Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д.

А це де ? :)

Опубліковано

2vanus

-"Вот базар новий ввідкрився, я наприклад почну туди ходити - є де стати машиною немає того засранства навколо. і т.д. "-

ходи кто те не дает или езди каждому своё как говорится

жаль что ты не на месте базарников

тогдабы запел по другому)))

а новый базар тоже скоро засрёсся

и по теме

Токарский забрал брукивку и крышу -- и что он етим добился?

брукивку новую положат ето не проблема

а народу седня на ряду было почти не пробится (с утра)

причом не базарников а потенцыальных покупателей----вото реклама я понимаю

а действия Токарского похожина--действия маленького мальчика с рогаткой

(особенно про контейнет каторый он хотел вытянуть на середину ряда)

Опубліковано

Коротке відео вчорашніх подій.

Фото "старих іржавих" подряпин на автомобілях:

post-3074-1245165766.jpgpost-3074-1245165772.jpg

Опубліковано

2Kazus

а вмятина старая

автомобили эксперты проверяли (слепые и купленные)

а машинки пострадали неподецки вообщето

на фотках ето ешо цветочки)))

Опубліковано
Ламать не строїть :( ппц був єдиний цивілізований і оствітлений прохід через базар...

Прохід вже давно не освітлювався. Цілий ряд відрубили від електрики щоб вижити звідти всіх базарників

Опубліковано

Интересно, чем всё это закончится? В следующий понедельник пригонят будьдозеры и беркутовцев?

Опубліковано

Законних підстав для проведення подальших робіт у них немає. Ця бруківка і накриття ПФ "Скорпіон Сервіс" була "винна" невідомому підприємцю. Причому в понеділок ввечері підприємці самі забирали її з проходу, і прибирали прохід від залишків "демонтажу". Контейнери засовували назад за допомогою живої сили.

Опубліковано
«Якщо ситуація не буде вирішеною між підприємцями, то доведеться винести питання на сесію міської ради і зробити замість торгового ряду проїзд між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука», − обурюється міський голова.

а лучше засадить вишнями и розами,поставить скамеечки и фонтан.

Опубліковано
Він заявляє, що втручатись у конфлікт не буде, чекаючи остаточного рішення суду і його виконання.

169 пост - рішення суду. Якого ще він чекає???

Опубліковано
зробити замість торгового ряду проїзд між вулицями Карпенка-Карого та Кравчука

доречі, ця дорога дуже бажана - зменьшиться навантаження на світлофор біля ТАМ-ТАМу.

Опубліковано
так була ж вона там

базар її "з*їв"

так я знаю, от тільки до створення того ряду по ній ще можна було проїхати

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Апну темку.

Є неперевірена інформація, що Токарський В.В. збанкрутував. А точніше є позов від Західінкомбанку на досить велику сумму (близько 30 млн грн.). В грудні має бути суд. Також накладено арешт на Ювант в Ковелі.

Опубліковано
Є неперевірена інформація, що Токарський В.В. збанкрутував. А точніше є позов від Західінкомбанку на досить велику сумму (близько 30 млн грн.). В грудні має бути суд. Також накладено арешт на Ювант в Ковелі.
Токарский банкрот Оо, разве что только в бумашках, ведь то что представлено суде, что лежит в банках и то что есть на самом деле может очень разнится...

не удивлюсь если под Ювантом в Ковеле сейчас можна встретить толпу протестующих капиталовкладчиков...

Опубліковано

так це ж просто ухвала, а не рішення суду :) суд ще буде розбиратись шо по чём... а в нас люди такі завісліві :angry: найбільша радість: в сусіда хата згоріла... по-моєму зара хто тільки не має проблем з кредитами... може прості люди і не розгрібуться, а наші олігархи вже точно справляться

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...