Перейти до змісту

Покажи себе))

KlouS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

То мене браткі пафоткали с жигуля поки я девачьку ждав.

552_381.jpg

Випускний

552_383.jpg

Да. ета тоже наші кенти в метро калбасились

552_384.jpg

мая принцеса

552_385.jpg

автарітет по клічці Залатой, лічно знаю. тіп четкий

552_388.jpg

а ета наша підготовча група дет сада

552_392.jpg

час коли коли я увлекся славою і гламуром

552_393.jpg

Опубліковано

КЛАУС, а ти часом не Санта? :lol:

Да, Туман, Залатой чоткий тіп... КлАУСУ вот ше пару вісюльок нацепить і тож такий буде... тіко Серебряний ;)))

Опубліковано

сагласен, Залатой виручав не раз, то чотки паладить, то мішок семак мены по оптовій паджене, а про телефони я вапще мовчу... і ти відел яку він магнітолку Шульгавому паставив? маделька Каравелла 201/А, не прибор а песня

я за нього гарой!

Кольцо на лівій руці носити можна, а вот браслет) Я був в Чехії і там без цих браслетів не пускали їсти, і вот доводилося носити його)))) А в Чехію я їздив з друзями, ну і ми там пили кожний день)))))

та все нармально братуха, но ти тоже должен був падумать, всігда можна мать при собі шо пагризти, тем более якшо хавчік халявний нада набирать с сабою і з братками на лавачці собі пад водачьку паправлятись

па панятіям топік должен жить! так шо фдуд чи як воно звяться не нада тут... вот

Опубліковано
КЛАУС, а ти часом не Санта? B)

Да, Туман, Залатой чоткий тіп... КлАУСУ вот ше пару вісюльок нацепить і тож такий буде... тіко Серебряний :)))

Во прше я не КЛАУС, а КлоУС запамятайте!!!!!!!!!!!!!

ггг і Міша тутачкі))))))

Опубліковано
Во прше я не КЛАУС, а КлоУС запамятайте!!!!!!!!!!!!!

Та мені якось того... фіолетово... Клаус, Клоус, Клонус... какая разніца :) Все одно жжош.

Опубліковано

ААААА :)))))) парни давайте еще фотки, только не забудьте забрать меня из под стола :))))))) Блин плачу :)))))))

Опубліковано

Кому не вожко і кому сподобався топік то нажміть там таку кнопочку "ПОДДЕРЖАЛИ" буду дуже вдячний))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...