Ялинка подарунки, радісні діти. 2-гого числа зустрічаємся з друзями. Ось така програма ^_^

Всіх з наступаючим Новим Роком! Здоов"я та щастя!!!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...