Перейти до змісту

ТО-0 на ВолиньАвто для Ланоса

polus

Рекомендовані повідомлення

Пыдскажіть хто проходив ТО-0 на Волинь-Авто для Ланоса 1.5 які у них там розцінки та якість виконання робіт.

Не довіряю я їм :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Друг недавно проходив те саме ТО на тій же машинці.

Масла+фільтр+повітряний фільтр+робота=7хх грн.

От вам (і нам) і гарантії довгі, створені для того, щоб до кінця тієї ж самої гарантії здерти бабла стількі як коштує сама машинка,якщо не більше...

Довіряй,недовіряй,попробуй те ж масло поміняти разок НЕ ТАМ ДЕ ТРЕБА, а на наступний день/тиждень/місяць,припустимо,розсипеться підшипник в

ступиці, до них з гарантією тоді можна навіть і не рипатись.

Блін,харить наша країна...Нормогодини і ціни (не послуги) на автостанціях вже європейські,штрафи від завтра будуть також,а

зарплати,поки,нажаль,африканські...

Пардон за офф,наболіло.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так для Ланоса как-бы ТО-0 ненадо проходить. Глянь в сервисную книжку. Я на Сенсе проходил(на Сенсе надо) прошлым летом - обошлось около 450 грв(Масло в дрыг + масло в коробку(говняная минералка) + маслофильтр + воздушный фильтр + общий осмотр). На ТО-1 уже не поехал :)

Не довіряю я їм :smile-zachot:

Это правильно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та знаю я шо не нада, но блін... (вибачте), я ше знаю шо вони туди заливають з нуля на заводі, правильніше "зливають". Так шо бажано поміняти.

І з цінами вони гонять... Я можу купити оригінал Castrol GTX 10W40 4 L - 190...200 грн... а Укравто шо парить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що получається? Треба їхати на СТО, платити гроші "для галочки", а потім знову проводити те саме ТО, тільки вже нормально? Залити якісне мастило, поставити фільтра і т.п. Тільки вже зі впевнінестю в роботі і в матеріалах? Нафіга тоді така гарантія?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та знаю я шо не нада, но блін... (вибачте), я ше знаю шо вони туди заливають з нуля на заводі, правильніше "зливають". Так шо бажано поміняти.

І з цінами вони гонять... Я можу купити оригінал Castrol GTX 10W40 4 L - 190...200 грн... а Укравто шо парить

ИМХО не стоит париться о том что заливают на заводе. Не левак точно. Но и врядли синтетику.

А по поводу гарантии - расходники на Ланос довольно дешевые. Например задний аммо(Delphi) - 130 грн. А попробуй его поменяй по гарантии - нервов "спалишь" на 1300. Так что я для себя вопрос с гарантией решил :smile-zachot: Да и спецы там не очень специалистические :)

ЗЫ ТО-1 проводил сам

1. масло Aral - 360 грн.

2. возд фильтр ~ 60 грн

3. масл фильтр ~ 50 грн

4. топл фильтр ~ 65 грн

5. масло в коробке поменял на ~ 5000, залил ХАДО Atomik OIL 75W90 - супер!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Нафіга тоді така гарантія?"- воно то так, але як вилізе брак...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да наверно нада спригувати з гарантрії, воно того не стоїть... Аби моторчік не підвів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да наверно нада спригувати з гарантрії, воно того не стоїть... Аби моторчік не підвів

ИМХО. поезди до 10000, дай этим ...... денег на ТО-1 и спрыгивай. Прада есть у Ланоса слабое место - рулевая рейка без ГУ. Иногда даже по гарантии меняют :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця проблема не повинна мене затронути, в мене з ГУР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смисл проходження не регламентованого ТО-0 не зрозумілий. Перестраховка? Варто їхати, якщо є якісь сумніви, чи дитячі хвороби вилазять імхо.

Я ТО-0 пройшов на 6000, і то лише тому, що масло потемніло і рульова втулка затарабанила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ндя. Там ТО шо 0 шо 1 всерівно дорого і ціна все збільшується за ті самі виконані роботи.

ПРоходив ТО-0 то було 60 грн без ПДВ робота, на ТО-1 - вже 75 грн без ПДВ і це змінилось за пів року. От цікаво чи якість роботи виросла чи впала. Я їх питав чи вони часом рукі не "позолотили" тим самим механікам. Хоча на роботу механіка притензій нема, а от електрикі в них ну нафіг.

Все що скажу, то мені порадили там тіко ТО проходити, а решту робіт якщо і виникнуть, то краще десь інде. Вот полетіла в мене подушка під коробкою, на Фавориті 20 грн заміна і 20 грн подушка, 20 хв і поїхав далі. На Волинь-Авто це б зайняло 3 дні і то не факт і міняли б не 10 хв, а 2 години як люблять писати. В них стандарти по часу виконання робіт "від балди". Виходить просто що робота дорожче чим матеріали.

Та ще й говорити можна про них багато. Жалію часково що в них брав машинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В них стандарти по часу виконання робіт "від балди".
. А ось тут ти в корені не правий!!!

Хочеш скажу в кого ціни справді від балди? - в шабашників-ремонтників. Звідки беруться ціни - хз. на Волинь-АТВО все ясно. Заміряний час, за скільки людина може зробити ту, чи іншу роботу, і помножений на ціну робочої години (виходячи із 1 робочий день=8 год). Крім того, дають гарантію на виконану роботу із усіма необхідними документами. Дядькові що мені щось за 15 хв встановив можна лише морду набити у випадку негараздів.. і все. А тут же - після неправильно встановленої деталі, що призвела до якихось нехороших моментів (навмисне уникаю слово "аварія") - ти можеш сміливо йти і вимагати.

Тому -те, що дорого то одне - гарантія - зовсім інше .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні телефонував на СТО "Волинь-Авто": ТО-0 до 300 грн, в залежності від масла... завтра поїду міняти... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колі зробиш, то відпиши реально скіко заплатив )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки но все зробив, чесно скажу задоволений. Без черги, приїхав зразу поміняв.

Розцінки:

Castrol Magnatec 5W40 c3 4 L - 246 грн

фільтр Kolben Shmidt (круті німецькі запчастини :) ) - 20 грн

за заміну в чекові - 0 грн

ітого - 266 грн.

Нормальні ринкові ціни!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ТО-0 ? Безкоштовно робили і кіко часу? Чи ти просто масло поміняв?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто поміняв масло, ТО-0 кажуть для 1.5 по регламенту через 10 000

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

лично я склоняюсь к тому, что ТО-0 делать надо (я делал на 2000 км) даже если масло не потемнело. все-таки продукты притирки серьезно засоряют масло и не хотелось бы оседания этих "стружек" двигателе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, но ТО-0 и замена масла немного разные вещи. ИМХО нужно делать, и обтяжку и проверку ходовой, и развал-схождение и регулировку клапанов(при необходимости)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проверка ходовой - само собой. развал - только если наблюдаются траблы. а регулировка клапанов на современных двигателях через 2 тысячи пробега - это, imho, лишнее

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а регулировка клапанов на современных двигателях через 2 тысячи пробега - это, imho, лишнее

Да на современных стоят гидрокомпенсаторы, поэтому написал - при необходимости(например на СЕНСе или Славуте :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...