Перейти до змісту

МТС приглючує

Рекомендовані повідомлення

А можливо це пов'язано з тим, що щось міняли в обладнані і тепер якість зв'язку покращиться. Можливо не варто так панікувати, що на НР не зможемо додзвонитися ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на ті ж потужності ще й "МТС Коннект" повісили...

Не може бути не ті частоти :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо толку скиглити на форумі? Дзвоніть оператору, пишіть сюди.

Оператору насрати 20 раз,а на ту адресу писав 100 раз і толку 0! Тільки нерви псуєш. А на форум пишу щоб ті,хто хоче перейти на мтс навіть не думали,бо зв"язок ГАМНО!

Існує така катагорія людей в яких завжди буде оператор - "ГАМНО!"

Користюсь МТС і Лайфом, якістю зв'язку довольний на всі сто. Вірю що бувають завтики в роботі, але це буває дуже рідко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я уже писал где-то, что для МТС Коннект спецом поставили 9 новых базовых станций, так что это тут не при чем.

З.Ы. Я пользуюсь МТС и Билайном. Причем МТС уже года с 4. Очень редко бывают глюки, а так связь стабильная.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь UMC з 2001 року. Пробував колись перейти і на КС, і на Life, і в решті решт повернувся назад на UMC. Да, в свята підглючує, але це ситуація стандартна для всіх без винятку операторів, а загалом якість зв'язку досить непогана.

P.S. Коли спускатись з моста до Там-Таму, то є якась "яма" в покритті UMC -- на протязі метрів триста зв'язок стає дуже поганий, іноді просто обриває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да уж и МТС кОнект тоже третий день проблемы с качеством связи!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Мда непонятно шо твориться з сєтю мтс. Другий день мережа "скаче" то є то немає. Додзвонитись неможливо то мережа перевантажена то абонент не в менережі то зразу скідає. :huh: Шо то таке в них сталось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абони Лайфа побігли на МТС?

І знов той дибільний напис на екрані "MTS,Lucjk", значить, знов щось шаманили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вище описаних проблем в Луцьку не спостерігав. З першого разу можна додзвонитися, але вчора деякі слова "з'їдало" :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абони Лайфа побігли на МТС?

Лайфом неколи некористувався. МТС користуюсь майже рік, но ше таких проблем небуло. Можливо якась із ближайших вишок накрилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ніч з 19 на 20 лютого я їхав з Луцька в Київ. В Рівному (був там близько третьої години ночі) спробував з'єднатись з гіпер.нетом від МТС, не получилось. Кілька разів повторював спробу по дорозі, безрезультатно. Приїхавши в Київ з регулярністю приблизно що 30 хвилин пробував скористатись інтернетом, але зміг це зробити лише після 17:00, коли вже сидів в маршрутці, якою їхав в Луцьк. Ті ж самі проблеми спостерігав на своєму телефоні мій друг, який їздив зі мною, так що проблема не в моєму телефоні. От так можна покластись на надійність доступу до інтернету через МТС і пролетіти :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня 2 номера на киевстаре, молюсь чтобы киевстар не делал таких тарифов как мтс, а то и на КС не дозвонится будет :-( Ужос...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

відіслав сьогодні близько 10 години кілька MMS повідомлень з вітаннями з 8 Березня, проте до цього часу мої абоненти їх не отримали. Натомість я отримав текстове повідомлення, що мені надіслали MMS і я можу продивитись його через інтернет, перейшовши за адресою www.mts.com.ua/my_mms, проте ось уже пів години браузер видає помилку "Перевищено термін очікування відповіді від сервера mmsbox.mts.com.ua". В моєму апараті з настройками MMS все в порядку. Глючний МТС з глючним сервісом мультимедійних повідомлень! :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Звичайні sms також з глюками ходять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імбецили...

IMG3410-1236541471.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та сьогодні МТС взагалі глючить, додзвонитися можна з 3 разу десь.

З.І. Щоб не відкривати нову тему запитаю тут: може хто знає як відключити надоїдливе нагадування, що лишилося мало грошей і треба поповнити рахунок, коли робиш дзвінок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки поповненням рахунку :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігово, я і без неї знаю, що в мене на рахунку 2 чи менше грн, але навіщо вони мені там коли я хочу подзвонити на МТС, дзвінки на який безкоштовно?! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні приглючує не лише MTS, а й Life. Вірніше, Life працює в звичному режимі :-D. Відправляв сьогодні вітання і на MTS, i на Life, і на Київстар. З першими двома були проблеми з доставкою SMS та MMS :-( Повідомлення поприходили за кілька годин і то деякі кусками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зара народ повалив з київстара і лайфа на MTS.На рахунок глюків у MTS це тільки початок!!!!!!!Ось до чого приводить ХАЛЯВА!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фігово, я і без неї знаю, що в мене на рахунку 2 чи менше грн, але навіщо вони мені там коли я хочу подзвонити на МТС, дзвінки на який безкоштовно?! ;)

Ця тьотя довбе тебе і ти швидше поповнюєш рахунок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо якість зв`язку не завжди прямопропорційна затратам, але халявним зв`язок не буде ніколи.

КС форева (імхо)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...