Перейти до змісту

Закупка на ChainReactionCycles

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Мне тогда грипсы. Разницу от ваучера в цене и за доставку докину налом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 625
  • Створено
  • Остання відповідь

насчет ваучера. неизвестно, кстати, даст ли использовать два одновременно. стоит это проверить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=665 - червоні (якщо нема, то чорні) педалі.

http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=34175 - шузи 44 розміру.

Все на тепер.

А каже: "Нема грошей на велотапки" <_<

Приблизно за ті-ж гроші можна купити велотуфлі Shimano SH-MT22 і контакти Shimano PD-M520

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yaryk, я ще ніколи не катав на велотопталотапках, тому я в нєвєдєніі...

...того троха стрьомно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yaryk, я ще ніколи не катав на велотопталотапках, тому я в нєвєдєніі...

...того троха стрьомно.

всі свого часу не катали. в тому немає абсолютно нічого страшного. а плюсів контактів перед платформами масса. Якби ти катав фрірайд, даунхіл тоді да, платформи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаю по бездоріжжю, або по трасах на відстані (буває малі), але найчастіше 10-18км в одну сторону по асфальту (як правило вбитому).

Не знаю, чим мені тут поможуть контакти, без захисту (наколінники-налокотники-шлем) не бачу смислу ставити таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я катаю по бездоріжжю, або по трасах на відстані (буває малі), але найчастіше 10-18км в одну сторону по асфальту (як правило вбитому).

Не знаю, чим мені тут поможуть контакти, без захисту (наколінники-налокотники-шлем) не бачу смислу ставити таке.

А ми в контактах по чому катаємо, як думаєш?

В контактах "байк тримається купи" :D і ноги не розлітаються як з топталок в різні сторони на розколбасі. І педалювати легще, бо підтягуєш педаль вгору, а не тільки давиш вниз...є така штука як кругове педалювання, почитай в інеті і т.д.

А захист...шолом...річ обов"язкова і з топталками...ну як обов"язкова...щвидше бажана :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, Yaryk і Atarax, поможете мені купити толкові підконтактні шузи, так щоб зразу були в пору по розміру, тоді подивлюся Yarykові контакти Shimano PD-M520.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.chainreactioncycles.com/Categories.aspx?CategoryID=1551

З виробників - Shimano перевірене мало не всіма велолюбителями. Diadora в мене, поки що політ нормальний. Юзаю літом тапки Exustar, теж нарікань особливих нема, хіба що підошва розклеїлась до кінця літа на носках(думаю, причина в тому, що тапки пару років пролежали на ВЗ). Чим старіше взуття - тим швидше воно розвалюється.

Ось такі кльові тапки продають у на львівському велофорумі, всього за 400 ре.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як таке взуття з водою дружить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке саме?

Промокає практично все, навіть повністю закрите типу такого. Різниця тільки в швидкості промокання :lol:

Для того щоб не промокало юзають бахіли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вцілому кажу про велотапки. Я бачу у них всіх там якісь вирізи на підошві.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Туда вкручиваются шипы. Не замечал, чтобы протекало ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через вирізи в які вкручуються шипи тапки можуть промокати якщо в них ходити по воді. Якщо їздити - все гут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну и если рыбачить, стоя по пояс в вожде - тоже промокнут :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ладно, Yaryk і Atarax, поможете мені купити толкові підконтактні шузи, так щоб зразу були в пору по розміру, тоді подивлюся Yarykові контакти Shimano PD-M520.

Лучше 540-е. Разница в цене не очень большая, а качество намного лучше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за те деньги, что стоят 540'е, лучше уж взять CB Candy, imho

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крэнки вообще лучше брать ;)

Хотя шимановские, говорят, живут заметно дольше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

byiviter, ти ж кілька днів як купив велосипед..

В тебе там не такі і погані педалі, покатайся на них, а потім купиш контакти.

Або відразу зараз купляй контакти.

Я думаю хтось дасть, в кого розмір такий як в тебе, попробуй, що таке контакти.

Я ось в січні купив і взуття, і педалі контактні (ті що тобі пропонують Shimano PD M-520), перед тим нормально катався 2-3 роки на топталках.

Відчуття супер. На рахунок педаль, хороші і ніби не дорогі, працюють на відмінно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня еще с прошлой зимы валяются CB Mallet 1. после того, как я в них откатал зиму, из контаков уже выстегиваюсь только на ночь :smile3: кроме того, у меня есть шипы и бэушные, но весьма неплохие боты 43-44 размера. вот, думаю, скоро выложить на продажу этот startup kit :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Короче два ваучера в одной покупке использовать нельзя:( Если внезпно соберется две посылки, дайте знать. Может с других форумов кто-то чтонить будет заказывать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привет!)

Я так понял 50% скидка на педали? http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=52882

Возьмем з другом 2 пары.

Написал в ЛС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, мені отаких 2 штучки треба. І поки більш нічого...

заказал. как раз не хватало добить до суммы скидки :smile3: с тебя 154 гривны

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще є місце?

Якщо так, то добавте, будь ласка, http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=47020, а саме:

165071 Small - Blue $20.02

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Superman, я буду собирать заказ не раньше конца февраля. ты не сильно спешишь? но может кто-то и раньше будет заказывать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...