Перейти до змісту

Протест проти свавілля чиновників

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По-любому треба будній день, якщо на цьому тижні, то десь в пятницю, на наступному думаю вівторок. Час 10 годин. Пропозиції вітаються.

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
По-любому треба будній день, якщо на цьому тижні, то десь в пятницю, на наступному думаю вівторок. Час 10 годин. Пропозиції вітаються.

На цьомку тижні,середа-п"ятниця,десь так.До цього часу треба розклеїти оголошення і вирішити формулювання вимог.(також каміння назбирати на всяк випадок в кармани  <_< )

Хто з форумчан знає всі волинські сайти щоб там написати?

Опубліковано

Тоді я за пятницю на 10 годину, бо точно на середу буде мало людей. То що ми конкретно робим і вимагаєм?

Опубліковано

Я б дав першу вимогу таку - котельню на Карбишева - громаді міста!

Другу - відправити у відставку ВСІХ, що хоч якимсь боком, своєю діяльністю чи бездіяльністю довів ситуацію до такого накалу. У B0rg-а, якщо не помиляюсь, все записано <_<

Опубліковано

Чесно давайте щось реальне, вони котелню громаді нізащо недадуть. Хіба що весь Луцьк вийде і скаже: "котельні не дасте нам - вам повний ..... "

А друге досить реальне і цілком на мою думку правильне.

Опубліковано

Розумію, що Unreal, але хай "хитрозроблений" також ріпу свою почухає. Шоб знав, що тут йому не Херсонський бавовняний, і не Луцький шовковий <_<

Опубліковано

От-от, ідея з тим, що увесь Луцьк вийде, мені сподобалась. Можна буде перевірити, як працює схема, коли народ здійснює волевиявлення без проміжних механізмів. Якщо спрацює - пропоную застосувати у якості тимчасового варіанту, поки не буде розроблено досконалішої схеми. <_<

Опубліковано

Давайте вимоги,вимоги сюда.Щоб швидше все сформувати.Також придумайте хтось форму оголошення для людей.Тут

же є креативщики.Та так щоб зацепило реально і більшість вийшла. Треба цю бидлоту пресанути маленько.

Опубліковано

Їду на землю без тирнета ( через телефон не дуже хочеться сидіти) . За вечір постараюсь накидату оголошення про збір протестувальників, яке викладу, для подальшої редакції тут, можливо хтось професійно цим займається.

Опубліковано
Чесно я ще над планом дій по протесту не задумувався, але давай так.

Мої пропозиції по пунктах першого посту:

1.Дату потрібно визначити таку,на яку можна встигнути проінформувати і підняти народ. Пятниця невдалий день,бо якщо мітинг вдасться,то Шиба вийде і скаже що з понеділка все буде гаразд і піде все на тормозах,бо ж даля свята і канікули.

Якщо без дозволів,то требва діяти старим методом-перехід дороги туди-сюди сплошним потоком по колу.Вибрати нерегульюване світлофорами жваве перехрестя,без можливості обїзду.

2.Важко сказати як зробити рекламу.Однозначно потрібно прогнати через усі місцеві ЗМІ,сайти,можна друканути 5-6 тис.флаєрків і рознести через курьєрську службу(2тис.за друк +400грн за розноску),радіо та телебачення,СМС -спам(хто знає як організувати?).Крім того наших людей потрібно штурхати(ходити по хатах і запрошувати на акцію(утопічно,але як варіант я б залишив)).

3.Вимоги:

-Негайне підлючення гарячої води і опалення

-Створення комісії,яка в найкоротші терміни запропонує реальні варіанти переходу на автономне опалення квартир та будинків за сприянням міскої ради та губернатора.

-Звернення громади до прокурора міста,захисту прав споживачів,СЕС з вимогою провести перевірку ДКП "Луцьктепло" на предмет надання неякісних послуг споживачам,які не відповідають оплаті.

-Вимоги розробки і представлення конкретних заходів, щодо відключення від тепло та водопостачання боржників.

Опубліковано
Zahare, можна взнати, чим тобі автомобілісти завинили, щоб рух перекривати?

я дав дієвий варіант,давай інші пропозиції

Опубліковано

Ну що там в snight щось виходить накидати в оголошенні?  Два дні рекламка повисить і люди зберуться 100% (якщо ще голова на місці).А рух перекриється само собою перед міською радою.

Опубліковано

мало людей беруть участь в обговоренні....

якщо вважаєте це реальним, попросіть адмінів Борди закріпитити тему як мінімум в розділі...

а краще як тема, яку буде видно в кожному розділу зверху (це реально, колись так зробили з виборами)

принаймні, тоді буде видно к-ть бажаючих з Борди, бо не кожен перечитує всі тему в Луцьк толкс

Опубліковано
1.Дату потрібно визначити таку,на яку можна встигнути проінформувати і підняти народ. Пятниця невдалий день,бо якщо мітинг вдасться,то Шиба вийде і скаже що з понеділка все буде гаразд і піде все на тормозах,бо ж даля свята і канікули.

Згоден, я спочатку і хотів зробити 26 число, але може бути запізно. Як варіант ще понеділок,22, бо до четверга 18 не думаю що встигнемо.

по п.2 то дієвий варіант, щоб кожен хто зможе роздрукував оголошення і розвісив біля сусідніх під'їздів. Реклама також потрібна.

Вимоги також цілком нормальні.

І як мені пісказали, дійсно потрібно буде зібратися всім хто береться за організацію мітингу, перед дійтвом і все обговорити детально.

Опубліковано

Шановні Лучани.

Ситуація, що склалася в ЖКГ нашого міста, потребує невідкладної уваги.

Більшість з нас вчасно і справно платять за комунальні послуги, в т.ч.і за газ, натомість отримують ледве теплі батареї.

Громадян не цікавить борг, який створила місцева влада своїм халатних відношенням до проблеми теплопостачання в місті Луцьку.

Безвідповідальність, яку проявили чиновники у вирішенні проблем з теплопостачанням, змушує нас вдатися до активних дій.

хх.12.2008 о хх годині відбудеться мітинг з вимогою в найкоротші строки відновити теплопостачання і покарати винних.

Терпіти це все, більше ніхто не буде.

Щось таке, але людей дійсно мало...

Опубліковано

В мене ізза ледь-теплих батарей температура в квартирі за вчора-сьогодні впала на 2 градуси. Будинок стрімко вихолоджується. Думаю у всіх ситуація подібна. Це значить, чо через день - два настане пік невдоволення. Тому зволікати не можна. Вважаю - найпізніша дата - це четвер.

Якщо почати розвішувати з сьогодні - за кілька днів народ якраз ознайомиться і прийме "внутрішнє рішення" (незнаю, як правильно, рекламісти знають).

2kudrom - ідея чудова!

Опубліковано

Не хочу виглядати песимістом - але: що це дасть? Скільки разів збиралися? Кричали? Перекривали рух... що це дало?

Сьогодні першачкам 10-ї школи скоротили уроки - холодно...

Це потрібно не тільки користувачам борди а й всім іншим. І за тиждень не встигнеться організувати необхідну к-сть людей і повідомити про мітинг тих, хто не користується інетом.

Крім того, багато людей, які працюють, і їм піти з роботи на мітинг - складно. Можуть не відпустити. А якщо ще сказати що за мітинг- можна і без роботи лишитися, не те, що без тепла і води.

Як варіант - щось кардинально нове. Саботаж. Лишити якимось чином міськраду без тепла та світла, без телефонів та інтернету. .Хай вони померзнуть 1 день, принаймні, і щоб не могли нікому подзвонити - щоб відчули свою безпомічність.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...