Перейти до змісту

Любителям хрону з бурячком присв'ячується

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Короче любить моя сім'я хронику до м'ясця, то дідусь для нас робить то час від часу на Старому ринку купляємо, так от хрін там продають або в баночках, або в пакетиках. А де береться така кількість гарних маленьких баночок? - Правильно, їх жіночка приносить у великих кульочках, а жіночка де працює? - Правильно, в пункті прийому аналізів обласної лікарні. Моя вам порада - купуйте хрін в пакетиках.

Опубліковано
Моя вам порада - купуйте хрін в пакетиках.

а мой совет: купить (влядельцам огородов - накопать. ибо хрен на огороде как сорняк. хрен этот хрен выведешь :_22: ) корешков, перетереть, смешать с бурячком, сложить в свои баночки ;)

Опубліковано
- Правильно, їх жіночка приносить у великих кульочках, а жіночка де працює? - Правильно, в пункті прийому аналізів обласної лікарні.

Це здогадка чи підтвердженний факт? :)

Опубліковано

а шо тоді казати про пляшки в яких молоко продають.Я раз відкрутив ковпачок,а молоко "пахне" колою.На моє здивування жіночка відповіла:"Ну то правильно,тож на пляшці кола написано."

ЗІ:

а жіночка де працює? - Правильно, в пункті прийому аналізів обласної лікарні

а сірникові коробочки "плановикам" не вона постачає? :)

Опубліковано

romaxa11 - ти гониш!!! :) Особисто бачив, як ті баночки б'ють одразу після забору сечі. Прнаймні це стосується 2-ї поліклініки.

А щодо хрону в баночках, то купую саме в баночках "Вінницький хрін" в магазинах. Чи вона на всю Україну баночки з під сечі постачає? :)

Опубліковано
romaxa11 - ти гониш!!! :) Особисто бачив, як ті баночки б'ють одразу після забору сечі. Прнаймні це стосується 2-ї поліклініки.

А щодо хрону в баночках, то купую саме в баночках "Вінницький хрін" в магазинах. Чи вона на всю Україну баночки з під сечі постачає? :)

Просто читай уважніше!!! В пості фігурувала обласна лікарня!!!! Скажимо так вагітна знайома здавала аналізи цій жіночці і при купувлі хрону була присутня при доставці двох великих пакетів з тими баночками цією жінкою для продавця хрону!!! Понятно!!!!!!!??????

Опубліковано

romaxa11, базарный хрен, как и магазинный - это ж отстой полный, одна водичка. лучше уж купить самому несколько "хреновин", бурячок и натереть в нужной пропорции. в качестве продукта будешь уверен на 100% да и любой насморк пройдет заодно :)

кстати, поменьше эмоций, п'нятненько???????????!!!!?????????????!!11

ps. но если ты уже успел покушать хрена с такой баночки, не расстраивайся. хрен является отличным антисептиком

Опубліковано
а було б краще якби я змовчав? маючи таку інфу на руках? :D

угу. кроме баночек для хрена и руки перед едой мыть надо :)

Опубліковано
а в чем, собсно, инфа?

какова её ценность? что-то я не догоню. В чем весь прикол, где смешно?

просто зараз ти може свідомо вибирати що для тебе краще і поживніше чи лікувальніше, як наприклад для Shkoder: хрін в пакетику чи в баночці з під аналізів

вот і вся інфа собсно

Опубліковано
ps. но если ты уже успел покушать хрена с такой баночки, не расстраивайся. хрен является отличным антисептиком

:) ну вы гоните :D

Мое мнение, если тетя поставляет эти баночки то полюбе стерилизует их в печи...... Я так надеюсь...... Кхм, я хочу в это верить по крайней мере :D

Опубліковано

romaxa11, кстати, хрен в пакетике очень не советую. далеко не всякий ПХВ пакетик подходит для пищевых продуктов - многие делаются из отходов. а "закваска" с добавками соли и уксуса превращает пакетики в ядовитую и канцерогенную "хрень".

Опубліковано
тема занадто серйозна щоб іронізувати, коли взнаєш подібну інформацію хочеться з тиждень поголодати.

Та ясно! Хрін - це ж продукт першої необхідності (як хліб, пиво, молоко), кожен день їмо!

P.S. Я його останній раз на паску їв, домашній, тобто самопальний ^_^

Опубліковано

Шановні пацієнти обласної лікарні, здавайте сечу в целофанових пакетах або презервативах, щоб не спокушати санітарок здавати баночки продавцям хрону з бурячком :mdr: А взагалі знаєте, хрін росте в землі, яка удобрюється гноєм, у склад якого входить що? Правильно, гівно ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...