Перейти до змісту

Президент в Луцьку

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

як можна популізмом і ПІАРОМ називати факт приїзду президента на Волинь коли про МЕТУ візиту Ніхто навіть не знав???

Ти не знав. Всі інші знали.

Ви не подумали над цим? який же ж це ПІАР???

простий, звичайний, piarus vulgaris

ви спочатку краще думали б перед тим ніж говорити

а дехто спочатку гуглити навчився б, ніж писати. ;)

Ха, я сьогодні даже бачів прєзіка

в віконці аптеки, куди ти заглядаєш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

теперь не вздумай мыться...

кстати, играть в комп.игры до того, как увидишь его второй раз - нельзя...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїхав подивився ...

на юх всіх

а так класно обіцяв...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, це все засіб контрацепції. Не забули?

Скажи отцу чтоб впредь предохранялся ...

Ванус, пора припинити це!

Конструктивна критика відсутня, ідуть одні образи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конструктив:

Основной лейтмотив его выступлений в Луцке - "Юлька - сука".

Учитывая, что на знаке "ЛУЦК" со стороны сахарного завода до сих пор не смыто "ЮЛИНБУРГ" и учитывая результаты голосования на последних выборах в ВРУ по Волыни, можно сразу отбросить версию о ПИАР-поездке. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слыхал, что наш первый опоздал на час и даже хлеб-соль не взял(вроде как черствый и фтопку).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слыхал, что наш первый опоздал на час и даже хлеб-соль не взял(вроде как черствый и фтопку).

Та він скрізь запізнюється, куди б не їхав. Година то ще не довго його і чекали.То в нього фішка така. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли приїжджав у ВДУ, то його тоді чекали 2 години.

В Європу як він їздить не запізнюється, тільки тут можна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От зажрався, хлібом-сіллю "брезгує"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже добре, що Він приїхав. Він отримав багато інформації він бізнесу, зокрема від Луазу, на місцях розказали що не виконується, заодно подивився що його ставленики тут наробили. Приїзд Президента це подія, він наше лице, лице нашого народу, лице тих вчинків та дій які ми робим. Він вибір народу, я себе поважаю і відповідно поважаю свій вибір. Як то кажуть собаки гавкають, а караван іде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він наше лице, лице нашого народу

ну-ну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шутку понял, смешно... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль це не жарт, а правда і в розумінні прямому і контекстному. І на його "лиці" є і частинка георга і Романуза.

Знаєте є такі люди, яких українці називають "Обманутими".

Знаєте є такі люди, яких америкоси називають "ЛУЗЕРАМИ". Тому що вони роблять ...неправильні вибори. Так от я вважаю свій вибір правильним і горжусь ним і бачу корисні речі які відбуваються. Жаль тих людей Лузерів які роблять для себе вибір неправильний, потім жаліються, ниють, кажуть мля все зісрано, а самі для мене є самими нікчемними та лінивими лузерами. Не хочу бути поряд з лузерами бо це заразно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, лєпра це - заразно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хе, я за нього не голосував, мелкій ще був, так шо, шановний фанате президента, не ганяй стрєли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що такого жахливого могла зробити пані Ю панові Ю, що він навіть по прямій телефонній лінії не розмовляє з нею? Я не кажу, що для держави (вирішувати кожному самостійно, спитарючись на фальсифікат сфальсифікованих фактів), просто особисто. Що таке погане, що перекрило її PR на президентських виборах, тксть послугу в просуванні? Може через те Президента тут не так вже й люблять, що не гостює часто, а його представники їдуть по Тещиному язику в забороненому напрямку і воюють з представниками пані Ю за право проїзду проти правил по цій же вулиці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To Vanus: За тебя я спокоен.

На Украине есть две беды, причем одна из них постоянно ремонтирует другую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На заводі протягом 4 годин не дозволяли ходити між цехами, перед приїздом охорона і служба безпеки рискала кругами. Асфальт поливали, правда. Запізнився на, близько, 2 години. Особисто не бачив, до нашого цеху візит не був запланований. Всі автобуси-тролейбуси (а це десь близько 14 моделей і модифікацій) стояли півколом, як на виставці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сегодня праздник у ребят

Ликует пионерия

Сегодня в школу к нам пришел

Лаврентий

Палыч

Берия

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Охорона не випускала з адміністративного корпусу на обід. Всі були солідарні з голодаючими 32 - 32х років.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль це не жарт, а правда і в розумінні прямому і контекстному. І на його "лиці" є і частинка георга і Романуза.

Знаєте є такі люди, яких українці називають "Обманутими".

Знаєте є такі люди, яких америкоси називають "ЛУЗЕРАМИ". Тому що вони роблять ...неправильні вибори. Так от я вважаю свій вибір правильним і горжусь ним і бачу корисні речі які відбуваються. Жаль тих людей Лузерів які роблять для себе вибір неправильний, потім жаліються, ниють, кажуть мля все зісрано, а самі для мене є самими нікчемними та лінивими лузерами. Не хочу бути поряд з лузерами бо це заразно.

Скажите, а где такая трава продается? Покурил и все вокруг ауенно :)

ту-ТРЕНЕР слухай тут що жарти розводять, іди в гумор і кури собі, я тобі дам, запасів хватає :-).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продовження теми президентського PR-у і у що він нам виллється — досить цікава стаття.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И тут мы подошли к теме, с которой начали – российскому газу. Как известно, проблемы с газом начались 20 ноября. В этот день из печати вышел номер крупнейшей испанской газеты El Pais с интервью Ющенко. Тем самым, где он сказал, что президент России Дмитрий Медведев продемонстрировал "неадекватное отношение к трагедии украинского народа" (Голодомору), назвал его циничным и аморальным. После этого интервью, как написал один сайт, « переговорщики от «Нефтегаза» плакали, как бахчисарайский фонтан. А утро стало дня них «утром стрелецкой казни». Все надежды на выгодные условия поставок газа в 2009 году растаяли…».

Действительно, в тот же день Медведев вызвал к себе Миллера и долго возил рылом по столу. Затем поручил взыскать с Украины газовый долг в $2,4 млрд. Немедленно. Миллер, выйдя от Медведева, заявил, что Украина получит газ по $400 за тыс. куб. м. Это дороже, чем Европа (от $350 за тыс. куб. м.).

Дипломат, *** :lol: (мат вырезал сам, все по правилам политветки ;))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво! ПАНА Прездента покатали по нашим ( ше за союзних) дорогах?:) Чі посадка президентського авто занадто висока щоб уловити такі

"маленькі" тріщінкі на дорозі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...