keepo Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:21 #26 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:21 Хех, найдите 10 отличий Дк яка різниця в такому фаталістичному прогнозі під ким бути? мне пох, под кого мы ляжем, если это повысит статус и благосостояние отдельно взятого гражданина государства и тому подобное в долгосрочной перспективе. На какие такие шиши Россия будет кормить себя? Нефтью, газом и алюминием? не зовсім зрозумів питання. що значить кормити? росія має все, щоб жити автономно. абсолютно автономно. не шикарно, але без смерті нації. Так шо без Украины и всей Эуропы те богатства, что лежат у них под ногами, не стоят практичски нифига. так, але вних інфраструктура, щоб перетворити те, що лежить під ногами в любий товар, який їм потрібен. Одни читают и делают выводы, другие ищут, к чему подкопаться. я не шукаю до чого підкопатися, а аналізую факти, які можна перевірити ...с его выводами и доводами согласно очень много людей умных, толковых и шарящих. Но верить - эт дело добровольное вооот, треба не вірити, треба думати і аналізувати. а віру оставимо релігії Авантюрист гарно розписує передпосилки і початок глобальної кризи, дуже гарно + толково розкриває фінансову систему США, а от з прогнозуванням вже важче. ну що ж поробиш - лаври Нострадамуса не дають спокою народу.
MANJAK11 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:31 #27 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 15:31 покусано. патамушта: вапєрвих - брєд, вавтарих - з цим в політику
FKCX_half Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:09 #28 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:09 А чьо работать - нефти и газа завались.Вот и в Африке тоже бананы и ананасы на деревьях растут. И тепло постоянно, даже одежды особо не нужно. А вот в Японии все наоборот - горы и нихрена ананасов с нефтью. Поэтому идти путем теплолюбивых народов светит тем, у кого есть все. У нас с газом напряжно, нефти на всех не хватает. Зимы холодные опять же. Не настолько холодние, как в финляндии, конечно. И газа побольше чем в Японии. Обратите внимание, что у народов, обделенных ресурсами, почти всегда уровень развития повыше.
romaxa11 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:12 #29 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:12 difoto а про голодуху, бунти і пограбування в Росії в газеті 2000 ти ні чого не знайшов? І не шукай там все файно блін майбутній світовий лідер який об'єднає всіх чурок проти ненавистної Америки і тріумфально задусить ту гідру. Більшого жовтяка ніж газета 2000 в Україні навряд чи знайдеш, ну є ще факти і т.д.. Сегодняшняя Украина оказалась в положении Аргентины семилетней давности. С момента «оранжевой революции» в нашей стране реализована ущербная модель фиктивного экономического роста, которая базируется на вливании иностранного капитала, а иностранные займы в значительной степени используются на потребление иностранных товаров. Вместе с резкой либерализацией условий поступления импорта на отечественный рынок это привело к стремительному росту ввоза товаров и увеличению негативного сальдо внешнеторгового баланса. А ухудшение мировой конъюнктуры на рынке металла в считанные недели поставило украинскую долговую пирамиду на грань обрушения, и это уже стало очевидным даже для «оранжевых». Впрочем, в своих публикациях наша газета неоднократно касалась этой темы ну хіба не смердить? А я і не знав, що все погане почалось після «оранжевой революции», а до того в нас все було зає&ісь. Підтримую все сказане Вами , але на відміну від difoto я знаю що Вам потрібно робити, щоб врятуватись. видалено коє-что нєнужноє. Толік
difoto Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:15 Автор #30 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:15 так, але вних інфраструктура, щоб перетворити те, що лежить під ногами в любий товар, який їм потрібен. Так и представляю: здоровенный дом бывшего лесотрейдера, который продавал составами лес в Китай и Монголию. К нему подъезжает лексус бывшего аграрного олигарха. -Слыш, Василий Игнатьевич, я тут крышу обновить хочу , надо бы балки-кроквы сообразить! Вон в Лексусе восемь мешков муки тебе привез за то! - Ну, мука - дело хорошее, надо, так надо! - сказал Василий Игнатич и кликнул в коридор: - Слыш, Митька, бери брата да зятя, ступайте в сарай да бензопилу справьте, лес идем резать! ............................... скажу тебе по секрету: они даже нефть свою переработать по сути не могут, по причине практически полного отсутствия НПЗ Про остальную "инфраструктуру" вообще говорить смешно. От проанализируй и скажи: что у них есть кроме сырьевых ресурсов и военного комплекса времен СССР(который пришел в упадок по причине отсутствия апгрейда/модернизации)? Мне вот это интересно, сейчас буду рыть в поисках ответа на этот вопрос. ЗЫ последние слухи: от жительницы Набережных Челнов - "КамАЗ" встал полностью, соответственно город - тоже, поскольку это город-автозавод. Преступность выросла катастрофически: малолетняя шпана , набравшая мобилок в кредит, пытается их отдавать, наверное из Иркутской области - в связи с невозможностью прокормить, объявили амнистию заключенным! ЛОЛ три раза! ЗЗЫ блин, пока писал, пришел ромаха и стало как всегда...
