Перейти до змісту

Протест проти свавілля чиновників

snight

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Відродження, 39. Батарея - вогонь. Котельня в дворі.

На мітинг прийду, підтримаю. З працівниками охорони правопорядку вступати в бійку не обіцяю, але масовку своїм тілом забезпечу.

Вже доніс цю подію усно до багатьох "мерзнучих".

Опубліковано

тут треба не тільки оголошення в під’їзді, а й в скриньки поштові теж... люди приходять ввечері з роботи, оголошення не видно, зранку виходять то не оглядаються... хіба на вихідні побачать...

і тут такий прикол: тепло в багатьох будинках є, так що пригріті мешканці точно переважно нікуди не підуть... влада не допустить відключити всіх, щоб не було масової двіжухи, а от можна по кругу включати-виключати - і економія, і масовий протест ніхто не замутить...

тут треба юридичну штуку якусь робити, типу масове відшкодування грошей за неякісні послуги...

Опубліковано

в поштові скриньки зараз заглядують тільки 20% з під'їзду, оголошення потрібно клеїти десь на видному місці, біля ліфта, на самих дверях...

Опубліковано

Давайте проведемо голосування в даній темі і дізнаємосб скільки користувачів мерзнуть і скільки підуть на мітинг

Опубліковано

Я готовий іти і перевертати машини біля міськ ради.Також кидати каміння в вікна .Зараз дзвоню і бидло відключило телефони і в котельні і в мерії.То як з під@р@ми поступати? Законно? Та пішли вони законно в .... Хто має принтер,друкуйте і дайте мені,я розклею в районі там таму.Всі інші біля себе.Помагайте хто чим може і ШВИДШЕ!!!!! В вівторок т реба робити двіжуху,тягнути нема смислу.

P.S.Грецькі пацани рулять! Треба брати приклад і поставити бидло на коліна перед народом!

Опубліковано

викладіть кінцевий макет з точною датою і часом, батареї поки теплі, але акцію розглядаю, як проміжний етап перед акцією по боротьбі з новими штрафами

Опубліковано
Я надрукую, але коли в списку набереться 4 чол. Менше - не бачу смислу.

Так де ж поділися ці тріпали які тут жалілися? Що взападло щось зробити для себе та свого міста? Чи легше тут ляси поточити і далі бикувати,нити що погано? Невже важко раз напрягти дупу і щось зробити ніж постійно нити?

Оце наші українці,герої нажимання на клавіши і ВСЕ! Позор терпілам!

Опубліковано

Pmk, не шуміть. То є наш полішуцький менталітет такий.

1. Оголошення обіцяюсь розклеїти. Можу надрукувати.

2. На страйку буду за умови перебування там всього офісу (це до Fedor'а)

3. Наскільки я розумію, з датою не визначилися?...

Опубліковано
Pmk, не шуміть. То є наш полішуцький менталітет такий.

1. Оголошення обіцяюсь розклеїти. Можу надрукувати.

2. На страйку буду за умови перебування там всього офісу (це до Fedor'а)

3. Наскільки я розумію, з датою не визначилися?...

Навіть дівчина готова допомогти,а де ж справжні чоловіки? На рахунок дати,то на скільки мені відомо,на вівторок 23.Якщо щось не так,то виправляйте,поки не надруковано.

Опубліковано

громадянське суспільство відрізняється від бидлотства тільки тим, що в любий момент може дати владі пи...ди.

Опубліковано

Я не понял, где вся толпа будет но ставлю вас перед фактом:

во вторник, 23 декабря возле помещения миськрады будет акуенная толпа митингующих по поводу продления срока аренды земли под Завокзальным рынком в пользу Волынькоопспилки. Толпа будет в районе 500-1000 человек, может больше. Смотрите, не затеряйтесь ;) Не знаю, к лучшему это или к худшему. Я там буду тоже .

Опубліковано

Мені здається що добре, ставимо тоді дві вимоги за раз, чим погано? Ми за вас, ви за нас. ще пропоную десь пораніше прийти, щоб зайняти їхню стоянку людьми і їм не було де паркуватися.

Це якби взнак того що в місті нема де паркуватися. Хай стають де хочуть

Опубліковано
Я не понял, где вся толпа будет но ставлю вас перед фактом:

во вторник, 23 декабря возле помещения миськрады будет акуенная толпа митингующих по поводу продления срока аренды земли под Завокзальным рынком в пользу Волынькоопспилки. Толпа будет в районе 500-1000 человек, может больше. Смотрите, не затеряйтесь ;) Не знаю, к лучшему это или к худшему. Я там буду тоже .

З цих людей теж багато живуть на 33-40,так що вони теж підтягнуться і нам менше роботи буде.Підтримають 100%

Опубліковано

Вся проблема в том, что у нас - санкционированный митинг, заявка подана неделю назад. Вы же собираетесь наобум, что запрещено законодательством. В итоге не базарники поддержат вас, а вы - нас :) Чем это грозит - хз.

Опубліковано

Я думаю що так і залишим вівторок, якраз тоді буде мітинг пов'язаний з незаконним перенесям торгових приміщень на Варшавському ринку. Вони збираються на 9 годину ранку.

Питання в тому чи нам так само збиратися чи пізніше. А це важливо. Пишемо думки тут і думаю сьогодні - завтра треба остаточно визначитись, нема куди тянути. Швидше вирішимо - більше людей буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...