SITERATING Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 09:15 #1 Опубліковано 5 Листопада, 2008 в 09:15 РІА «Укр Медіа» (ФОП Артишук) запрошує на роботу молодих та енергійних спеціалістів у сфері web-програмування. Стать немає значення | Вік від 18 до 35 років | Освіта не має значення (можливо, студент-заочник) | м. ЛуцькВимоги:• Знання HTML, PHP, My SQL, XML• Знання Javascript, CSS (бажано)• Розуміння технологій та інфраструктури: FTP, DNS, SMTP• Вміння читати чужий код• Приклади робіт (можливо некомерційні проекти)• Здібність до навчання, комунікабельність, уважність, робота на результат.Обов'язки:• Написання PHP-скриптів• Розробка, модернізація, підтримка web-сайтів• Установка, налаштування CMSУмови:• Робота в офісі• З\П від 1500 грн на випробувальний термін. + премії• Робочий день з 9:00 - 18:00. Перерва на обід 1 година (в приміщенні офісу є столова).• Офіційне працевлаштування• Оплачувана відпустка (після року роботи).• Персолнальне, зручно облаштована робоче місце.• Чай, кава і стабільна робота в дружньому колективі – гарантована!Коротко про головне:• Ми не підтримуємо роботи за сумісництовом і «лівих» замовлень для наших працівників.• Ми не розглядаємо варіанти «віддаленої» роботи.У нас не зможуть працювати:• Люди які пропрацювали на попередньому місці роботи меньше 3 місяців (без вагомих на це причин)• Люди які не попередили про звільнення свого останнього роботодавця за 2 тижні.Контактна інформація:РІА «Укр Медіа» (ФОП Артишук)м. Луцьк , вул. Рівненська 76аТел. +38 [0332] 283-630e-mail. [email protected]url. www.ukr-media.com (OUT NOW)
SITERATING Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 10:04 Автор #2 Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 10:04 Актуально.
Banzai Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 13:18 #3 Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 13:18 толковые веб-кодеры работают на конкретных проектах .. постоянка с 9 до 18 с зп от 1.5к им не интересна ... может понабираете студентов .. но студент ето студент .. сам понимаеш... <<по словам знакомых мне толковых веб-кодеров >>
SITERATING Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 15:31 Автор #4 Опубліковано 12 Листопада, 2008 в 15:31 толковые веб-кодеры работают на конкретных проектах .. постоянка с 9 до 18 с зп от 1.5к им не интересна ... может понабираете студентов .. но студент ето студент .. сам понимаеш...<<по словам знакомых мне толковых веб-кодеров >> Це все можна обговорити, питання в тому чи ці кодери, котрі "толкові", спарвді є такими.
qwadro Опубліковано 14 Листопада, 2008 в 22:43 #5 Опубліковано 14 Листопада, 2008 в 22:43 толковые веб-кодеры работают на конкретных проектах .. постоянка с 9 до 18 с зп от 1.5к им не интересна ... может понабираете студентов .. но студент ето студент .. сам понимаеш...<<по словам знакомых мне толковых веб-кодеров >> Це все можна обговорити, питання в тому чи ці кодери, котрі "толкові", спарвді є такими. та які вони там толкові!.. Ото понабирали баранів і гроші їм платять, щоб вони на фірмах сиділи, чисто так, щоб було кому зарплату платити... Та куди нам до рівня ваших кодерів... Це ж ТАКИЙ САЙТ не кожен замутити зможе!.. PS: Ви б спочатку показали, на власному ресурсі на що ваші уже існуючі спеціалісти здатні, а тоді б уже дискутували про зарплату.
Banzai Опубліковано 14 Листопада, 2008 в 23:30 #6 Опубліковано 14 Листопада, 2008 в 23:30 типа...http://www.ukr-media.com и че ето ваще за сайт ???имхо сидеть протирать штаны в ожидании зарплаты ето одно .. и совсем другое найти себе проектик на 1-2 к уе интереса... - зделал как смог быстро - получил интерес... а сидеть и ждать зарплаты ето на любителя расслабится имхо...но дело ваше....
SITERATING Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 19:10 Автор #7 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 19:10 та які вони там толкові!.. Ото понабирали баранів і гроші їм платять, щоб вони на фірмах сиділи, чисто так, щоб було кому зарплату платити...Доброго вечора. Ну важко сказати, кожен судить по собі.Та куди нам до рівня ваших кодерів... Це ж ТАКИЙ САЙТ не кожен замутити зможе!..Вам, а Ви хто???Сайт? Там взагалі-то інформаця про домен з оновленими ДНС. url. www.ukr-media.com (OUT NOW) - так було написано вище, вибачте незнання Вами англыйської проблема не наша.PS: Ви б спочатку показали, на власному ресурсі на що ваші уже існуючі спеціалісти здатні, а тоді б уже дискутували про зарплату.Вибачте, це нам вирішувати, а не конкурентам-клоунам.
mix_forever Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 19:51 #8 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 19:51 Не, ну а примеры разработок Вашей фирмы реально хоть увидеть? Шоб хоть знать над какого типа проэктами работаете и т.п. А то ж мало ли... ЦМС-ки ставить - много ума ненадо и кодером тоже не обязательно быть, ИМХО...Тут же палка о двух концах... Не токо Вам хочется найти толкового спеца, но и толковому спецу хочется найти хорошую Фирму...
