Перейти до змісту

Імпічмент президенту України

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

правильно

далі включай логіку - нащо країні такий ризик в особі однієї людини? вона може бути психопатом/маніяком/просто мерзотником всередині а ззовні білою і пухнастою в очах виборців.

істинно роблять передові демократії світу - мінімум відповідальності в одні руки! ризик менше, та й колективні рішення часто кращі.

b0rg - Якщо праламентсько-президентська модель чудово працює у Німеченні, Ізраїлі, Англії, це не означає, що вона і в Україні буде так само функціонувати. ;) Бо як сказав один герої борди " в цьому місті, рано чи пізно все класне перетвореться на кучу навозу".

Тим більше, значна частина нашого народу завжди була стадом, яке дуже хоче щоб ним хтось керував - жосткою рукою. Тому такої вищої форми правління як праламентсько-президентська модель, укр. народ просто не прийме. "Недорослъ" ;)

та нєужелі?:)а може, у нас давні традиції парламентаризму? віче там, козацькі ради?може, навпаки, ми радо сприймемо парламнетські моделі?:)

З. І. народжені плазувати, літати не будуть.

справжній депутат- дивіться, як він про народ України відзивається:)у нас жодного шансу:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 126
  • Створено
  • Остання відповідь
та нєужелі?:)а може, у нас давні традиції парламентаризму? віче там, козацькі ради?може, навпаки, ми радо сприймемо парламнетські моделі?:)

"віче там, козацькі ради" - твій тато джугашвіллі, стер все це - підчисту ;)

З. І. народжені плазувати, літати не будуть.

справжній депутат- дивіться, як він про народ України відзивається:)у нас жодного шансу:)

Дуже дякую, за таке визнання, :) шановний банківський дипутат.

З.І. Лицеміство, не кращий шлях до сердець народу, пане дипутат. Хоча без нього, вас не уявити, це ваша сутність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, Вірджіле,ти маєш на увазі що для українців,більшість яких є стадом, та України як держави найкращою формою правління є президентська, парламент краще "упраздніть"? себто, авторитаризм, можливо, навіть диктатура?

у Європу прагнуть не слід? і рівнятись на їхній досвід державного управління теж не слід, і пробувати не варто, тому що ми апріорі не придатні до цього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається, що коли при владі бидло то форма правління не грає ролі, як можна говорити про парламентаризм, якщо всі 450 депутатів дьоргаються ниточками в руках декількох олігархів, в той же час коли ті самі ниточки керують президентом - і про президентську форму правління не потрібно згадувати. Україна супер ідеальна країна для влади, головне, що хоче народ від його ж влади, щоб вона його не чіпала і проблеми виникали у влади тільки тоді коли влада про це забувала. Тобто важко уявити багаточисельні акції протесту проти сумнівної приватизації пари десятків державних гектарів, всяких тендерних викрутасів, податкових пільг - кради собі і радуйся, обкладайся особняками і тачками в мільйони гривень (при зарплаті 1К-2К, ну максимум 3К), ніхто тобі й не дорікне, так ні, проблема української влади полягає у тому, що їй завжди мало і вона завжди ладна забрати в народу останній кусочок пиріжка і забирає його завжди з лозунгами покращення благоустрою, з метою наведення порядку, для покращення побутових умов, для поглиблення процесу демократизації, при цьому завжди спираючись на досвід Європи, забуваючи при цьому, що в тій самій Європі завжди всі раді були відрубати голову монархові, так вона і формувалась, а у нас паньство і боярство хоч все село могло перегвалтувати і перебити без жодного докору від Феміди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, не будем дєлать дикий коктейль із понять і обривків історичних фактів. Голови монархам у Європі рубали не на основі рішень губернських судів за позовом ображеного селянства чи ремісництва, а під час революцій:)І то у пізньому середньовіччі:) У нас теж були революції, зокрема 1848-го, бо частина українців тоді входила у австро-Угорщину, і 1917-бо частина України входила у РОсійську імперію. Влада завжди хоче бути абсолютною, вона має перманентну тенденцію до розростання. Тому й вибрали еуропейці моделі управління, де доступ до влади мають багато народу, щоб нікому забагато не дісталось:) а раз наші обранці бидло, а ми хороші, значить, не обиратимемо їх на нступних виборах. так, Ендінд?;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто, Вірджіле,ти маєш на увазі що для українців,більшість яких є стадом, та України як держави найкращою формою правління є президентська, парламент краще "упраздніть"? себто, авторитаризм, можливо, навіть диктатура?

