Перейти до змісту

Виготовлення сайтів на замовлення

Vetalkab

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Виготовлення сайтів на замовлення, під ключ. Ціна - від 1500 грн., в залежності від скалдності.

ICQ 310845534

vetalkab[at]yahoo.com

80685630707

Опубліковано

виготовлення сайтів... бачу лише коддинг аля вигрузка... а дизайн як?

Опубліковано
виготовлення сайтів... бачу лише коддинг аля вигрузка... а дизайн як?

Працюю на пару з дизайнером, так що дизайн сюди теж входить.

Опубліковано

Прошу пробачення за тупе запитання, але для ржавих самоварів поясніть будь-ласка, що таке сайт під ключ?

Опубліковано

Сайт під ключ - це дизайн, верстка, програмування, розміщення в інтернеті. Замовник отримує готовий, робочий сайт, розміщений в інтернеті.

Опубліковано

ИМХО логічно було б запропонувати портфель дизайнера... як відомо зустрічають по....

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Виготовлення сайтів на замовлення, під ключ. Ціна - від 1500 грн., в залежності від скалдності.

Читаю и смеюсь реально, вот народ то пошол, ни портфолио нифига, мол в личку кину, чтобы не смеялись и не критиковали... и мол да, я ж только от 1500 грн. работаю :) а если проект реально на пару страничек, что тоже 1500 грн. сдерете с заказчика????

Не профессиональный подход и плохая реклама... хотя профанов, которым тюхают сайты, за 300 баксов, а они еще и удивляются мол почему никто не заходит и все смеются, я ж отвалил такие бабки за сайт, а в итоге выходит дизайн содран с темплейтов, чуть-чуть рихтанутый :) и все гуд, клиент довольный бежит раздавать всем адрес сайта :)

Не принимайте все на свой счет, но реально "меня терзают смутные сомнения", когда вижу такого рода объявления.

Опубліковано

А ты не смеяся. Некоторые умудряются клепать по сайту в день за 100 уе. Посчитай сколько в месяц получается.

Опубліковано

я тут скрин сделал, а как его сюда прикрутить незнаю. Я тут скрин сделал, чтобы показать что за сайт под ключ... там есть пусть и не существенная но брешь в защите, которую делают только новички.

Вот это так за пару минут... можно копаться еще часа два три и наверное вообще получить все пароли к сайту... только зачем... это не критика - это просто указывает на вашу непрофессиональность.

Вставка копирайта как разработчика сайта, это ответственность в первую очередь!!!!

Опубліковано

Я ніколи не дер з всяких темплейтів дизайн, і гавна робити не збираюсь... Портфоліо не викладав, бо не хотів щоб топік перетворився на обговорення моїх професійних якостей. Коли я захочу почути чиюсь професійну думку про якийсь мій сайт, то викладу його на warezbot.ru або mastertalk.ru в розділі "Вопросы новичков"...

За півтори тисячі гривень клієнт отримає оригінальний дизайн, якісну верстку, не складну адмінку для зміни контенту, доменне ім'я в зоні com.ua на рік, три місяці хостінгу, повне налаштування і розміщення сайту в інтернеті, занесення сайту до пошукових систем - Google, Yandex, Rambler, Meta ,Yahoo, MSN.

хотя профанов, которым тюхают сайты, за 300 баксов, а они еще и удивляются мол почему никто не заходит и все смеются, я ж отвалил такие бабки за сайт

це питання оптимізації сайту в пошукових системах, а не виготовлення. Цим займаються такі люди як "Сеошнікі" і беруть за це від сотні баксів в місяць (зазвичай баксів 500 не меньше). За 1500 грн такий сайт як korrespondent.net не получиться, і бабок на ньому з реклами особливо не заробиш. Мета створення такого сайту представлення фірми в інтернеті, для того щоб клієнти могли дізнатися більше про продукцію або послуги фірми, оформити завмолення (це лише один приклад). Дізнатися адресу сайту люди зазвичай можуть з зовнішньої реклами (на біл-бордах, рекламних-проспектах, флаєрах).

Сайти масштабу podrobnosti.ua , censor.net.ua коштують десятки, а той сотні тисяч доларів. Не треба плутати поняття...

А на рахунок ціни 1500 грн, дешевше можна знайти десь на сайті freelance.ru, але гемору з оплатою через інтернет, домовленості з людиною якої ти навіть не бачив... Та й 1500 грн - трошки більше 200 доларів, це якщо по курсу 7грн/1$

Опубліковано

Сложной разработкой занимались или только сайты? На чем пишите то? Python, Pygame, WXPython знакомо?

Опубліковано
ам есть пусть и не существенная но брешь в защите, которую делают только новички.
поверь. никто не застрахован от ошибок. Проект пишется быстро - отладка занимает намного больше времени
Опубліковано
мне нада поменять вебморду в RoundCube и дописать функционал, сможете?

С почтовыми клиентами я не работаю

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...