Перейти до змісту

Треба перекидку LX або XT

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Шакаю перекидку LX або XT.

БУ, чи нову за дуже демократичною ціною :)

Опубліковано

наш велотовариш Ярик недавно там замовив вилку, ну і я ще дещо з зимового велоодягу, скоро взнаєм оперативність :)

крім того я скоро збираюсь теж формувати замовлення, інет-карту вже виготовив, можна буде включатись в посилку

Опубліковано

З оперативністю шось там не дуже. Оформили замовлення і проплатили гроші ще в середу ввечері, а статус замовлення ще досі Processing, опрацьовують. Хоча обіцяли ще в п'ятницю відправити.

Опубліковано
З оперативністю шось там не дуже. Оформили замовлення і проплатили гроші ще в середу ввечері, а статус замовлення ще досі Processing, опрацьовують. Хоча обіцяли ще в п'ятницю відправити.

ээээмм... кризис, однако.

денге точно дошли к ним?

Опубліковано

ээээмм... кризис, однако.

денге точно дошли к ним?

Тааа.... Ємейл про те, шо гроші дойшли я отримав того-ж вечора, через 0,5 години після транзакції. Я ж кажу, обіцяли відправити в п'ятницю :0069:

А сьогодні в 17:59 прийшло пєсьмо про те шо наше замовлення відправлене нам :ok2: чекати, кажуть, 2 тижні :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...