Tonisprinter Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 12:46 #51 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 12:46 Можливо планувати мітинг на наступний понеділок, а за цей тиждень посилена реклама і підготовка...?Не хочу виглядати песимістом - але: що це дасть? Скільки разів збиралися? Кричали? Перекривали рух... що це дало? Сьогодні першачкам 10-ї школи скоротили уроки - холодно... Це потрібно не тільки користувачам борди а й всім іншим. І за тиждень не встигнеться організувати необхідну к-сть людей і повідомити про мітинг тих, хто не користується інетом. Крім того, багато людей, які працюють, і їм піти з роботи на мітинг - складно. Можуть не відпустити. А якщо ще сказати що за мітинг- можна і без роботи лишитися, не те, що без тепла і води. Як варіант - щось кардинально нове. Саботаж. Лишити якимось чином міськраду без тепла та світла, без телефонів та інтернету. .Хай вони померзнуть 1 день, принаймні, і щоб не могли нікому подзвонити - щоб відчули свою безпомічність. І як ти пропонуєш це зробити??А ще до мітинга необхідно підключити студенство-рушійна сила!!))
Zheny@ Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 12:55 #52 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 12:55 Я не пропоную це робити. Це карається законом. Це як "крайній випадок" .
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:04 Автор #53 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:04 Моя думка -в четверг зарано, хоча як це жорстоко не звучить люди ще не намерзлися значить. І часу не вистачить. Було б добре нан наступному тижні.Та вірю що з роботою складно, і не відпускатимуть, у всіх проблеми, в мене також вистачає їх, як на роботі, так і в університеті, а ще й хвороба, і палитися я там не сильно хочу біля міськ ради, на що є свої причини, а шо це міняє? Ніхто ніколи не думав, що яку проблему в Україні не хочеш вирішити завжди все замикається на чомусь, чи то на законі, чим на менталітеті, чи нестачі будь-якого ресурсу, ЗАВДЖИ ЩОСЬ ЗАВАЖАЄ і буде заважати. Поки реально більшість людей не скаже, НАМ ЦЕ ВСЕ набридло, або валіть або робіть, на нас а не на себе.На перший раз думаю треба обійтись мітингом, тільки треба масовість.Вибачте, але потім не жалійтесь чого в Україні хріново жити.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:24 Автор #54 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:24 1. Оприлюднити реальні цифри щодо частки у собівартості теплоенергії цін на природний газ, електроенергію та водопостачання. ( не сам придумав знайшов в неті)Закон про місцеве самоврядування України визначає, що одним із механізмів участі територіальної громади у вирішенні питань місцевого значення, є громадські слухання. Ст. 13 Закону про місцеве самоврядування визначає, що територіальна громада має право проводити громадські слухання, зустрічатися з депутатами відповідної ради та посадовими особами місцевого самоврядування під час яких члени територіальної громади можуть заслуховувати їх, порушувати питання та вносити пропозиції щодо питань місцевого значення, що належать до відання місцевого самоврядування. Результати громадських слухань підлягають обов’язковому розгляду органом місцевого самоврядування.
Zheny@ Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:29 #55 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:29 Треба щоб кожен із учасників мітингу - приніс ксерокопію платіжки за ком.послуги. Щоб видно було що він має повне право ЧЕСНО вимагати.
Harddriver Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:45 #56 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 13:45 Ідея з платіжками непогана. Не підходить робочий час - пропоную 19-го в п'ятницю на 17.30Якщо об'явки будуть поклеєні сьогодні ввечері - часу більш ніж достатньо.Але суть - що поки ми будемо далі тут на форумах "насіння лузати і обсмоктувати" як бабці на лавочках - просто втратимо момент. На носі свята , числа з 25 всі будуть носитись з новорічними проблемами, а до цього і тепло дадуть (може)
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 14:05 Автор #57 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 14:05 А хто там буде з чиновників в 17 30 ?
Harddriver Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 14:37 #58 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 14:37 А вони взагалі туди підуть? По -аверсу вдома подивляться. Як варіант - можна на годину раніше - збереться юрба - міськрада поряд.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:09 Автор #59 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:09 Шановні Лучани.Ситуація, що склалася в ЖКГ нашого міста, потребує невідкладної уваги.Більшість з нас вчасно і справно платять за комунальні послуги, в т.ч.і за газ, натомість отримують ледве теплі батареї.Громадян не цікавить борг, який створила місцева влада своїм халатних відношенням до проблеми теплопостачання в місті Луцьку.Безвідповідальність, яку проявили чиновники у вирішенні проблем з теплопостачанням, змушує нас вдатися до активних дій.19.12.2008 о 16 30 на площі міської ради відбудеться мітинг з вимогою в найкоротші строки відновити теплопостачання і покарати винних.Ну будь байдужим, адже від цього залежить мійбутнє твого міста.
pmk Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:26 #60 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:26 Я з вами,підтримую все. На рахунок саботажу теж непогана ідея,а на закон я с...в,так як і він на мене. Можемо навіть зустрітися десь біля тама і конкретно все рішити.всі ж рядом живуть.