MANJAK11 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:15 #31 Опубліковано 2 Грудня, 2008 в 16:15 покусано. патамушта: вапєрвих - брєд, вавтарих - з цим в політику брєд ? ну ну попередження, надалі в РО
keepo Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 06:35 #32 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 06:35 Так и представляю: здоровенный дом бывшего лесотрейдера, который продавал составами лес в Китай и Монголию. К нему подъезжает лексус бывшего аграрного олигарха... не, на лєксусі це не то, скоріше на возі з кобилою, но з борошном і лісом все точно. "КамАЗ" встал полностью да, але його можна запустити, хай і з 10% потужностями, для вн. ринку, але вони будуть збирати КамАЗи. А тепер скажи, чи зберуть волинянку/таврію на наших заводах? От проанализируй и скажи: что у них есть кроме сырьевых ресурсов и военного комплекса времен СССР ну прям таки нічого і нема. ну а рівняти вн. ринок і зовнішній нема смислу - те що треба для зовнішнього надлишкове для внутрішнього. Ми ж зі своїм переробним комплексом бум сосать лапу, оскільки нафти внас не вистачить навіть для роботи його в повноцінному циклі тривалий період ЗІ ці спори цікаві, але ми нівелюємо 1 факт - завжди говоримо про "державу". А всі справи робляться групою людей від імені держави. Так от, в цих людях останнє що зіргає - національна свідомість. Тобто вони не думають комплексно про міцну економіку, а вирішують свої проблеми по збагаченню, тому які б плани тут не будувались, а комусь з цієї групи може здатись, що 1,5млрд $ на (пардон) рило, замало і він спокійно зробить якусь нісенітнецю, про яку ніхто не здогадувався, переслідуючи тільки свої інтереси.
zaHARE Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 09:51 #33 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 09:51 а поки ми починаємо розуміти те, про що нас попереджали три місяці тому - стаття датована 31 серпня, коли долар був 5.05 нові віяння - після заборони зняття депозитів Нацбанк імовірно готує примусову конвертацію цих самих валютних депозитів у гривню. знову ж таки, це мало місце у складній економічній ситуації у аргентині 2001 року і у росії 1998 - коли люди отримували з банків свої валютні депозити у рублях по докризовому курсу. (до кризи курс був 5-6 рублів за долар, після - 23 рублі). тепер рахуймо. В СП обсуждается идея принудительного перевода всех долларовых вкладов населения в гривню.Об этом сообщают источники "Газеты 24". На последнем заседании банкиров в Национальном банке первый заместитель главы секретариата президента Александр Шлапак обсуждал с финансистами вопрос конвертации всех долларовых вкладов и кредитов в национальную валюту, сообщил изданию один из членов Совета НБУ, принимавший участие в заседании. При этом чиновник не сообщил, по какому курсу и когда может пройти такая принудительная экспроприация сбережений и замена долгов. Сейчас в Украине, согласно официальным данным, около 27 млн депозитных счетов граждан. 42% всех вкладов люди хранят в валюте, чаще всего – в долларах, реже – в евро. От доллара зависят и люди, которые снимают жилье – хозяева чаще всего именно в американской валюте принимают арендные платежи "вот тебе бабушка и Юрьев день"
bond Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 11:38 #34 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 11:38 Прошу всіх звернути увагу на сільськогосподарські землі України. Ці землі мають належати українцям!Для чого президент хоче зняти мораторій на продаж землі під час кризи, якщо українці бідніють і в України куча зовнішніх боргів? (Значить земля готується не для українців?)
b0rg Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 12:27 #35 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 12:27 bond, не драматизуй. земля і зараз практично вільно продається. і нічого не заважає іноземцю взяти її по документам на нашого "підставного". і так вже десь третій рік, і нічого...
bond Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:06 #36 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:06 bond, не драматизуй. земля і зараз практично вільно продається. і нічого не заважає іноземцю взяти її по документам на нашого "підставного". і так вже десь третій рік, і нічого...Тобто не дивлячись на мораторій земля продається вже третій рік, в тому числі легко може продаватись іноземцям.Виявляється все нормально, це я собі драматизую. Дякую b0rg, заспокоїв.
keepo Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:24 #37 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:24 b0rg, це до того сказав, що при бажанні скупити землю можна було і до кризи, а робити кризу заради скупки - дурість.Криза не через те що землю купити хочуть, а через те, що вася, коля і петя накупили на зайомні гроші не виробничі приміщення/станки/вантажні авто, а ще одну квартирку на перепродаж/плазму/аутлендер.
difoto Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:31 Автор #38 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:31 bond, не драматизуй. земля і зараз практично вільно продається. і нічого не заважає іноземцю взяти її по документам на нашого "підставного". і так вже десь третій рік, і нічого...по-моему , это несколько иные вещи. не?
b0rg Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:45 #39 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:45 інші в чому? або в порівнянні з чим?