у Європу прагнуть не слід? і рівнятись на їхній досвід державного управління теж не слід, і пробувати не варто, тому що ми апріорі не придатні до цього?

Шановний шура, не перекручуй мої слова(це не тільки я зауважую). Пояснюю вам на пальцях. Ви не задавлися питанням, чому самі класні, різні золоті ідеї(демократія, свобода свлова, іпотека, кредитування і маса, маса іншого), які запозичувалися з інших розвинутих країн,в україні завжди терпіли повний КРАХ? Чому банківська система, яка так активно допомагала розвивати економіку USA, EU, в україні стала напів раковою пухлиною. Чому благодіїні фонди(голуби надії) в нашій країні вконують зовсім іншу функцію, а на заході це реальна схема допомоги нужденним? Да кінець кінців, ви не задавалися питанням, чому коли україна виїшла з СССР маючи на руках фантастичні можливості (текстиль, металургія, енергетика, АПК і т. п.) для економічного прориву, просто всралася? Бо ця нація до сих пір живе по принципу стада, це ще класно описав-висміяв Хазанов у своїї своїї роботі "АДАБРЯМ".

Президентська форма правління чи парламанстько-президентська, вас не заставить стати свідомими людьми. Ви намагаєтеся одягнути 150 кг дядкя, у супер-тонкий, модний фрак 50-го розміру.

І на рахунок "у Європу прагнуть не слід" в укрїні по великому рахунку, нема з ким про серйозно спілкуватися, клоуни одні. З сьогоднішним станом речей в україні, Арабські Емірати бистріше приймуть у EU.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Альто,я не перекрутив твої слова, я уточнив дещо. і ти у своєму пості підтвердив мої здогадки- нам нІчого робити у Європі, ми повні нулі і т.д. то що нам робити? закутатись у білі простирадла і повзти на кладовище???здатись на милість комусь?просто відгородитись від усіх і гнити у своєму болоті? висновок якийсь подай зі своїх слів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при чем тут Шура, я не понял, ну да ладно.

Чому банківська система, яка так активно допомагала розвивати економіку USA, EU, в україні стала напів раковою пухлиною.

а потомушо в УСА ваапще трандец. :) Только это пока на них не отразилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха, не будем дєлать дикий коктейль із понять і обривків історичних фактів. Голови монархам у Європі рубали не на основі рішень губернських судів за позовом ображеного селянства чи ремісництва, а під час революцій:)І то у пізньому середньовіччі:) У нас теж були революції, зокрема 1848-го, бо частина українців тоді входила у австро-Угорщину, і 1917-бо частина України входила у РОсійську імперію. Влада завжди хоче бути абсолютною, вона має перманентну тенденцію до розростання. Тому й вибрали еуропейці моделі управління, де доступ до влади мають багато народу, щоб нікому забагато не дісталось:) а раз наші обранці бидло, а ми хороші, значить, не обиратимемо їх на нступних виборах. так, Ендінд?;-)

Так і зараз ми нарешті підходитимемо до виборів по-серйозному, думаю що швидко (ще за життя нашого покоління) буде можливою виборча люстрація. Хоча для приходу "народних нових сил" закриті всі шлакбауми крім інета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний шура, не перекручуй мої слова(це не тільки я зауважую). Пояснюю вам на пальцях.

ты себе на пальцах объясни, что Шура и Толик - имена разные...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому банківська система, яка так активно допомагала розвивати економіку USA, EU, в україні стала напів раковою пухлиною.

Ді ти забуваєш тільки сказати, що в них дуже затяжний триндець - людство стільки не протягне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді ти забуваєш тільки сказати, що в них дуже затяжний триндець - людство стільки не протягне.

або людство , нарешті, спробує забрати у боржника своє, або боржник , потрясаючи ядрьоною бонбою, придумає собі відтермінування і відмазку. Але точно ненадовго :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, США рухне, але грамотно, без виселення людей на вулицю, за не виплату кредита. А у нас?

