Перейти до змісту

Барак Обама, 44-й президент США

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Що ви розкричалися? І що , що він не білий? І що, що виховувася в оточенні мусульман за віросповіданням? Кінець світу?

Ви на наш уряд подивіться. Всі президенти білі і християни. І толку? Все одно дов;%№би...

БАРАК ОБАМА

Варто бути трохи більш розумними, і не судити по людині за її кольором шкіри.

(Бо зараз розізлюся, а тезка мене забанять)

Опубліковано

Те, за що Задорнова люблять, ще ніхто не відміняв. Просто дивно, що в такого талановитого народа, як наш, виходять все більше Славути та телевізори Електрон. І то в телевізорах більшість деталей була придумана та створена тими тупими пєндосами.

Опубліковано

Невже ви думаєте що уряд США, їхні спецслужби і ФБР не перевіряли його перед тим як він подав свою кандидатуру на вибори. І вони пропустили його віросповідання просто так? Це при тому що ісламісти стільки лихого зробили для Америки? Я не думаю. Я знаю що вони вивчили досьє Обами напам*ять і якщо пропустили на вибори, і дали виграти - значить чистий.

А всі ці ссилки - це так, жовта преса. Спецслужби Америки знають про своїх кандидатів в президенти набагто більше ніж всі інтернет видання і ми з вами разом взяті.

Опубліковано

А шо до остальных "онолитекоф".. ))

Никто никуда из Ирака не "выйдет". Нефть в мире кончается понемножку, сколько бы она не стоила, а ракеты без керосина не полетят и флоты и авианосные группировки не поплывут и вообще ). Сауды в кармане, Ирак тоже, в т.ч. как база для "установления демократии" в Иране. Венесуэлла всё равно под боком, Норвегия - вассал.

Кто остается?

Правильно. Но против этого ПРО в европе и на аляске и какбе паритет.

Ах да. Арктика.

А вот тут добро пожаловать в тёплый обмен дружественными водородными бомбами.

так что кто кого выбрал, и еще выберет - совершенно не важно.

Даю на всё лет 15-20 от силы.

Опубліковано

О, який ти вумний. Про то, що "нєфть канчаєцца" і бум ядрьоними бонбами кідацца тобі голова з твого зомбоящіка сказала? Чи може дружбан Вася з яким ви водовку по-вечорам того...

Постав тарілку, і дивись нормальні канали.

Потихеньку з"їдем на відновлювальні джерела, - можна їздити на спирту, якщо рапс не підходить, вуглю в нас на 300 років, а кляті москалі нехай вдушаться своїм газом :)

Опубліковано

Нєфть то вона канчаєцца, але в Росії і в світі вона закінчиться в першу чергу, і тоді русскій мєдвєдь буде смоктати свою лапу і ще одне місце в Америки, в якої всі родовища нафти і газу до цих пір законсервовані державою, і, судячи зі всього, відкривати вона їх не збирається.

Опубліковано

просто убивает. омераганцы тупые, русские умные, украинцы еще умнее. а че ж тада бедные такие, раз умные ?

стереотипов в башке - караул. ну свалит омерига с олимпа, ну припруцо тудым китайцы. они про демократию

говорить не станут. просто к стенке и весь разговор. еще вспоминать омеригу теплыми словями будете.

обама президент. ну и фиг ? да когда президенты че решали ? так, статисты. _в любой стране_.

Опубліковано

Читаю тему и поражаюсь - судя по всему, рядовые украинцы знают о фактах из биографии экс-кандидатов в президенты США куда больше, чем сами американцы ;)

Не так давно на "Корреспонденте" был онлайн-опрос: "Если бы у вас был американский пасспорт, за кого бы вы отдали свой голос на выборах президента?" Я голосовал за Маккейна. По принципу - старый конь борозды не испортит. :D

Кстати, неплохо нью-йоркские рекламщики прикольнулись: :)

White_Obama.jpg

Опубліковано
Хардрайвер, тып пра эру рокнрола то молчал бы. Хендрикса штоле послушай, неучЬ

А крім Хендрікса ще хоч одного відомого чорного рокера згадаєш?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...