Перейти до змісту

Ксенон

hyrurg

Рекомендовані повідомлення

Панове автомобілісти! Назріло таке питання - треба поставити ксенон на ближнє світло замість галогенок. Цікавить хто продає, якість, гарантія(за китайське гумно не пишіть <_< ), ціни, по-можливості в Луцьку, скільки коштує саме встановлення і в кого це краще робити. Прошу кваліфікованих порад ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

встановлення коштує в нас 150 грн, який у вас цоколь? яка температура світла цікавить?

по секрету скажу - китай китаю рознь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комплект оригінальних ксенонів HELLA /D2S 90mm, + дві лампи, + два блоки/ 13 000 гривень. Хай вони згорять - за таке бабло я ліпше двох нєгрів з факелами куплю....Щоб бігли і світили попереду :P ...Взагалі на шротах комплект (два модулі і дві лампи) орієнтовно від 200 до 300 америкосських баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

встановлення коштує в нас 150 грн, який у вас цоколь? яка температура світла цікавить?

по секрету скажу - китай китаю рознь

Цоколь Н1, Температура - 4200к, по китаю більш детально, може в лічку?

Комплект оригінальних ксенонів HELLA /D2S 90mm, + дві лампи, + два блоки/ 13 000 гривень. Хай вони згорять - за таке бабло я ліпше двох нєгрів з факелами куплю....Щоб бігли і світили попереду :P ...Взагалі на шротах комплект (два модулі і дві лампи) орієнтовно від 200 до 300 америкосських баксів.

Нові в Києві 120-200$, залежно від виробника

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, 13000 грн цифра дійсно фантастична як для ксенону, але й замала для негрів :)

а ТУТ того ксенону від 150 баків валом, причому трейдер цей ходовий, багато хто в нього тариться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвоніть 80503784212 Діма. В нього нормальні ксенони ,люди поставили і не жаліються. За ціну можна теж домовитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найоптимальніший варіант ціна-якість на даний час, який можна придбати в Луцьку, бачу комлект з корейських блоків Mitsumi і ламп Prolumen.

На яке авто потрібно встановлювати. Якщо не треба знімать бампер то встановлення - 20уо тел. - 8 о63 624 1144

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радив би придбати такий комлект КСЕНОНУ. До речі дуже добра ціна стала на такі комлекти, я сам раніше на опті і то дорожче брав :wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fedot, 13000 грн цифра дійсно фантастична як для ксенону, але й замала для негрів :)

а ТУТ того ксенону від 150 баків валом, причому трейдер цей ходовий, багато хто в нього тариться

Думав на цьому магазині таритись, але доставка, гарантія, хотілося знайти щось по таких цінах в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радив би придбати такий комлект КСЕНОНУ. До речі дуже добра ціна стала на такі комлекти, я сам раніше на опті і то дорожче брав :wacko:

Читав в неті шо то китайський самокльоп, краще не брать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По таких цінах точно не найдеш в Луцьку :)

Читав в неті шо то китайський самокльоп, краще не брать

Вже давно ставлю ксенон, а такі комлекти вже більше чим два роки ставлю нарікань ніяких ще не виникало :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм...А хтось звернув увагу на назву фірми-то?...Це і є оригінальний німецький ксенон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвоніть 80503784212 Діма. В нього нормальні ксенони ,люди поставили і не жаліються. За ціну можна теж домовитись.

Дзвонив декілька раз - або ніхто не бере трубку або занято постійно :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи на автозвуці і позвони до мене 8 о63 624 1144 :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купи на автозвуці і позвони до мене 8 о63 624 1144 :D

Напевно так і буде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивись не перепутай тип ламп, і світять найкраще 4300-5000 келвінів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вчора в моєму авто перестали включатися ксенони. Запобіжники ніби всі цілі. Куди ще заглядати не знаю. :(

Підскажіть плс куди в Луцьку можна під"їхати, щоб глянули/допомогли.

Ксенони ставилися не в Луцьку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 067 3322683, Андрій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо перед тим періодично блимали-то лампочки згоріли, заміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні лампочки якраз цілі. Згорів блок управління. Фари-ксенони вже світять :), залишилось ще дрібнички доробити і проблемі кінець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ти мав на увазі блок підпалювання?Чи блок управління на авто згорів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю хто розумїється на цьому все зрозуміли, мався на увазі блочок що керує соленоїдом Н4 лампочки :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите сколько стоит комплект биксеноновых линз в цоколь Н4?

Типа такого

15361621zr2.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачив світло цього китайського щастя, краще купити бі-лінзи з нормальної фари :blink: Повір буде краще, скоро мають привезти бі-лінзи з БМВ буду переробляти фари на деу-ланос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А цена вопроса. У меня как-раз ланос

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...