Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Саме так!

І переконати ту тітку або дятьку в Києві, що в тебе в модемі ввімкнено АнексМ, СРА і в розділі статистики АДСЛ в пункті MODE відсутнє АДСЛ2+ UD-56.

Змінено користувачем Ukrainec
  • Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

І що це дасть?....Підвищення аплоду в теорії ..Даунлод ADSL2+ той самий..тому гіпотези 1. Лінія геть нікудишня) дивимся Rs Uncorractable errors.(хоча не спец. точно не скажу що означає.)-(але Rate все спростовує)

2. Віруси(Др. Веба в треї видно. але...))

Зразу при вибору тарифу ультра зараз вмикають М. Я спеціально не звонив, на перших порах на мій УКТ і не було його а як з*явився, то після вибору модуляція сама помінялась 

Змінено користувачем Witiok
Опубліковано

Ти дзвони, а там будеш бачити теорія чи ні! Вчора в товариша дзвонив на Київ, щоб АнексМ йому на Ультру вімкнули, при цьому показники ще гірші були, а аплоад до 1,7 Мбіта збільшився, і 1,5 Мбіта в "Спідтесті".

Опубліковано
А через скільки часу після звінка до них вам підключили ультру ?

Треба просто зайти на сайт, вибрати тариф і з наступного дня (тобто після 00-00) буде підключено

Опубліковано
А через скільки часу після звінка до них вам підключили ультру ?

Треба просто зайти на сайт, вибрати тариф і з наступного дня (тобто після 00-00) буде підключено

Та я це знаю....вот.. сьоня...десь в 14:0 я до них позвонив..кинув заявку...думав..десь вечором..мона вже..вибрать...ультру,....вот вже час ночі...сижу...ше жду))

Опубліковано

Та я це знаю....вот.. сьоня...десь в 14:0 я до них позвонив..кинув заявку...думав..десь вечором..мона вже..вибрать...ультру,....вот вже час ночі...сижу...ше жду))

Має пройти максимум доба. Якщо не з'явиться вибір Ультри, дзвони знову.

Опубліковано (змінено)

04.04 дзвонив в десь о 23.00, і о 1.30 ночі був вибір "ультри".

Потім ще дзвонив щоб АнексМ ввімкнули, але це вже інша історія.

Опубліковано

Ультра показав максимум на торренті 1.7 мегабайта в секунду тобто орієнтовно 13 Мбіт

програма на ноуті в мене зареєструвала максимальну швидкість осоьо скрін

Screenshot_3316554_641943.png

Опубліковано

Це мены , що за таке щастя привалило? (тарифний план ого+1 - перевіряв "статистика просто")

807668679.png

Книгу Ілая скачувало 14 хв (1,4Гб) + 2 закачки по 300 і 700 кб\с Я на 7 небі від щастя (значить ультра є можливість на лінію вести) :smile-zachot: :smile-zachot: :smile-zachot:

Опубліковано

Млін, а в мене навпаки, вчора весь вечір рвало коннект. SNR Margin скакав до 34+, а при мінусі, звичайно, розривало. Attainable Rate та Rate погіршились порівняно із позавчора, хоча у себе нічого не змінював. Пробував інший модем - те саме.

Опубліковано

Доречі. Хто не в курсі. Коли телефонуєте на кийов і знаєте шо саме хочете (не стосується ситуацій - а в мене не паше інет, а зробіть шонібудь), то оператора, який бере трубку, ввічливо просите переключити вас на адміна (да-да, там теж є чергові адміни і досить таки адекватні). коли в трубочці почне лунати музичка, жмете цихверку 2 і потрапляєте до адекватної людини, яка знає шо таке пінги, трейсери і т.п. Перевірено особисто і не один раз. головне нормальну причину описати дятлові-оператору шоб на адміна перемкнув )

Опубліковано

Поставивши з ранку на закачку, вийшов по справах. Щойно повернувся і бачу 807854543.png Це в мене в очах глюк чи їхні сервери глючать? 3 варіант увімкнення нового типу ADSL Phantom я повірити не можу (Хоча знаходжусь за 80 м. від Укртелекому :smile-zachot: ) Мені цікаво з чим пов'язаний такий глюк?

6fcc8f6ee0cf.jpg

Опубліковано (змінено)
Мені цікаво з чим пов'язаний такий глюк?

З тим, що ці спідтести - повне лайно і вірити їхнім результатам не варто. Запам'ятай це і знайомим перекажи. Реальну швидкість можна тестувати або торрентами або качаючи великий файл з хорошого швидкісного серверу напряму.

Змінено користувачем Slate
Опубліковано (змінено)

Незнаю який в вас там глюк,в мене ого1 і ніякого глюка 808669318.png

808672412.png-а ось це Львівський серв

Змінено користувачем Story
Опубліковано (змінено)

Може тому що різні протоколи TCP i UDP, а зав"язки по швидкості між ними не має. Так і получається, що коли тест по TCP видає 1Мбіт, то UDP на торрент видає свій максимум.

Опубліковано

Може тому що різні протоколи TCP i UTP, а зав"язки по швидкості між ними не має. Так і получається, що коли тест по TCP видає 1Мбіт, то UTP на торрент видає свій максимум.

а не UDP ?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...