SITERATING Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 21:29 Автор #9 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 21:29 Не, ну а примеры разработок Вашей фирмы реально хоть увидеть? Шоб хоть знать над какого типа проэктами работаете и т.п. А то ж мало ли... ЦМС-ки ставить - много ума ненадо и кодером тоже не обязательно быть, ИМХО...Тут же палка о двух концах... Не токо Вам хочется найти толкового спеца, но и толковому спецу хочется найти хорошую Фирму...Спасибо, за констурктивный вопрос.Наши проекты: http://www.toplutsk.com/ , http://temreg.ru/По разработке сайтов и веб-дизайне: http://www.winbasket.net/ (2006) , biography.com.ua (2007) , weapon.com.ua (2007) , http://imetr.ru/ (2008) . Направление, именно разработки веб-сайтов "под ключ" для Нас достаточно новое направление, так как основная работа "комплесный интернет маркетинг" (более 400 клиентов). Работа по реализации новых и усовершенствованию старых веб-проектов, наоборот, идет постоянно.
qwadro Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 22:51 #10 Опубліковано 17 Листопада, 2008 в 22:51 PS: Ви б спочатку показали, на власному ресурсі на що ваші уже існуючі спеціалісти здатні, а тоді б уже дискутували про зарплату.Вибачте, це нам вирішувати, а не конкурентам-клоунам.Ну навіщо ж так нервувати, слиною бризкатися, обзиватися?... Не можете нормально відповісти на поставлене запитання - краще промовчіть! А якщо уже так закортіло вкусити, то зробіть це обгрунтовано!У нас на сайті немає жодного елемента, який би дав підстави називати нас сказаними Вами словами. З англійською у мене все нормально, просто нормальні розробники до того часу поки заллють свій сайт на фтп, заглушку ставлять і тоді ніяких лишніх запитань не виникає. Крім того, мій сайт - це більше моє хоббі. А постійну роботу я маю окремо, не варто переживати.І навчіться спілкуватися із людьми, навіщо говорити різні капості у відповідь на не зручно сформульований для вас запитання-коментар? Чи ви думаєте, що це додасть + до вашого іміджу серед форумчан?
Snig Опубліковано 18 Листопада, 2008 в 09:40 #11 Опубліковано 18 Листопада, 2008 в 09:40 За такую зарплату можно разве нанять студента-верстальщика со знанием ХТМЛ+ЦСС и не на полный рабочий день. Что вы готовы платить за:Вёрстка * HTML4, XHTML1.0, WML2.0 * CSS2 * XML, DOMПрограммирование * Javascript, WMLScript * C (MSVC7), Python, PHP5 * PL/pgSQLСУБД * MySQL4 * PostgreSQL8 * MSSQL * изучаю OracleПротоколы и спецификации * HTTP, SMPP * SMTP, POP3 * RSS, Atom * XML, YandexMLм?
SITERATING Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 12:44 Автор #12 Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 12:44 Ну навіщо ж так нервувати, слиною бризкатися, обзиватися?... Не можете нормально відповісти на поставлене запитання - краще промовчіть! А якщо уже так закортіло вкусити, то зробіть це обгрунтовано! Ну що Ви, "нервувати, слиною бризкатися" - Ви не зрозуміли тону повідомлення. Я так не звик спілкуватися - можливо для Вас це й нормально ... У нас на сайті немає жодного елемента, який би дав підстави називати нас сказаними Вами словами. З англійською у мене все нормально, просто нормальні розробники до того часу поки заллють свій сайт на фтп, заглушку ставлять і тоді ніяких лишніх запитань не виникає. Крім того, мій сайт - це більше моє хоббі. А постійну роботу я маю окремо, не варто переживати. А Ви тут при чому, здається про Вас я нічого не говорив. Сайту немає , немає на данний момент необхідності у ньому (простіше кажучи - "руки не доходять") , тепер я надіюсь зрозуміло. Вибачте, але ні Ви не Ваш сайт і тим більше Ваша робота мене абсолютно не цікавлять, уваги до Вас мінімум, і це тільки через те що Вам, чомусь, ну дуже закортіло щось відписати у цій темі. І навчіться спілкуватися із людьми навіщо говорити різні капості у відповідь на не зручно сформульований для вас запитання-коментар? У Вас напевно "дар" знаходити "капості" у словах, я їх не бачу. Чи ви думаєте, що це додасть + до вашого іміджу серед форумчан? Ви знаєте, якось не задумувався над цим, мене, вочевидь на відміну від Вас, імідж на цьому форумі цікавить не в першу чергу, першчергова мета - знайти хорошого працівника. Snig - На данний момент - 500 у.е.
