Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Ну то скажи Тренер, як працівник укртелекома, коли будуть нові тарифи? І що в них планується?

А вот этого "обычные" работники Укртелекома знать не могут.

Эт точно. Максимум за неделю до ввода новых тарифов нам спускают офф. инфу, но это уже все в нете знают к тому времени.

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Це тільки в Луцьку підключають ADSL на спарені телефони , а в районах посилають зразу лесом .

а з часом другий абонент захоче АДСЛ , в сусіда є і я хочу , і що тоді , срочно шукати вільну пару. ;) , а вкого ще древній блокіратор , а не діодна зборка.в  районах абонент від абонета може знаходитись дуже далеко(до 500м.), то що йому вести ще одну пару від сплітеда до модема.в общим багато нюансів .

Кажу як бивший технічний спеціаліст Телекома по спеціалізації АТС. ;)

Опубліковано

Не обязательно вести еще одну пару. Нужно просто поставить еще один сплитер на спареном(у которого в Луцке берут письменное заявление, что он не против подключения соседа к ОГО)

Опубліковано

кароч...так ...реально народ ідіть пишіть заяви у мене така ж ситуація була...інет рвало по вечорам або вночі....і підключитись неможна було ...пішов написав заяву на цілий А4 ...розписав шо до чого просив перерахувати кошти за ненадані послуги у мене "Ого 2+" а реально отримував тільки 256 кб...вот і прийшов лист що відреагували ...і що зроблять перерахунок за 2 періона взагалі за минулий місяць і позаминулий....ось так якщо комусь цікаво можу викласти скан листа..

Опубліковано

Я ж не сказав що нереально підключити АДСЛ якщо на лінії блокератор.. просто незнав що в Луцьку на це не зважають і взагалі що хтось підключав в такому випадку, по районах дійсно посилають "лЄсом"...

З.І. Помилку свою визнаю, але лише в неправильному викладені своєї думки. :)

З.І.З.І.

Ты вообще откуда? С луны? Не знаю как у вас в /dev/null, а в Луцке на спаренный номер ОГО подключают
Ні, з Горохова.
Лично я работаю в Укртелекоме. Техническим специалистом, если чтоwink.gif Та что может знаю о чем говорю wink.gif

А в такому випадку в мене прохання повпливати на мій місцевий УТ для покращення лінії а то вона святим чудом витягує 4мб/с із дикими помилками а хотілося б 8 мб/с ... питання стоїть в нехотінні працівників звязку напрягтися і власне замінити прогнившого стовпа над трасою і замінити 300 метрів кабелю із '60 року виготовлення ^_^

Опубліковано

ну каждому, не каждому......

а вот в совецкой связи так сложилось - хочеш какойто сервис оплачивай всё сам, а потом безвоздмезно(тоесть даром) передаеш оператору а он юзает по полной

Опубліковано
Сори, но я районами не управляю.

Стандартна відповідь.... кожному пох**й

У вас есть свой босс, у нас свой. Что конкретно у тебя с линией? Может просто протяженность большая и не позволяет поднять выше скорость. Опора - опорой, а к самой линии она имеет очень посредственное отношение;) Скинь мне в ПМ свой номер на котором стоит ОГО, поглядим.

Опубліковано
 Це тільки в Луцьку підключають ADSL на спарені телефони , а в районах посилають зразу лесом .

Кажу як бивший технічний спеціаліст Телекома по спеціалізації АТС. ;)

Треба розрізняти спарений телефон (включений через діодну приставку) і блокіраторний, включений через релєйний блокіратор, який в спокійному (черговому) стані одним проводом лягає на землю... в результаті чого буде рватись DSL-з"єднання. От в районах якраз в більшості випадків блокіраторні телефони.

І ти, як "бивший технічний спеціаліст Телекома по спеціалізації АТС" маєш то знати.

Ну то скажи Тренер, як працівник укртелекома, коли будуть нові тарифи? І що в них планується?

Зазвичай, вони вводяться десь під Новий рік... числа так з 15 грудня приблизно...

так що чекаєм...

Опубліковано
ну каждому, не каждому......

а вот в совецкой связи так сложилось - хочеш какойто сервис оплачивай всё сам, а потом безвоздмезно(тоесть даром) передаеш оператору а он юзает по полной

і обслуговує також по повній. ти можеш не передавати, тоді спеціалістів та матеріали для ремонту в разі чого будеш шукать сам.

