Перейти до змісту

аукціон Ebay "за" і "проти"

kichkarivka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я вже давно користуюся аукціоном Ebay (як покупець), за весь цей час я замовляв різні речі і в принципі роботою аукціону я задоволений, хоча бували не дуже приємні моменти.

Так ось, хотів би поцікавитися думкою та досвідом лучан, які купували, а можливо і продавали там товар чи будь-яким іншим чином мали або мають до цього аукціону відношення.

Дякую :smile3:

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

бугагага, какие могут быть за и против, хочешь юзай, а не хочешь - не юзай.

P.S. единственное что, не покупай никогда и ничего у селеров из Нигерии и Италии - 98% кинут.

Опубліковано

советую посетить вот этот замечательный сайт, где всяческое электронное барахло стоит еще дешевле, чем на ebay плюс там бесплатная доставка

Опубліковано
P.S. единственное что, не покупай никогда и ничего у селеров из Нигерии и Италии - 98% кинут.

Чё итальяшки то кидают? Вроде ж живут неплохо...

Опубліковано

Хто із Вас на аукціонi eBay здійснює покупки, розкажіть будь-ласка чи користуєтесь PayPal, Поділіться досвідом які можливі ризики при купівлі товару на eBay та при користуванні PayPal. Є вірогідність невідправки товару? І чи скрізь там діє 100% передоплата без гарантій.

Дякую

Опубліковано
Хто із Вас на аукціонi eBay здійснює покупки, розкажіть будь-ласка чи користуєтесь PayPal, Поділіться досвідом які можливі ризики при купівлі товару на eBay та при користуванні PayPal. Є вірогідність невідправки товару? І чи скрізь там діє 100% передоплата без гарантій.

Дякую

Думаю, тобі не завадить переглянути ось цей ресурс - http://www.ebay-forum.ru/phpBB2/

Особисто я всі покупки оплачую саме через PayPal.

Ризики завжди присутні на усіх етапах покупки. Але про всіх їх в двох словах не розкажеш.

Передоплата так, завжди 100%.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Скажіть будь-ласка ті, хто з цим стикався реально (бо прочитати я теж вмію) на рахунок міжнародної пошти - EMS (в нас знаходиться вроді на Лесі) чи стягується ввізне мито за замовлення імпортного товару з-за кордону через цього поштового оператора???

Опубліковано

Я купував багато разів. Плачу через Палку. Так завжди 100% предоплата.

Останній раз єдиний коли я не побачив свій товар. Спіонерили десь на Українській пошті (фотік). Я почекавши відповідний термін написав продавцю, який через офіційний запрос витянув страховку і повертає мені заплачені мною гроші.

Всім рекомендую купувати товар лише у продавців з рейтингом вище 95% і кількістю позитиву не меньше 100-200.

Опубліковано
Я почекавши відповідний термін написав продавцю, який через офіційний запрос витянув страховку і повертає мені заплачені мною гроші.

А вот про эту процедуру подробнее пожалуйста, два раза не дошла посылка, и концов не найти.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Всем Привет!

Есть вопрос.

Кажется кто-то на форуме писал, что покупает на Ebay и может привезти под заказ любое с єтого аукциона.

Интересна эта услуга, какие условия?

Опубліковано
советую посетить вот этот замечательный сайт, где всяческое электронное барахло стоит еще дешевле, чем на ebay плюс там бесплатная доставка

пост конечно староват. но .. там же одно китайское барахло О_о

Опубліковано

presston, аналогичное барахло продается в подавляющем большинстве техномаркетов разного калибра, только с накруткой 300%. зачем платить больше? :smile3:

ps. ассортимент eBay тоже на треть состоит из такого барахла

Опубліковано

любая виза электрон это делает:) я когда-то пробовался зарегаться - там в списке не было украины

Опубліковано

MANJAK11, так и у них розница, да еще и с доставкой. сделай свой сайт, движок удобный, размести там постоянно обновляемый список разнообразного барахла с фотками, описанием и бесплатной доставкой - я буду с удовольствием покупать у тебя. да и не я один, наверняка. а пока этого нет, не сравнивай йух с пальцем :smile3:

Опубліковано

Manjak11 по твоєму лінку

2-in-1 LED + Pointer Flashlight 4 PACKS, що означає 4 шт в упаковці,

а при покупці від 10 упаковок ціна буде 4,41 у.о.\4=1,1025 за 1 шт норм?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...