Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
От козли. ну і не стреляй їх. Їм на випивку не вистачає чи на дозу, а мені тут сиди без нету. Та все ж дякую.

Почему сразу на дозу?!?!?... может кому то нужно на VIP-аккаунт к онлайн игре ;)

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
а не просще ловить скупщиков краденого кабеля-люков-телефоном чем каждого гопника ?

Життя взагалі на багато простіше, ніж здається, але люди, нажаль, схильні знаходити проблеми не тільки на свою, але й на чужу тазобедренну кісту.

Опубліковано
я ж роздаю нет по вайфайці, то така проблема не лише у мене. В тех саппорті кажуть, що нет не рветься.

Може мій zyxel p 660 hwt2 глючть?

Якшо інета немає в тебе чи погано працює то в тих шо ти роздаєш буде те саме або даже і гірше.Нащод модема можеш попробувати змінити прошивку і знанова поставити настройки роутером.

Опубліковано
если уж влизать в фотоп то:

а не просще ловить скупщиков краденого кабеля-люков-телефоном чем каждого гопника ?

Правоохранители говорят, что периодически делают рейды по скупкам, но это ничего не дает. Летом после очередной кражи общался с ними.

Опубліковано

От козли. ну і не стреляй їх. Їм на випивку не вистачає чи на дозу, а мені тут сиди без нету. Та все ж дякую.

Почему сразу на дозу?!?!?... может кому то нужно на VIP-аккаунт к онлайн игре ;)

Скажи, от ти б крав?...Ну і чому ти думаєш що нормальна людина буде таке робити?

Опубліковано
если уж влизать в фотоп то:

Абсолютно згідний. або відкри ли б паро державних точок, і контролювали самі.

nikolas - в мене нету зараз немає взагалі і це повязана з тим що вкрали провод.

А щодо якості завантаження сторінок, то прошивку я міняв, на офіційну зюксільовську, непомогло.

Опубліковано
Скажи, от ти б крав?...Ну і чому ти думаєш що нормальна людина буде таке робити?

Я бы нет. Но мы же говорим здесь не о нормальных людях. И это все таки кто то сделал. :huh:

Опубліковано

А що чути нового з вирішенням проблеми обмеження швидкості до 1 мб/с? Бо сьогодні навіть ребути модема мало допомагають (( А це вже триває не перший тиждень.

Опубліковано

я вчора вже задовбався ребутатись.. буває що і шлюз 185 но тогда інету ваще нема.. і вроді сесія РРРоЕ піднята, і зовнішня ІР висить а нета нет :).. но вот сьогодні в обід прийшов додому то вроді канал повний :)

Опубліковано

А ще таке питання.

Дали логін і пароль(настраювали самі і доречі з бумажки) там наприлад 8хххххххххх і пароль все працює адсл є, якось захожу на майукртелеком ввожу цей логін і пароль а мене не пускає і учётку каже або логін або пароль неправильно. Шо рабить?

Опубліковано

А мені пише що такий телефонний номер вже зареєстрований от в чому хохма. Нада напевно шо в підтримку звертатись!

Опубліковано
А мені пише що такий телефонний номер вже зареєстрований от в чому хохма. Нада напевно шо в підтримку звертатись!

обратись на 8 800

если правильно свофрмулировать вопрос - помогут

Опубліковано
2BiMW кинь свій номер телефону в лічку - подивимось, шо мона зробити.

Написав чекаю.

Опубліковано

Ще невеличке питання - недавно настроював колезі ОГО вдома, на укрпості дало скриньку на 10 метрів (безкоштовну). А гігова, виходить, платна ? А в тарифах на ОГО 1+ пише, шо ніби входить в абонку. Не можу переключити в управлінні послугою. Дайте толкову пораду. З мене +1.

Опубліковано

2AKapys:

До пакету ОГО!+ включені послуги:

ОГО!ПОРТАЛ – дозволяє легко та швидко створити власний портал на спеціальній платформі ВАТ “Укртелеком”, вести фотоальбом, щоденник, сторінку новин

ОГО!АГЕНТ - обмін голосовими та миттєвими повідомленнями

1Гб - це розмір дискового простору, що надається абоненту на умовах користування послугою ОГО!ПОРТАЛ, власне під цей самий портал. Грубо кажучи це хостінг, розміром в 1Гб. Так то =)

Опубліковано

Так. Поки що він не працює. Зараз там ведуться роботи по його вдосконаленню і запущений він буде в 2010р. Наразі доступне місто розваг.

Опубліковано

з 7 грудня цього року мають з"явитися нові тарифи від Укртелекому на послугу ОГО! так що чекаем!

по ідеї на сайті мають швидше їх предствити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...