difoto Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:57 Автор #40 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 15:57 ну... чесно сказать, не анализировал, но должна быть разница , от целевого использования и до , в конечном итоге, экспорта сельхозпродукции. Т.е. иные условия для резидентов и не таковых. Ведь подставное лицо экспортирует что-то, а нерезидент вывозит из страны "своё" , не так?
zaHARE Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 16:33 #41 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 16:33 наскільки я знаю,нерезиденти в таку аферу не лізуть,а просто орендують.Інше питання,що "підставні" прокручують на наших землях їхній бізнес,зокрема рапсовий.Якраз оті кілька років,які зазначив пан b0rg.І прочитавши статейку про Аргентину,я думаю,що оборудки з рапсом-це прощупування і прорахунок майбутнього бізнесу в більш широких маштабах.Тільки не кажіть,що рапс зараз в збитку,бо впала ціна на нафту,це явище тимчасове.Нафта завжди буде дорожчати,бо це ресурс вичерпний,а рапс ні.
difoto Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 17:17 Автор #42 Опубліковано 3 Грудня, 2008 в 17:17 та дело не в рапсе. Дело в том, чей это рапс - "наш", проданный за баксы(а иначе его экспортировать как?), или "их", вывезенный "типа за так". А? Кто знает?
b0rg Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 07:38 #43 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 07:38 Простим людям про фінансову кризу, Echard Hilderic, для ЕП
Єретик Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 09:18 #44 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 09:18 Все-таки добре, що люди почали відчувати реальны загрози. Я америку не любив і завжди критикую. Якщо нічого не зміниться в світі буде одне правління, третя світова буде виграна не зброєю. Вона вже почалась.
keepo Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 09:20 #45 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 09:20 Озвучу свою мислю ще раз: менегери згадають як махати лопатою на дачі. Але це буде не зразу. Спочатку буде час думок типу: "а може мене не затроне, якось воно буде ітд". Сподіваюсь до весни вистачить часу одуматись. Ібо інет, шмотки, комунікатори, карбонові велосипеди - хорошо, но їсти хочеться завжди. Помняться часи постперебудови. Коли з дачі в 6 соток сім"я в 4 людини кормилась. Причому ще й умудрялись продавати щось на базарі... Взагалі народу, привикшому до "нічого не робити і добре жити" прийдеться доволі туго, але ж пам"ять 15-річної давності ще жива, так що не все втрачено
Єретик Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 10:47 #46 Опубліковано 9 Грудня, 2008 в 10:47 Цікава статейка.Крах доллараhttp://planeta.by/15-1.htm
Abrikos Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 14:09 #47 Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 14:09 Одним із прикладів втілення Урядом антисоціальної політики, навязаної МВФ, є прийняття (ще до антикризового Закону) Кабміном постанови №939 від 25 жовтня 2008 р. Ця постанова вносить зміни в постанову КМУ №1298 від 30 серпня 2002 р. «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» і викладає один з найважливіших її пунктів у такій редакції: «Посадовий оклад (тарифна ставка) працівника 1 тарифного розряду встановлюється у розмірі 545 гривень на місяць». До внесення таких змін цей пункт звучав так: «Розмір посадового окладу (тарифної ставки) працівника 1 тарифного розряду встановлюється починаючи з 1 квітня 2007 р. на рівні законодавчо визначеного розміру мінімальної заробітної плати». Згідно Закону України «Про Державний бюджет України на 2008 р.» розмір мінімальної заробітної плати з 01 жовтня становить 545 грн., з 01 грудня – 605 грн. Прийняття Постанови № 939 фактично заморозило зростання розміру заробітної плати працівникам бюджетних установ, оскільки Постановою скасовано залежність цього розміру від розміру зростаючої мінімальної заробітної плати. Ті, чиї батьки, рідні або друзі, працюють в бюджетній сфері, вже розуміють як відчутно такі нововведення можуть вдарити по кишені. І не стільки тому, що зарплата не буде підвищуватися, а тому, що це - лише перша ластівка погіршення фінансування бюджетних професій. Наприклад, мої батьки (бюджетники) вже готуються до того, що було в 90-тих, і передбачають, що з таким розвитком подій знову зарплату не будуть виплачувати місяцями .
keepo Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 15:43 #48 Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 15:43 Цією зміною зробили те ж саме, що і всі приватні роботодавці - зупинили ріст зарплати. Причому приватники часто не просто зупинили ріст, а й зменьшили зарплатню
zaHARE Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 15:53 #49 Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 15:53 з 1-го січня відминили дотації на працевлаштованих з біржі людей.А це я вам скажу було для роботодавців помічне.
BARAKUDA Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 21:23 #50 Опубліковано 11 Грудня, 2008 в 21:23 В багатьох працівників бюджетної сфери (але не всіх) з/п складається із двох компонентів: ставка + премія. За грудень я думаю, що більшість про премію може забути. А премія в багатьох на рівні ставки, тобто із однієї колишньої з/п може вийти дві теперішніх з/п..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.