Перейти до змісту

Прокляті і вирвані з своєї історії

AltoAngelo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Браття..., Сестри..., Ця тема про те;

чому п"ють такі молоді люди як,

бо не бачуть завтрашнього-майбутнього дня.

Ця тема про те, хто вкрав в нас, наше майбутне, хто заставив мілйони молодих хлопців втікти за кордон. Хто заставив молодих дівчат, піти в секретутки.

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, та хай буде проклята ваша незалежність на віки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разом з тими хто її впарив нам, і нашим дітям.

Браття, Сестри не віддавайте нашу гідність цьому противному огидному часі, він пройде, мене, а ми лишимося на нашій землі.

Хай захід вдавиться своїми технологіями, слов"яни будуть жити завжди!

Опубліковано
Браття, Сестри не віддавайте нашу гідність цьому противному огидному часі, він пройде, мене, а ми лишимося на нашій землі.

вот не знаю. толи мне уже идти вешаться, либо пойти перевешать братьев и сестрёр, что бы они не мучились в это ужасное время,а потом самому удавиться. либо пробираться на ракетную базу и запустить ракету на запад?

Опубліковано

А от я бачу таку проблему: безграмотність.

Браття і сестри, не дайте суржику (проявленню зла) охопити ваш маленький сіренький мозок та вплинути на святу святих вашої орфографічно-граматичної сутності!

Плюс бачу ще одну: відсутність логіки

Браття і сестри, молітеся богині Калі, щоби не зійшли на вас біси алогічності і не возписали ви пости подібні

Опубліковано

Блін! Я ж живу у цей же час. Я не сліпий. Чому я не пішов пити чи ширятися? Не звалюй проблему на когось. Причини проблем такого роду тільки у нас самих. Тих молодих хлопців і дівчат ніхто до цього не змушував. Не заперечую, траплялися поодинокі випадки. Але ж не всі поголовно. Щоб чогось добитися треба добряче попрацювати. А у багатьох на це не стачає сили волі, і вони опускають руки і потім самі опускаються на дно. І не держава у цьому винна.

Опубліковано

2 vampirich дивись на речі маштабніше, не на наслідки, а на причини.

2 keepo ясність розуму і нічого більше.

Опубліковано
2 vampirich дивись на речі маштабніше, не на наслідки, а на причини.

2 keepo ясність розуму і нічого більше.

Поясни - чому мене ця причина (і дуже-дуже багатьох) не зачепила?

Чи ти вважаєш що я в америці живу, чи в бомбосховищі сховався і не знаю що в світі робиться?

Опубліковано
2 vampirich Зачепить, або вже зачепила. Подивись на молодь, ти в її очах все побачиш.

у мене два молодших двоюрідних брати -21і 24 роки. той, що молодший, в цьому році закінчив універ.Обоє мають хорошу роботу, реалізуються там, про них хороші відгуки.я не помітив песимізму і вирваності з історії. да, часом вони кіряють, як багато хто з нас( я і сам врєзати можу), але розуміють, що головніше- кірялово чи нормальна самореалізація.

і вони українці за духом- вони не гонять на свою країну.і не клянуть родичам.

Відредаговано модератором. На перший раз усне попередження - не варто ображати тих, хто має іншу точку зору як ти.

Опубліковано

Якщо плакати "ай-яй-яй, як у нас все хєрово, як мені важко жити" і т д, то справді, потрошку вляпаєшся в те болото.

Отакими думками людина і накликає на себе біду. Вона сама переконує потрошки себе у цьому, і вже дивиться на світ песимістично, хоча навколо не так вже й погано. Можна жити так, що навіть маючи все, робити трагедію з кожної дрібної невдачі, а можна в купі негативу радіти кожному дрібненькому успіху

Опубліковано
Браття..., Сестри..., Ця тема про те;

чому п"ють такі молоді люди як,

Ця тема про те, хто вкрав в нас, наше майбутне, хто заставив мілйони молодих хлопців втікти за кордон. Хто заставив молодих дівчат, піти в секретутки.

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, та хай буде проклята ваша незалежність на віки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Разом з тими хто її впарив нам, і нашим дітям.

А давайте залишим оцю колгоспну звичку розписуватись за всіх. Всеукраїнського щастя ще не було, і не буде, а буде лише щастя кожної особистості окремо. За яке треба кожному боротись самостійно. Ніхто тобі його не принесе на тарілочці, як не кричи. Всім від природи дано голову, руки, вот і вперед "хочеш жити умій крутитись". А ці крики не поможуть, тільки час втрачається, який можна використати значно ефективніше.

Опубліковано
А давайте залишим оцю колгоспну звичку розписуватись за всіх.

