ko5teg Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 17:55 #1 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 17:55 Власне сабж ... Альпайн якось криво став працювати після того як полежав (десь 4-5 місяців) у шкафу ... ( із зовнішніх подразників тільки пилюка, яку і то витирав регулярно)проблема така ... підключаю живлення, звук ... на 4 канали роздає суперово .. звук отлічний .. а вуфер не тяне (таке відчуття шо опір вуфера просто дуже величезний і усілок не тяне) скажімо проїхавшись пару метрів (потрусивши усілок) працює нормально .... з дротами/мажиком/вуфером все ок ... пробую любий інший усілок (навіть слабкіший) все паше без проблем....шо порадите ? куди звернутись ? мб в когось були схожі проблеми ? діліться досвідом ... в сервіс не думав навіть везти .. бо за ремонт здеруть більше ніж він коштує ... як завжди .. спитаю в борди спочатку ...З.І.мб тріщина ? мб шось перепаяти треба ? куча дурного в голову лізе ... я не супер спец ... да і усілок "нє первой свєжесті" але всерівно ... нада рятувати ... шкода ...
S30 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:26 #2 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:26 підключаю живлення, звук ... на 4 канали роздає суперово .. звук отлічний .. а вуфер не тяне (таке відчуття шо опір вуфера просто дуже величезний і усілок не тяне) скажімо проїхавшись пару метрів (потрусивши усілок) працює нормально .... з дротами/мажиком/вуфером все ок ... пробую любий інший усілок (навіть слабкіший) все паше без проблем....Тобто, якщо я правильно зрозумів, протрусивши/прогрівши підсилювач саб починає нормально працювати?І далі нормально парцює, чи звук в сабі пропадає час від часу?В любому випадку варто пройтися паяльником по "лапках" вихідних мікросхем підсилювача у першу чергу.Якщо сказати по простому, то у тебе від нагріву/охолодження вихідних мікросхем можливо обрив пайки на їх виводах.Якщо товаришуєш з паяльником, то акуратно пропаявши , думаю усунеш проблему.
ko5teg Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:28 Автор #3 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:28 в тому то і діло ... шо нема друга с паяльніком =))) мб порадиш когось шоб хоть подивилися ?
S30 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:42 #4 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 18:42 в тому то і діло ... шо нема друга с паяльніком =))) мб порадиш когось шоб хоть подивилися ?Якщо тобі негорить, то в четвер-пятницю можу глянути (раніше ні - є трішки роботи по замовленнях).Просто пропайка обійдеться тобі в пиво....Власне контакти відправив в приват, телефонуй - обговорим.
ko5teg Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:21 Автор #5 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:21 супер =) пиво, так пиво =)))))
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 03:27 #6 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 03:27 Правилами розділу заборонено робити пропозиції по наданню послуг за винагороду. Для цього є приватні повідомлення. Останнє китайське...
S30 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 07:24 #7 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 07:24 Правилами розділу заборонено робити пропозиції по наданню послуг за винагороду. Для цього є приватні повідомлення. Останнє китайське... Plum ти б починав з першого китайського, а то відразу грозиш останнім. І з яких пір пиво стало винагородою? Я б цей продукт назвав засобом для наведення дружніх стосунків і взаєморозуміння .
Plum Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 19:54 #8 Опубліковано 24 Грудня, 2008 в 19:54 S30 отримує попередження. Наступний раз буде РО. Дії модератора обговорюються лише через приватні повідомлення/аську. Ну і офтопік. Читайте правила, вони рулез.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.