Перейти до змісту

Kaspersky Internet Security 7.0.1.321 Final (Rus/Eng) + Keys


vexis

Рекомендовані повідомлення

Ключі регулярно заносяться в "чорний список". Є KIS 7.0.0.125 і файл, з допомогою якого можна постійно користуватись тріальною версією, раз на місяць проводячи дуже просту процедуру. Сам користуюсь даним методом, шукати робочі ключі в самий незручний момент набридло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь зараз KIS 2009, скачаним з сайта касперського. Він підтримує ключі від KIS 7 і KIS8. Ключі беру на китайському сайті www.kavkiskey.com . Прикол в тому, що в базі касперського цей сайт прописаний як фішинговий і KIS дуже не рекомендує туди заходити :rolleyes: Про цю уловку пише і на самому сайті (перевіряв НОДом і неодноразову брав там ключі - все чисто.) Ключики правда банять періодично, то раз в півроку "спалиться", то раз в місяць. Тоді без проблем ідем за новим і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...
Ключі регулярно заносяться в "чорний список". Є KIS 7.0.0.125 і файл, з допомогою якого можна постійно користуватись тріальною версією, раз на місяць проводячи дуже просту процедуру. Сам користуюсь даним методом, шукати робочі ключі в самий незручний момент набридло ;)

А поділитися можеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я от купив півроку назад ліцензійного КІSa і забув за весь цей гємор :)

з одної сторони може і зря , але з другої сторони не жалію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Користуюсь зараз KIS 2009, скачаним з сайта касперського. Він підтримує ключі від KIS 7 і KIS8. Ключі беру на китайському сайті www.kavkiskey.com . Прикол в тому, що в базі касперського цей сайт прописаний як фішинговий і KIS дуже не рекомендує туди заходити :P Про цю уловку пише і на самому сайті (перевіряв НОДом і неодноразову брав там ключі - все чисто.) Ключики правда банять періодично, то раз в півроку "спалиться", то раз в місяць. Тоді без проблем ідем за новим і все.

Здається лабораторія Касперського зробила "подарунок" всім халявщикам до Нового Року ;) З вчорашнього дня ключі з того китайського сайту занесені в "чорний список", а при встановлені свіжих ключів з'являється повідомленя "лицензия не подходит для данного приложения". Хтось ще зіткнувся з такою проблемою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при встановлені свіжих ключів з'являється повідомленя "лицензия не подходит для данного приложения". Хтось ще зіткнувся з такою проблемою?

Зіткнувся. Перебираєш пару варіантів інших ключів, на раз 2-3-й попадається такий, що "подходит для данного приложения".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись користувався такою процедурою, яку описував Luka, але вона швидко зклякла.

Тепер користуюсь заморозчиком - оце дійсно мегоплюс.

Простий у використанні, дозволює постійно витягувати тріальні ключі, і блокує викидання повідомлень про купівлю ліцензії.

Якщо потрібно заллю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 місяця потому...

Дублюю повідомлення з цієї теми.

Отже, якщо у вас

...при встановлені свіжих ключів з'являється повідомленя "лицензия не подходит для данного приложения"...
то:
Скачуєм цю утилітку Key_modifier.rarЗапускаєм, тиснем кнопку "заставити розуміти китайські ключі", а далі продовжуєм користуватись ключами з того ж www.kavkiskey.com

П.С. Блін, ступив, думав цей топік в "програмах", а не в цьому ж розділі (найшов його через пошук по форуму) :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...