Альто,я не перекрутив твої слова, я уточнив дещо. і ти у своєму пості підтвердив мої здогадки- нам нІчого робити у Європі, ми повні нулі і т.д. то що нам робити? закутатись у білі простирадла і повзти на кладовище???здатись на милість комусь?просто відгородитись від усіх і гнити у своєму болоті? висновок якийсь подай зі своїх слів

Толік, я не можу пояснити в двох словах те, що твориться, будується 100, 200, 300 років?

або людство , нарешті, спробує забрати у боржника своє, або боржник , потрясаючи ядрьоною бонбою, придумає собі відтермінування і відмазку. Але точно ненадовго :)

ромаха, ді це вже мертва тема, обама вже (латентно) оголосив, не звертання $ як світової одиниці(правда, як він це зробить, хрен його зна), зі слів обами вже видно, що США не можуть тянути той хомут, який раніше тягнули, задля престижу $

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

США рухне, але грамотно, без виселення людей на вулицю, за не виплату кредита.

Да? Ну тоді тут глянь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваші балачки пусті як пляшка водкі в пятничний вечір.

1. Президент має бути, і премєр з такими економічними повноваженнями як зараз, але президент є гарантом конституції і моніторити премєра, а премєр в разі своєї невдачі міг легко зніматись Радою. Все добре тільки головний закон нарошно прийняли хреновим щоб плутанина була і україна гальмувала не розвивалась.

2. Я підтримую дії президента і постійно відслідковую його укази, і бачу наскільки вони корисні. Ось наприклад вчора попри те що кабмін мав підняти ціни на деяки компослуги , президент указом відмінив. Куди ж зараз людям ще комун. послуги піднімати. Ось вам реальний факт, а ви тут піском трусите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<...>

2. Я підтримую дії президента і постійно відслідковую його укази, і бачу наскільки вони корисні.

Дуже своєчасний і актуальний у теперішній ситуації закон Ющенка. Це вам не піском трусити, а реальний факт.

До речі, vanus, у твоєму підписі "Віктор Ющенко vs Vanus", ти знаєш, що таке "vs"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уяви собі що і такі закони треба, ми ж у світі не одні.

ПС Ти правий про підпис :-) справлю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уяви собі що і такі закони треба, ми ж у світі не одні.

Та звичайно треба! Але зараз є більш нагальні справи у державі, ніж кажани в Європі, бо ми з багатьох причин не в Європі, а в *опі, чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже офтоп, складай нову тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отразилось,на днях знакомые из штатов приехали,то говорят средний класс из окон выбрасывается.Падение цен на недвижимость в 5-10 раз!!!!!!

А мы по прежнему доллары в чулки пихаем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік, я не можу пояснити в двох словах те, що твориться, будується 100, 200, 300 років?

а уж патрудітєсь. а то як рохказувати якіми недолугі у багатьох постах, то у нас і букв хватає, і часу, і мислью по дрєву ми розтікаємся. а як сказати, що нам з собою такми робити, то ми не можем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Президент має бути, і премєр з такими економічними повноваженнями як зараз, але президент є гарантом конституції і моніторити премєра, а премєр в разі своєї невдачі міг легко зніматись Радою. Все добре тільки головний закон нарошно прийняли хреновим щоб плутанина була і україна гальмувала не розвивалась.

2. Я підтримую дії президента і постійно відслідковую його укази, і бачу наскільки вони корисні. Ось наприклад вчора попри те що кабмін мав підняти ціни на деяки компослуги , президент указом відмінив. Куди ж зараз людям ще комун. послуги піднімати. Ось вам реальний факт, а ви тут піском трусите.

1. если просто должность - то я согласен пусть будет, на парадах там постоит, поборется за права секос меншин и т.д., а вот то что у нас - такого не надо. Премьер не должен сниматься на протяжении срока полномочий парламента ваабще, потому как только при опрое на тот же парламент возможн эффективная работа с отдачей. Главный закон у нас не есть говенный (все тебе колонизаторы и агенты влияния снятся) и никто Украине не мешает развиваться, не лей нам тут сала за шивортот, ато все кругом виноваты по уши, одним украинцам все мешают.