Yurik Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:45 #61 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 15:45 Так як в гуртожитку №6 тепла також немає, то в мене виникла думка повісити і там оголошення, думаю серед студентів є свідомі люди і підтримають нашу акцію
Harddriver Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 16:36 #62 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 16:36 Місце? І відписуйтесь зразу, хто роздрукує/рознесе, ато "один в полі - не трактор"
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 17:20 Автор #63 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 17:20 Жвания рассказал, почему не было горячей водыВерсія для друку Додати коментар15.12.2008 17:49Народный депутат Давид Жвания считает, что в Киеве искусственно нагнетается ситуация для того, чтобы создать социальное напряжение.По словам парламентария, это делается осознано Партией регионов при помощи мера столицы Леонида Черновецкого и при согласии Секретариата президента, сообщает пресс-служба депутата."Эта тройка повторяет одно и то же. Что же происходит в конечном итоге: где должны быть социальные взрывы к марту месяцу - в Киеве", - сказал он.Жвания отметил, что Киев выбран не случайно, поскольку в 2004 году на Майдан в первую очередь вышли киевляне."Для чего это всё происходит? Чтобы был социальный взрыв, чтобы показать, что сегодня правительство плохое и показать это именно киевлянам, потому что вести никого не придется, так как в 2004 году первыми на Майдан вышли киевляне, поэтому нужно сделать киевлян недовольными", - подчеркнул Жвания.Одним из наиболее ярких примеров такого нагнетания ситуации депутат назвал события вокруг теплоснабжения столичных домов. По это словам, специально созданы условия, при который НАК "Нафтогаз" не может обратиться с судебным иском к ВАТ "Киевэнерго» касательно неуплаты последней многомиллионных долгов."Вот что делает эта тройка, которая в полном сговоре - всё это управляется, используется прокуратура, которая не даёт возможности судиться, перекрывает все судебные иски. И сегодня весь ужас в том, что механически создаётся социальный бунт", - констатировал Жвания.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 17:37 Автор #64 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 17:37 Хто буде роздруковуватиТекст в пості №59 друкується так: орієнтація аркуша альбомна, 22 шрифт, жирний, Times new roman, вирівнювання по центру, межі сторінки всі по 1 см, тоді текст поміщається без проблем.
zaHARE Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 18:50 #65 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 18:50 п'ятниця 16.30-провал забезпечено.має бути понеділок-середа і робити потрібно радикальні дії,бо на наше "бла-бла-бла" вони с--ли.А для радикальних дій потрібні спортивні молодики,які б наприклад,закидали б вхід в міськраду ну хоча б кульками з сміттям.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:05 Автор #66 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:05 Ми вже обговорюємо питання переносу дати, і поки що схиляємося до вівторка 23 грудня. Хмо має можливість витянути інформацію про відновлення водопостачання, то це дуже вітається. І бажано відписатися всім хто візьметься допомагати розклеювати оголошеня про мітинг.Координуємо дії тут.
Harddriver Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:06 #67 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:06 Доведеться згодитися. Троє нас нічого сьогодні не зроблять, а завтра вже пізнувато. Поки чекаємо креативних ідей. Я пропоную запалити на акції пару скатів або більш "екологічно" - бочок з дровами. Типу погрітися.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:08 Автор #68 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:08 З плакатом - ваша хата наступна
avitalik Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:18 #69 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:18 морду чиновникам можна бити якщо буде багато людей.. на рахунок розклеювання та друку оголошень: більшість має принтери і не збідніє якщо кожен надрукує декілька листків та розклеїть на сусідніх та своєму під'їзді на рахунок змісту: має бути коротше і простіше типу досить мерзнути, мітинг там-то, якщо ви не бидло приходьте в стільки годин такого числа ну і саме головне час проведення: ви жартуєте хто там сидить до 4ї години? треба з ранку, вдень (чутки до них дойдуть повтікають) P.S нащо "спортивні молодики" в мене є великааа сокира
avitalik Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:34 #70 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:34 збирайте знайомих, йти сім'ями для "маси", в мене на роботі два чоловіки з такою "проблемою"- "заставлю" прийтидивився новини, там якийсь чорт сказав що до нового року не потеплішаєможливо хтось розбирається : якщо в квартирі температура не відповідає нормі, то можливо потрібно писати заяву та не платити за опалення ?
Harddriver Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:35 #71 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:35 не думаю, що Фотаком в кожному будинку. Клеїти треба на в першу чергу на зупинках. Листи А4.
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:38 Автор #72 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:38 Ми вже із змістом визначились, думаю підійде, хіба що трохи скоротити. Бо заклики якщо не бидло - приходь навпаки зберуть менше людей. на рахунок розклеювання та друку оголошень: більшість має принтери і не збідніє якщо кожен надрукує декілька листків та розклеїть на сусідніх та своєму під'їздіТут згідний, хто не має, то якось домовимлся про роздачу оголошень, дійсно кожна людина по пару під'їздів обклеїть і вже багато хто знатиме.
avitalik Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:39 #73 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:39 є хто живий чи ви замерзли ?коли мітинг я принтер підготував, в завтра буду закликати людей на яке число годину?
avitalik Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:43 #74 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 19:43 в п'ятницю не підходить, що на Миколая подарунки просити?
snight Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 20:15 Автор #75 Опубліковано 15 Грудня, 2008 в 20:15 Десь вівторок 23, завтра думаю остаточно визначимось
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.