Перейти до змісту

Кольоровий лазерний принтер

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Основні вимоги - кольоровий, формат бумаги - А4, максимальна щільність бумаги - 300 гр/м2.

З.І. І ціна щоб не космічна була.

Опубліковано

Я теж приєднуюся до топікстартера. Розглядається питання придбання кольорового лазерника. Для того, щоб вирішити, чи достатньо буде якості, яку зможе забезпечити принтер вартістю 700-800 у.о., хотілося б побачити зразки друку як векторної, так і растрової графіки й тексту на пропонованих лазерних кольорових принтерах.

Випереджаючи поради щодо придбання струйника: струйник не потрібен, оскільки треба апарат з великим ресурсом та навантаженням монохромного друку.

Крім того, якщо хтось пропонує принтер - будь-ласка, зазначайте ресурс чорного та кольорових картриджів, а також їх доларову ціну.

Опубліковано

я собі придбав Konika Minolta Magiccolor 2480MF

якістю задоволений на 1000%

у них є і модель не 3 в одному а просто принтер

брав на Модулі

Опубліковано

у меня уже несколько лет Konica Minolta 2400W револьверного типа. кроме того, что принтер шумный в работе (переключение барабана заставляет стол неслабо вибрировать), недостатков не замечено. печатает отлично

Опубліковано
у меня уже несколько лет Konica Minolta 2400W револьверного типа. кроме того, что принтер шумный в работе (переключение барабана заставляет стол неслабо вибрировать), недостатков не замечено. печатает отлично

А на щільній бумазі (300 гр/м2) пробував друкувати?

Цікавить саме друк на щільній бумазі, бо принтер буде в основному на ній друкувати. А в даному випадку виробник заявляє можливість друкувати максимум на бумазі 163гр/м2.

Чи довго він прорпацює в такому режимі без глюків і поломок???

Опубліковано

andynd, все это правильно насчет револьвера, но "рядные" цветные принтеры все-таки появились первыми. "револьверы" - это как бы борьба за компактность в ущерб шуму и скорости. скорости, впрочем, только цветных оттисков. черно-белые мой девайс печатает очень шустро. документированно печатает на бумаге до 200, теоретически в нем есть некий переключатель, который позволит печатать и на более плотной бумаге. сам не пробовал - не было необходимости

в любом случае, для печати на картон я рекомендую только "рядный" принтер, причем такой, в котором есть "прямая" печать (например, вставил бумагу спереди, вытащил сзади) - многие современные принтеры такой фичи на имеют. кроме того, механический переключатель уровня плотности бумаги просто обязан быть

• 3 тижня потому...
Опубліковано
в любом случае, для печати на картон я рекомендую только "рядный" принтер, причем такой, в котором есть "прямая" печать (например, вставил бумагу спереди, вытащил сзади) - многие современные принтеры такой фичи на имеют. кроме того, механический переключатель уровня плотности бумаги просто обязан быть

Так, для друку на папері великої щільності в принтері має бути прямолінійний тракт руху паперу. Таким механізмом друку зараз обладнані практично всі моделі кольорових лазерних принтерів OKI.

Друк на папері 300 г/кв.м офіційно декларується в моделях А3-го формату. Якщо брати формат А4, то згідно технічної документації - 203 г/кв.м. Це, наприклад, для моделі C5650N-Multi. В принтері є ще цікава функція друку на банері довжиною до 1.2м

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Критерії в процесі вибору дещо змінилися. Значить так, щільність бумаги до 220, основний критерій - якість друку (буде друкуватися поліграфія) і ціна до 9000 грн.

andynd, la20 можете прикріпити скан з роздрукованою кольоровою картинкою щоб оцінити якість друку.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...