2. Ну скажем так - ты же не истина в последней инстанции, ты и многие поддерживаешь, другие нет. Я вот например, не вижу в гаранте гаранта. Имея все, он за рекордно короткие срои спустил все в сортир и возомнтил себя пупом. Суть в том что если чел рвался к олимпу и не смог себя реализовать, воспользоваться со всей полнотой (оговоримся, на баго Родины) власти - то это наталкивает на мысли. Только не надо петь что все ему мешают работать, а он упрел там за паркером штампы ставить, тупой быдляк просвящать.

Да, и еще, ты что то говоришь о том что он там делает что то полезное? Так вот, у меня почему то складываются подозрения о том что он нихренашеньки не делает,а СПУ судорожно ведет рекламную компанию "радетель за работой", и наш серенький крдинал и агент влияния бандерлог себя еще ой как покажет.

off vanus как тебе вариант подписи Кучма vs Ющенко=Ющ в пролете. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а уж патрудітєсь. а то як рохказувати якіми недолугі у багатьох постах, то у нас і букв хватає, і часу, і мислью по дрєву ми розтікаємся. а як сказати, що нам з собою такми робити, то ми не можем.

Я постараюся дуже спростити відповідь, до нижчої матерії.

Це культура, Толік, культура життя, а точніше - її повна відсутність на тонкому плані нашої нації.

Якщо взяти в приклад Японію, то там у початкових класах акцент ставиться на два придмети - Етика і Культура. І це практикуються не з післявоєнних часів, а ще до початку Ісусового приходу. І подивись, яких результатів вони досягли: ще у 80-х збудували штучний аеропорт на океані. А ще трішки - і вони зроблять прорив у нанотехнологіях - бездонне джерело можливостей.

Що таке культура життя? Це, в принципі, "Явище". Саме "явище", бо воно не спостерігається у всіх країнах, навіть у дуже древніх націй воно відсутнє. А, по великому рахунку, це закономірний результат внутрішнього світогляду нації(це моя думка, вона може бути хибною).

Вона формується в різних країн по-різному, десь на це іде 100 років а десь - 300 років. Культура життя - це, в принципі, багатогранне явище, його дуже складно описати. З однієї сторони, це збірка всіх розумінь, моральних принципів і шаблонів поведінки в житті, які є стандартними - приємливими для більшості населення, це набування нацією благородних рис характеру, це самостійність у своїому житті і віра в себе, у свої можливості, це відсутність пошуку винних і бачення в кожному ворога(США, Росія, ІЮ), це помірковані дії з розумінням того, що вони впливають не тільки на твоє майбутнє, але й на життя інших людей (відповідальність) Як сказав мій знайомий, "у мене в Чехії теж немало багатих людей,але нікому з них в голову не дійде купувати авто за 150 - 200 тис.$" Тобто, різні площини лежать у різних сферах життя нації.

Культура життя - це стержень нації.Саме завдяки йому "українське поле готове до нормальної родючотсі"( ось до тих, зовнішних золотих ідей),

воно синхронізує правильний підхід нації до тих можливостей, які їй даються , і керує ними рівномірно, а не у свою сторону.

Ось тому в тій самій Японії прем"єр -міністр приходить для лобіювання інтересів власне нації, а не свого бізнесу, ось тому в Японії облікова ставка НБ 0,15 - 1%(чи не так, пане економіст? :) )"

P. S. "Не можу вам нічого обіцяти, крім сліз і поту від тяжкої роботи". В. Черчел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я так думаю, в культуру нації входить уважно читати і розуміти про то,що тебе питають.

Я повторю- я не питаю тебе про історію, я питаю- що робити далі? так, ми недолугі, невиховані, у нас відсутня "культура життя", вся наша історія минула для нас дарма.

то який висновок ми робимо: ми, як нація, ні до чого не придатні, і не варт напрягатись бути людьми між людей?яким ти бачиш наш шлях далі????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вау, ріспект і уважуха! можна сказати релікт - живий member of uschenko_fanclub :) я вже думав таких нема, ну ще баба параска в кийові ;)

ну то дай коментар хоча б на рахунок сумнозвісної конференції? чи на рахунок в чий карман пішла різниця 10-4,85 по рефінансу "Нарда"? чи чому так кришується стельмах? тільки без опускання до тролейбусного фолькльору "бо юлька все пожамкає"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...