Перейти до змісту

Нарушения ДАИшников

Egoist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

20-02-2009. Стояли в біля Варшавки навпроти Юванта. Ну як завжди, не порушуючи ПДР.

post-224-1235136450.jpg

Їхав через деякий час назад - стоять. "Морда ліца" позбавлена інтелекту. Прапорщик...

post-224-1235136465.jpg

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 591
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Ось так наші доблесні ДАЙці обганяють на кільці на набережній. Як він там опинився, якщо весь час їхав за мною, а на кільці я стояв в лівому ряду.

post-224-1237784225.jpg

А ось так зазвичай стоять в районі м'ясокомбінату.

post-224-1237784241.jpg

• 2 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано
Ось так наші доблесні ДАЙці обганяють на кільці на набережній. Як він там опинився, якщо весь час їхав за мною, а на кільці я стояв в лівому ряду.

post-224-1237784225.jpg

Якраз вони їхали по правилам. Сьогодні саме така ситуація обговорювалась в нас в офісі і саме з цим кільцем. Ти повинен був їхати по правому боці дороги при відсутності перешкоди там і виїзджаючи на кільце не повинен був перестроюватись вліво. Так що радій що ті дайці кудись поспішали, інакше вліпили би протокол на 500 грн :)

Опубліковано
Якраз вони їхали по правилам. Сьогодні саме така ситуація обговорювалась в нас в офісі і саме з цим кільцем. Ти повинен був їхати по правому боці дороги при відсутності перешкоди там і виїзджаючи на кільце не повинен був перестроюватись вліво. Так що радій що ті дайці кудись поспішали, інакше вліпили би протокол на 500 грн :)

Че за бред ? В каком ряду ехал в таком и ехал ))), в правилах по этому очень расплывчасто написано ))), а маневрирование на дороге из полосы в полосу безопасности не добавляет.

Опубліковано

10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.

В теорії на кільце маєш право заїжати з будь-якого ряду, а от виїжати з кільця лише в правий...

Рухаючись по кільцю:

Якщо тобі прямо або направо - твій ряд правий (зовнішній).

Якщо тобі на розворот або наліво то твій ряд лівий (внутрішній).

При заїзді на кільцевий рух водій зобов`язаний уступити дорогу усім, учасникам др, не залежно від ряду, в якому вони рухаються.

10.3. У разі перестроювання водій повинен дати дорогу транспортним засобам, що рухаються в попутному напрямку по тій смузі, на яку він має намір перестроїтися.

За одночасного перестроювання транспортних засобів, що рухаються в одному напрямку, водій, який знаходиться ліворуч, повинен дати дорогу транспортному засобу, що знаходиться праворуч.

...

10.11. У разі коли траєкторії руху транспортних засобів перетинаються, а черговість проїзду не обумовлена цими Правилами, дати дорогу повинен водій, до якого транспортний засіб наближається з правого боку

Опубліковано

Якщо не помиляюсь, та дорога має тільки 2 смуги в одному напрямку. Це перше.

ДАЙцьовська машина спочатку стояла за мною, а коли я зібрався вже виїхати на кільце, то на щастя встиг помітити її між моєю, та сусідньою машино, яка стояла в лівому ряду. Якби не помітив, то ланос троха постраждав би.

А те що вони поспішають - це не дає їм дозвіл створювати аварійну ситуацію.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

image40543en.jpeg

15.9. Зупинка забороняється:

г) на пішохідних переходах і ближче 10 м від них з обох боків, крім випадків надання переваги в русі;

• Адміністратори
Опубліковано
Якщо не помиляюсь, та дорога має тільки 2 смуги в одному напрямку. Це перше.

ДАЙцьовська машина спочатку стояла за мною, а коли я зібрався вже виїхати на кільце, то на щастя встиг помітити її між моєю, та сусідньою машино, яка стояла в лівому ряду. Якби не помітив, то ланос троха постраждав би.

А те що вони поспішають - це не дає їм дозвіл створювати аварійну ситуацію.