Snig Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 19:25 #13 Опубліковано 20 Листопада, 2008 в 19:25 Siterating 500 маловато. И это, не делайте одну из ошибок начинающих разработчиков никому не говорите "Руки не доходят", т.к. у заказчиков и в даном случае потенциальных сотрудников, формируется негатив и мнение что вы не серьезные. 2ол Хватит уже наежать на человека, поверьте создание и поддержка работы студии не такое уж и легкое дело. В Артема например, есть целый штат в количестве 21 сотрудника, который следит за главным сайтом студии + за "соц" проэктами (по-типу Метрополитена), а здесь и работает и парица человек.
qwadro Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 00:30 #14 Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 00:30 У Вас напевно "дар" знаходити "капості" у словах, я їх не бачу.Якщо для вас нормально обізвати людину "клоуном-конкурентом" без будь-яких на те підстав, то ще треба подумати для кого це нормальний стиль спілкування, а для кого ні.Ви знаєте, якось не задумувався над цим, мене, вочевидь на відміну від Вас, імідж на цьому форумі цікавить не в першу чергу, першчергова мета - знайти хорошого працівника.Заперечувати не буду, імідж на цьому форумі для мене відіграє далеко не останнє місце. але я думаю що не поодинокий у цьому бажанні. адже форум це такеж саме середовище спілкування і якщо вам байдуже, що про вас думають інші, то це ваші клопоти, але із поганими відгуками на форумі ви далеко не "заїдете"... такщо і вам не завадило б трошки про нього потурбуватись.
Snig Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 09:10 #15 Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 09:10 Это похоже больше на драку 2-х девочек за мальчика, за волосы хватают, кусают друг дружку, в то время как Лена из 5-го класа уводит то за что вы боритесь... и уже забыли о цели, щас главное надрать попки. Не сорьтесь дефачки все будет Халасо, лучше занятся портфолио, поверьте вам дальше "среднего уровня в г. Луцк" не пойти с такими работами
SITERATING Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 15:49 Автор #16 Опубліковано 21 Листопада, 2008 в 15:49 Snig Так, не багато, але саме на таку ставку можна рораховувати на початку. qwadro Вибачте якщо Вас конкретно образив, але зауважте, уточнень ніяких не було. По іміджу, я звик розставляти пріоритети, тому якщо прочитаєте уважніше, Ви побачите що було написано " імідж на цьому форумі цікавить не в першу чергу", вочевидь у Вас все таки талант бачити те чого немає. Відгуків на форумі зараз реально просто не може бути, так як поки що,на ринку Луцька ми "в принципі" не пропонуємо свої послуги, а над іміджом компанії ми працюємо дуже серйозно. Ще раз наголошую, тема стосується вакансії програміста, все що цього не стосується - троллінг, тому велике прохання писати по темі, ВАКАНСІЯ АКТУАЛЬНА.
MACCEN Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 18:30 #17 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 18:30 Автор точно нервничает 400 клиентов это круто, а глядя на сайты, убожеством не назовеш, а аля 2001 год можно смело назвать. Кто не согласен, можем подиссксировать на такую тему Всем настчет ответов мол "да за такую зарплату", главное предложения, могут и найтись пусть не супер-пупер зажратые специ, которые так ленятся что фигню толкать начинают, а толкового который опыта поднаберется, за который еще и будут платить. Так что не кидайте камнями в парня! Можно подумать что тут некоторые сидят вообще меньше чем за 500 баксов не работают, это 3500 грн зарплата, сомневаюсь что у многих тут она есть. А кто смелый, напишите где работает? А чтобы прикинуть зарпалту, которую платят можно без поблем
ferryman Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 20:35 #18 Опубліковано 29 Листопада, 2008 в 20:35 Толковый, который опыта поднаберется в итоге станет зажратым спецом)
SITERATING Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 13:53 Автор #19 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 13:53 Автор точно нервничает Вам показалось 400 клиентов это круто, а глядя на сайты, убожеством не назовеш, а аля 2001 год можно смело назвать.Кто не согласен, можем подиссксировать на такую тему Если бы Вы внимательно прочитали посты выше, Вы б поняли что цыфра в 400 клиентов была озвучена в контексте "интернет-маркетинга", разработка сайтов для нас новое направление и сайты эти были показаны так как тут "настоятельно просили". Дисскутировать не буду, уже предвкушая разговоры о веб2.0 а то и 3.0). Кроме топлуцка, представленные сайты действительно сателлиты-визитки. Вакансия актуальна.
ferryman Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 15:24 #20 Опубліковано 30 Листопада, 2008 в 15:24 Кстати, для начинающих самое то!
Snig Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 07:25 #21 Опубліковано 6 Грудня, 2008 в 07:25 веб2.0 - це ілюзія і лапша для замовника, часто використовується, як полігон для дизайнерів-початківців, щоб показати що вони вміють робити "мокрый пол" і криві бліки. А для програміста, веб2.0 почався давним-давно і включає таку роботу, як "розродка грабєра" не тільки для сайтів з бліками.А якщо замовника цікавлять справді толкові "початківці" в яких не таке велике портфоліо, але працюють на "ура" то можу порекомендувати такого хлопчину, бо справді толковий росте. Якщо автора це цікавить мені в ПМ.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.