Перейти до змісту

Чи потрібен домен volyn.ua?

Чи потрібен домен volyn.ua?  

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ты этот вопрос задай в Ковеле или в Киверцах...

ИМХО - бред.

тем более, что область немного уникальная

название центра и самой области не совпадают...

Опубліковано
название центра и самой области не совпадают...
потому и создан опросник. Интересно знать мнение сообщества.
Опубліковано

Вважаю що це - дуже гарна ідея!

Цілком підтримую, оскільки це дасть можливість чітко спозиціонувати сайти областної та міської направленості.

Це буде сильний крок в розвитку нашого місцевого інтернету!

Опубліковано

Думаю ідея хороша, оскільки домен зможе обєднувати відразу декілька направлень сайтів з одної області, а також можливість нової адреси :)

+1 :friday:

Опубліковано

Я думаю, что не нужна. Расскажите у кого есть свой личный домен, а потом пусть подымут руки те, у кого он в региональной зоне.

leviks, очень хочу услышать Ваш ответ =)

Если этим вопросом займется Визор, то все равно ничего хорошего не выйдет. Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа? Я свой ждал около полугода.

Опубліковано

Лично у меня домен в зоне lutsk.ua и мне пофиг какая зона...

Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа?
к Вашему сведению домен lutsk.ua до 1 декабря был бесплатным.
Опубліковано
Лично у меня домен в зоне lutsk.ua и мне пофиг какая зона...

угу...

к Вашему сведению домен lutsk.ua до 1 декабря был бесплатным.

Только чтобы ускорить прохождение заявки надо заплатить какие-то там деньги.

Поддержки — никакой, даже хуиз нифига не работает потому, что все домены в этой зоне по умолчанию за Визором закреплены.

Опубліковано

Згідний з Mac9, що для особистих доменів регіональний домен не є вдалої ідеєю, адже особисті сайти я правило направлені все таки на широку аудиторію без географічної привязки.. Хоча якщо позиціонувати сайт, навіть особистий, тільки для міста чи для області - то звичайно рег. домен є рішенням. Але особистий сайт з привязкою до міста - це рідкий випадок.

А от щодо регіональних інформаційних сайтів, рег. сервісів, для фірм орієнтованих на область - чим краще спозиціонований сайт, тим більше від нього толку.

Мене, правда, дивує, коли роблять сайт, наприклад, якоїсь місцевої фірми, яка за межі Луцька не працює, а домен реєструють в зоні .com ))))

Updated: Повиправляв очепятки :friday:

Я думаю, что не нужна. Расскажите у кого есть свой личный домен, а потом пусть подымут руки те, у кого он в региональной зоне.

leviks, очень хочу услышать Ваш ответ =)

Если этим вопросом займется Визор, то все равно ничего хорошего не выйдет. Кто-нибудь пробовал купить домен луцк.юа? Я свой ждал около полугода.

Опубліковано

Домен volyn.ua потрібен. Але бажано щоб його хтось інший адмінив, бо щоб отримати у візора домен луцьк.уа потрібно дуже довго чекати(я чекав 6міс) та і підтримки нуль.

Опубліковано

для прикладу , зараз є www.kivertsi.in.ua, більш зрозуміло було б kivertsi.volyn.ua,

а kivertsi.lutsk.ua так зовсім не зрозуміло про що мова.

Опубліковано

Микс зачем утрировать? При чем здесь визор? Вопрос был не в том, кому будет принадлежать. Никто не держит, можешь хоть volyn.cn зарегистрировать

Опубліковано

якщо не помиляюсь то є домен .crimea.ua і .sebastopol.ua

деякі області мають по дві доменні зони (скорочена назва і повна), .rovno.ua і .rv.ua, .vinnica.ua і .vn.ua і тд і тп...

а чим волинь гірше?))

та й не буде він зайвим, імхо, а навпаки

зона луцьк.uа - то одне, а волинь.ua навіть і звучить краще!!

однозначно +1

Опубліковано
хуиз нифига не работает потому, что все домены в этой зоне по умолчанию за Визором закреплены.

Хуиз работает нормально. Если бы хуиз не работал, то доменена не было бы в базе, а есил его не было бы в базе, то пользоватся доменом луцк.уа могли бы только те у кого прописан визоровский ДНС.

З.Ы. Непонятно почему удалили мой пост где я ответил что домен нужен. Я нарушил правила или тот кто удалил нарушил?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...