shtah Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:35 #1 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:35 Займає 5-10 хвилин в день‚ трафік мінімальний. Дохід спочаткуневеликий‚ але з часом збільшується. Заробіток не невеликий‚ але і робота не складна!Потрібно відкривати посилання на сайти з рекламою і тримати їх відкритими 30 секунд. Тільки один рівень рефералов - та зате прибуток з них - 100%! Перевірений і працює! Робіть все по описаних нижче поясненнях і проблем ніяких у Вас бути не повинно!Реєструйтеся в системі на сайті‚ http://***.to/?r=Sarmatik для цього в тому, що відкрилося справа вверху сторінки натисніть [Register]Далі заповнюйте форми:1. Username - тут пишіть ім'я латинськими буквами для входу в систему (логін);2. Password - тут пишіть пароль не менше 6 символів;3. Confirm password - повторюєте пароль;4. Email Address - тут пишіть Вашу справжній e-mail адресу;На нього нічого приходити не буде, окрім повідомлень від сайту;5. Confirm Email Address - повторюєте email;6. PayPal email address for payments - тут знову пишіть цю ж адресу;7. Your country - вибираєте країну мешкання;8. Referrer - тут повинен знаходитися код Sarmatik. Якщо вже написаний, тонічого не чіпайте, а якщо немає то внесіть;9. Ставите галочку, що Ви згодні з правилами сайту і вводите цифри з картинки;10. Натискаєте на кнопку реєстрації;11. Далі натискайте на надпис Login12. Тепер вводите ваш логін і пароль, які ви 2 кроки назад зареєстрували;13. Далі розділ Surf Ads;14. У цьому розділі показані всі Ваші посиланняякі є у вас на сьогодні, вони виділенісірим кольором;15. Далі клікайте на будь-яке посилання із списку;16. У вікні, що відкрилося, зверхузліва пішов відлік, Ви для швидкості завантаження сторінкиможете відключити картинки. Просто зачекайте поки закінчиться відлік 30секунд;17. Як тільки з'явився напис DONE і галочка можете закривати сторінку;18. Якщо з'явився напис Done і хрестик означає вам цю сторінкуне зарахували,це означає що Ви робите щось неправильнотоді просто перейдіть назад в розділ Surf ads інатисніть на це посилання нановo;19. Як сторінку вам зарахували, закривайте вікно і переходьте назад в розділ surf ads, і клікайте на наступне посилання;20. Ті посилання які Вам зарахувалися, тобто ты на якы Ви вже нажимали, стають закресленими, дляперевірки, зайдіть в розділ surf ads і відновіть сторінку;21. Як тільки всі посиланнястануть закресленими ваше завдання на цей день закінченезаходьте наступного дня і посилання з'являться нановотільки може в більшій кількості, якщо ви будетекликати щодня.Для того що б перевіритискільки на вашому балансі грошей вже зароблене зайдіть врозділ My stats, Перші цифри малі, але потім буденабагато більше!22. Сума може складати до 3 баксіву день і це не межа і не обман!!23. Гроші можназняти за допомогою пластикової карти Visa classic, якуможна одержати в будь-якому банку!!! Або через AlertPay....Спершу там треба зарегатися...що займе 5 хв. із знаням англ. мови на початковому етапі.Пам'ятайте, що Ви можете перевести на карточку гроші тільки коли на bux.tu у Вас 75$ і більше!
Kazus Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:43 #2 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:43 Ключові слова: "?r=Sarmatik" і "Referrer - тут повинен знаходитися код Sarmatik". Хочеш заробити на людях гроші, не попереджаючи їх? Якщо ні, то так і напиши в своєму пості, що тобі буде процент з кожної людини, яка зареєструється по твоєму посиланню. А якщо серйозно, то вже дістали теми такого виду.....
fog Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:43 #3 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:43 http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=20209
shtah Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:46 Автор #4 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:46 ну не знаю я користуюся і нічого поганого в тому не бачю
Адміністратори serega Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:49 Адміністратори #5 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:49 10 днів РО за чергову "піраміду"
fog Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:50 #6 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 06:50 ну не знаю я користуюся і нічого поганого в тому не бачю сильний аргумент
Zheny@ Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:10 #7 Опубліковано 22 Грудня, 2008 в 07:10 shtah - читай форум. Потім починай писати. Якщо вже все так добре і ти заробляєш - нахрен кому тоді потрібно таке "благочинство" .. заробляй собі тихесенько. Чи ти хочеш сказати, що людина, яка заробляє собі гроші буде всім кричати на всіх заборах і форумах, "АА робіть як я - я дохрена заробляю".. навряд..Крім того, тут є люди які в інтернеті провели часу більше, ніж ти бачив снів. І вони чомусь тут такого не постять.. А знаєш чому? - ТОму вже давно знають що то лажа. "Не верьте Данайцам, дары приносящим"©
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.