тобто крім тебе(цитую тебе):

на кільці я стояв в лівому ряду.

Зліва було ще дві машини?

Намалюй ситуацію з усіма подробицями.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Сьогодні двох КОРЕСПОНДЕНТІВ ГАЗЕТИ "ГОНИ БАБЛО" було зафіксовано на ЗУПИНЦІ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ біля Ж/Д вокзалу, сиділи в авто і знімали автомоболі на звичайну відеокамеру!!! Коли підійшов ближче і хотів зфоткати мент накрив камеру фуражкою. Нафіга питається?!

post-6274-1245143757.jpg

post-6274-1245143764.jpg

post-6274-1245143770.jpg

post-6274-1245143776.jpg

Опубліковано

Може троха не в тему, але хочу "вліпити плюсика" нашим ДАЙцям. Сьогодні, поставивши на стоянку свого Жужика, підходжу до них, (стояли точно навпроти Юванта) оскільки їх знаю - обслуговують свою Деу в нас на СТО. Хвилина розмови і спостерігаю наступну картину: з-під мосту, в правому крайньому ряду їде ВАЗ міліціянтів (ото на кшталт служби безпеки руху). За ПДР їм повертати навер, на міст - але вони (і Вольво на польських номерах) продовжують рухатися прямо...Розмова ДАЙців:

- О! Дивись -не з того ряда поперся....

- Та-а-а..То (не розчув) міліція.

- Так спиняй!

- Та ну їх на**й!...гіморитись...

- Да? А мені пох**й!!! Нєх їздити як їм хочеться! Забирай поляка! (Далі був різкий замах смугастим патиком, і Жигулик слухняно зупинився. Як результат - у водія вилучили права)

Я реально подивувався і навіть зрадів...Може, не все так пропаще в нашій державі???

post-3660-1245688982.jpg

Опубліковано
Може троха не в тему, але хочу "вліпити плюсика" нашим ДАЙцям. Сьогодні, поставивши на стоянку свого Жужика, підходжу до них, (стояли точно навпроти Юванта) оскільки їх знаю - обслуговують свою Деу в нас на СТО. Хвилина розмови і спостерігаю наступну картину: з-під мосту, в правому крайньому ряду їде ВАЗ міліціянтів (ото на кшталт служби безпеки руху). За ПДР їм повертати навер, на міст - але вони (і Вольво на польських номерах) продовжують рухатися прямо...Розмова ДАЙців:

- О! Дивись -не з того ряда поперся....

- Та-а-а..То (не розчув) міліція.

- Так спиняй!

- Та ну їх на**й!...гіморитись...

- Да? А мені пох**й!!! Нєх їздити як їм хочеться! Забирай поляка! (Далі був різкий замах смугастим патиком, і Жигулик слухняно зупинився. Як результат - у водія вилучили права)

Я реально подивувався і навіть зрадів...Може, не все так пропаще в нашій державі???

Я вибачаюсь, але якого милого ті ДАЙці стояли в тому місці? Там здається вісить знак - зупинка заборонена?

Опубліковано
та вони один одного жучать не по дєтскі

шакали

Стопудова, нехай би спробували якого-небудь чорного лексуса спинити з мажором... :angry:

Опубліковано

Ось так вони полюбляють стояти в районі "Сафрона". На їх погляд - зовсім не порушення.

post-224-1245758966.jpg

А це в районі м'ясокомбіната, поворот на склади військторгу. Пасуться щодня. На машини, що виїжджають 0 емоцій. Ох, якби фура, друга "випадково зачепила...

post-224-1245758837.jpg

• 3 тижня потому...
Опубліковано
Да да я був там... встиг нарізати вот якраз від того білого жигулика... цукі аматори фотографи...

А водій Жигулика - не гандон? Вилізти на тротуар, на пішоходну частину, заблокувати її - це нормально? Я би ще й по кузову пустив би пройти роту солдат в такому випадку, якби міг.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...