особливо, з такими дурнуватими заявами:

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, та хай буде проклята ваша незалежність на віки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-1

Опубліковано

AltoAngelo Эк тебя торкнуло, а тебя надыть гонять до седьмого пота по работам тяжелым, что б херня всякая не лезла в голову и в депрессуху не отчаливал.

"Времена не выбирают - в них живут и умирают" (с) Вот и живи достойно, как ты это понимаешь.

Опубліковано

Почитав топікстартера, і перше, шо залізло в голову: "Во гонить".

А якщо по темі? то от що я думаю:

Тяжкі ситуації бувають у всіх, але не кожен лізе із-за цього до пляшки.

Багато чого було за роки Незалежності (і негативного також), але це не значить, що треба валити всі біди

на Захід, і відразу на п"єдестал слов"ян ставити. Це особиста справа кожного в які "секретуткі" іти, і чи їхати

на заробітки чи ні. Я особисто не їздив, але це моя позиція, моє рішення, і Незалежність України тут ні до чого.

Якщо хочеш розібратись чому люди зпиваються, чи чому їдуть світ за очі будувати чужі країни -

то правильно сформулюй запитання (чи звернення), а ще краще зроби щось конкретне в цьому напрямку.

Якщо ж хочеш дивитись "на речі масштабніше" - то перестань плутати сюди політику із слов"янами, заходом і незалежністю.

Опубліковано

Іпать - народ, у каго депресняк - пора мінять настроенійо з "мінуса" на плюс. Ето так - курнуть + бабу на бок + оранжові окулярки і на солнитшко в парк + піво/сок повпиваючи + гарну музику слухаючи - що в лом ? Депресняк кришу ломить ? Тагда імеєтцо путь нумбер "2" - лопата/лом і траншею копать, палюбе прігодітцо. Не собі - так врагам. Або 200 грам бензину і чудове багаття з сусідової машини - поряд сидиш, попкорн гризеш - наблюдаєм ляпоту. Є ще пару задорних варіантов - гопов подоставать, яйца котам поотривать, собак дворняг пострелять, кульоса попробивать, кров пійти здать + пиво патом - зачот однозначний і пазітів, на переходах сліпить воділ дзеркалом, танци в центрі устроїть, цвети падарувать незнакомим девушкам і т.д.

Правда можна і внеті побуянить.. але то уход від реальності....

Опубліковано
Браття..., Сестри...

Дарофф, братуха…

Ця тема про те; чому п"ють такі молоді люди як,

Дик все ясно — організм на 80% з рідини, пити мусово, інакше — кирдик за трохи часу… Доказано на практиці тими, хто подорожував Сахарою. Так що питання, чому п’ють молоді люди — то херня. Старі теж п’ють. Ти краще постарайся задатися питанням: «От як би то жить, і не хотіти ні спати, ні срати». Це ж яка буде економія часу та туалетного паперу!

Да, тут ти прав. Нострадамусів серед нас нема. Хай хоч повилазить - ну ніхто не побачить, що буде завтра. Але спосіб є, і тобі він, очевидно, відомий: ґанджя :lol: Заглянеш в майбутнє — і файно буде, а не побачиш завтрашнього дня — то щось інше уздриш…

Ця тема про те, хто вкрав в нас, наше майбутне

«День Сурка» бачив? От там в чувака реально майбутнє вкрали… а в нас його ніхто не вкрав. Просто ти і тобі подібні його просирають вже сьогодні.

хто заставив мілйони молодих хлопців втікти за кордон.

Я б хотів би побачити, як під дулами кулеметів, автоматів і гвинтівок з лазерними прицілами мільйони молодих пацанів галопом порушують Державний кордон України, а заодно — і суміжних держав… але я стільки не викурю, нє…

Хто заставив молодих дівчат, піти в секретутки.

Да, чо там пиліцца в офісє сраном —

Ліпше командовать башенним краном,

Чи на панелі бабло зашибать…

Або вугілля з землі добувать…

НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, та хай буде проклята ваша незалежність на віки!

А це колись якесь … , тобі подібне, вже її й так прокляло. І з тих пір вона, тая незалежність, багато кому кров’ю і потом виходить. Хоча якщо кров’ю і потом таких, як ти — то це добре.

Разом з тими хто її впарив нам, і нашим дітям.

Якщо можна — поіменно. Тих хто впарив, вас, і ваших дітей. :(

Да, бразас енд сістарз… Пам’ятайте, що у нас є честь і гідність. Гідність, бразас енд сістарз, не віддавайте, а честь — сестри віддають браттям, браття — цьому противному огидному часу.

Авжеж, будуть. Запрягши в плуг жінок, дітей, дідів орати землю. Жити в гівні, й радіти цьому. Хлебати брагу, і тішитися своєю особливістю, розумом, і лінню. Вперед! А я - в іншу сторону.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...