Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

От козли. ну і не стреляй їх. Їм на випивку не вистачає чи на дозу, а мені тут сиди без нету. Та все ж дякую.

Почему сразу на дозу?!?!?... может кому то нужно на VIP-аккаунт к онлайн игре ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Еще скажи на акварельные краски и холст :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если уж влизать в фотоп то:

а не просще ловить скупщиков краденого кабеля-люков-телефоном чем каждого гопника ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не просще ловить скупщиков краденого кабеля-люков-телефоном чем каждого гопника ?

Життя взагалі на багато простіше, ніж здається, але люди, нажаль, схильні знаходити проблеми не тільки на свою, але й на чужу тазобедренну кісту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я ж роздаю нет по вайфайці, то така проблема не лише у мене. В тех саппорті кажуть, що нет не рветься.

Може мій zyxel p 660 hwt2 глючть?

Якшо інета немає в тебе чи погано працює то в тих шо ти роздаєш буде те саме або даже і гірше.Нащод модема можеш попробувати змінити прошивку і знанова поставити настройки роутером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правоохранители говорят, что периодически делают рейды по скупкам, но это ничего не дает. Летом после очередной кражи общался с ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От козли. ну і не стреляй їх. Їм на випивку не вистачає чи на дозу, а мені тут сиди без нету. Та все ж дякую.

Почему сразу на дозу?!?!?... может кому то нужно на VIP-аккаунт к онлайн игре ;)

Скажи, от ти б крав?...Ну і чому ти думаєш що нормальна людина буде таке робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно згідний. або відкри ли б паро державних точок, і контролювали самі.

nikolas - в мене нету зараз немає взагалі і це повязана з тим що вкрали провод.

А щодо якості завантаження сторінок, то прошивку я міняв, на офіційну зюксільовську, непомогло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажи, от ти б крав?...Ну і чому ти думаєш що нормальна людина буде таке робити?

Я бы нет. Но мы же говорим здесь не о нормальных людях. И это все таки кто то сделал. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurec на 3 дні покидає нас.

Розділ технічний, тому бажано утримуватись від ліричних відступів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що чути нового з вирішенням проблеми обмеження швидкості до 1 мб/с? Бо сьогодні навіть ребути модема мало допомагають (( А це вже триває не перший тиждень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вчора вже задовбався ребутатись.. буває що і шлюз 185 но тогда інету ваще нема.. і вроді сесія РРРоЕ піднята, і зовнішня ІР висить а нета нет :).. но вот сьогодні в обід прийшов додому то вроді канал повний :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще таке питання.

Дали логін і пароль(настраювали самі і доречі з бумажки) там наприлад 8хххххххххх і пароль все працює адсл є, якось захожу на майукртелеком ввожу цей логін і пароль а мене не пускає і учётку каже або логін або пароль неправильно. Шо рабить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

логин-пасс для РРоЕ соединения и для сайта это разные сервисы

на сайте нужно поновой регатся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені пише що такий телефонний номер вже зареєстрований от в чому хохма. Нада напевно шо в підтримку звертатись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені пише що такий телефонний номер вже зареєстрований от в чому хохма. Нада напевно шо в підтримку звертатись!

обратись на 8 800

если правильно свофрмулировать вопрос - помогут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2BiMW кинь свій номер телефону в лічку - подивимось, шо мона зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2BiMW кинь свій номер телефону в лічку - подивимось, шо мона зробити.

Написав чекаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще невеличке питання - недавно настроював колезі ОГО вдома, на укрпості дало скриньку на 10 метрів (безкоштовну). А гігова, виходить, платна ? А в тарифах на ОГО 1+ пише, шо ніби входить в абонку. Не можу переключити в управлінні послугою. Дайте толкову пораду. З мене +1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте толкову пораду. З мене +1.

Зарегистрируй лучше в gmail.com

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2AKapys:

До пакету ОГО!+ включені послуги:

ОГО!ПОРТАЛ – дозволяє легко та швидко створити власний портал на спеціальній платформі ВАТ “Укртелеком”, вести фотоальбом, щоденник, сторінку новин

ОГО!АГЕНТ - обмін голосовими та миттєвими повідомленнями

1Гб - це розмір дискового простору, що надається абоненту на умовах користування послугою ОГО!ПОРТАЛ, власне під цей самий портал. Грубо кажучи це хостінг, розміром в 1Гб. Так то =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так. Поки що він не працює. Зараз там ведуться роботи по його вдосконаленню і запущений він буде в 2010р. Наразі доступне місто розваг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з 7 грудня цього року мають з"явитися нові тарифи від Укртелекому на послугу ОГО! так що чекаем!

по ідеї на сайті мають швидше їх предствити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай детальніше )) ми ж знаємо що ти знаєш більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...