Опубліковано
кароч...так ...реально народ ідіть пишіть заяви у мене така ж ситуація була...інет рвало по вечорам або вночі....і підключитись неможна було ...пішов написав заяву на цілий А4 ...розписав шо до чого просив перерахувати кошти за ненадані послуги у мене "Ого 2+" а реально отримував тільки 256 кб...вот і прийшов лист що відреагували ...і що зроблять перерахунок за 2 періона взагалі за минулий місяць і позаминулий....ось так якщо комусь цікаво можу викласти скан листа..

вот відсканив....так що добивайтесь свого а те що ви тут кажете що доказати нереально ніби стоїть приставка у визначені швидкості "до 2 мб", це не правда...добивайтесь швидкості 2 мб...чи який там у вас тавиф....ось доказ...тра йти і писати розгон робити тоді буде результат

post-4681-1258976831.jpg

Опубліковано
вот відсканив....так що добивайтесь свого а те що ви тут кажете що доказати нереально ніби стоїть приставка у визначені швидкості "до 2 мб", це не правда...добивайтесь швидкості 2 мб...чи який там у вас тавиф....ось доказ...тра йти і писати розгон робити тоді буде результат

В мене таке питання, в мене 1 мегабіт. Спідтест це підтверджує. Але частенько при загрузці сторінок виводить "неможливо відобразити сторінку"- в тебе теж таке було?

А друге питання в мене до працівника укртелекома - в мене з неділі непрацює телефон і нет. кажуть кабель пошкоджено, а номер на пятрірку (живу по декабристів), і все ремонтують-ремонтують і ніяк зробити не можуть. Це в мене одного чи є ще такі як я. В мене просто люди по вайфаю підключені до нету і хвилюються. Я впринципі теж відчуваю суттєвий дискомфорт.

Опубліковано

дякую. дзвони і в понеділо і вчора, все кажуть, що "це ж серйозна поломка, це кабель, а він під землею, звідки я знаю коли зроблять...." :) От ще раз передзвонив і відповідь "До кінця тижня мають зробити", як вам це подобається?

Розумію, всеке буває, але тиждень без нета......

Опубліковано

Народ а в кого інтернет-ого, підскажіть, те що при завантажені сторінок час від часу вивидить "Неможливо відобразити сторінку"

Опубліковано

Да, чувак, тиждень без нета - це реально блін пипець, зуби ломить, спина чешеться, вуха болять, коротше мої співчуття =(

Народ а в кого інтернет-ого, підскажіть, те що при завантажені сторінок час від часу вивидить "Неможливо відобразити сторінку"

Це означає, що браузер не може відкрити сторінку - причин сотні, якщо не тисячі.

Опубліковано

Опубліковано
дякую. дзвони і в понеділо і вчора, все кажуть, що "це ж серйозна поломка, це кабель, а він під землею, звідки я знаю коли зроблять...." :) От ще раз передзвонив і відповідь "До кінця тижня мають зробити", як вам це подобається?

На Щусева выкрали кабель :( Востанавливают.

Опубліковано

Тобіж сказали шо

Це означає, що браузер не може відкрити сторінку - причин сотні, якщо не тисячі.

Можливо проблема в самому інеті тоді тобі дорога прямо в сапорт. Можливо і втебе наприклад:фаєрвол недає достопу, можливо в настройках модема проблема.Попробуй провірити пінг на той сайт і якийсь інші. А може пробема вся в тому шо в

се кажуть, що "це ж серйозна поломка, це кабель, а він під землею, звідки я знаю коли зроблять...."
Опубліковано

На Щусева выкрали кабель :( Востанавливают.

От козли. ну і не стреляй їх. Їм на випивку не вистачає чи на дозу, а мені тут сиди без нету. Та все ж дякую.

Опубліковано
Тобіж сказали шо

Можливо проблема в самому інеті тоді тобі дорога прямо в сапорт. Можливо і втебе наприклад:фаєрвол недає достопу, можливо в настройках модема проблема.Попробуй провірити пінг на той сайт і якийсь інші. А може пробема вся в тому шо в

се кажуть, що "це ж серйозна поломка, це кабель, а він під землею, звідки я знаю коли зроблять...."

я ж роздаю нет по вайфайці, то така проблема не лише у мене. В тех саппорті кажуть, що нет не рветься.

Може мій zyxel p 660 hwt2 глючть?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...