Перейти до змісту

Я розмовляю на російській мові, тому що...

Гість encoarage

Опитування  

82 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вдумайся, на Луцькому(!) форумі ВЖЕ не можна піднімати такі питання.

А що несе це питання в собі? А? Яка суть, який корінь цього питання?Воно тільки сварить людей, нічого позитивного чи розвиваючого не несе. А що це питання відкриває нам, що є українці і росіяни, а вміняємих громадян цієї держави нема. За ціє сраною сваркою, ми не можемо різбратися з проблемаи у власній країні, ця сварка нас відволікає від справжніх серйозних питаннь, які стоять перед країною, не вирішивши які ми вічно будемо Африкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

будуть вибори, подумай за кого віддати свій голос, тільки постарайся не вестись на всякий гон, от поки-що вихід, якщо він не спрацює, тоді революція і люстрація.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24iter

А ты кто такой, чтоб спрашивать меня, кто я такой? :)

А вообще - научись видеть в людях людей, а не "москалей", "жидов" и "патриотов" ;)

Не воображай, что ты - исключительный а все остальные ниже тебя.

;)

я вижу людей, даже в каждом из вас :( , вы отличные специалисты и мне во многом до вас далеко, но что касатся вопроса языка, я считаю что вы очень неправы, т.к. такое отношение к нему призведет токо к деградации украинской нации.

я не считаю себя исключительным, я был бы им если б делал что-то, например "вішав і стріляв" росийских шовинистов, которые стараються принять закон про "другу державну мову", а "пописывание" тут - просто выражение собственной мысли + пустое потрясание воздуха, т.к. ничто оно не изменит.

Вдумайся, на Луцькому(!) форумі ВЖЕ не можна піднімати такі питання. А що буде далі?

Якщо будем продовжувати спати, то...

Короче сумно це.

я не кажу що їх піднімати не можна,її піднімати треба, просто з тих людей, що відписалися вище, ніхто вже не зробить висновків, кожен буде стояти на своєму, плюне пару раз в сторону опонената і тема заглохне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будуть вибори, подумай за кого віддати свій голос, тільки постарайся не вестись на всякий гон, от поки-що вихід, якщо він не спрацює, тоді революція і люстрація.

БРАВО! Как тебе слоган выборов в Украине ВЫБЕРИ В ПАРЛАМЕНТ ТЕ ЖЕ РОЖИ, И ЗАЖИВИ НАКОНЕЦ ПО НОВОМУ!

Нда, не надо забывать что бунтик, какой был в 2004, провести уже не удастся - у власти нонче демократы, а оне знаете ли шутить не любят. Кстати кто будет главным? Надо же успеть атрибутикой запастись, валенки там наколоть, апельсинки закупить у Березовского.

Да, еще один вопросик, а кто будет проводить люстрацию? Уж часом не те же лица что депутаты от рождения?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ромаха наверно Віктор Андрійович, інкогніто висить на хфорумі і з клавою в руках захищає незалежність України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не кажу що їх піднімати не можна,її піднімати треба, просто з тих людей, що відписалися вище, ніхто вже не зробить висновків, кожен буде стояти на своєму, плюне пару раз в сторону опонената і тема заглохне.

кажись не заглохне, хтось тихенько прочитає, плюне на все і заговорить українською :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

слова Ромахи11 очень рекомендую обратить внимание на последнее предложение. Оно гениально до безобразия и с абсолютной точностью характеризует проблему языка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін ти мене присоромив :)

В цій темі нема місця політикам впринципі, професійний політик - це діагноз і йому я абсолютно не збираюсь вірити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, згадав! В мене дід був росіянин!

romaxa11, encoarage и 4iter, я как колонизатор требую чтоб вы перешли на русский! :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Требую признания Русинского языка как второго государственного !!!

Требую официального признания на Украине русинов как отдельной национальности !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так как у меня один дедушка был индийцем (индусом),а второй немцем , а также то, что большую часть своей сознательной жизни я прожил на украине, чем внес неоценимый вклад в ее благополучие и процветание, я ТРЕБУЮ признания индо-немецкого третьим государственным языком и переименовать левобережную в старую индию, а правобережную в новую херманию.

P.S. а па руССки я раССгавариваю "врагам на зло"... :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

georg не лезь з своим индо-немецким. Здесь колония России!

Требую признания Русинского языка как второго государственного !!!

kostya Величественный Русский язык должен быть первим национальным!

Я буду винужден доложить нашему начальству про твою мягкость в отношеннии вопросов языка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото ж бидло, окрім своєї псячої мови ніц не знає.

на палю запроданці !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чего эт вы русский язык российским та называете? с какова перепою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рускі УРОДИ(і інша блювотина ) ПРИВІТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ну перше, енкоредж, тобі було потрібно добавити в голосовалці такий пункт, як "тому що я УРОД". Багато з форумчан, не змогли дати істину відповідь на це запитання, без нього.

2) "Діагноз" Я за свої роки, побував в деяких країнах Європи, тому можу сказати з 1000% впевненістю, що Україна в цьому питанні не одна. Русскі скрізь, в усіх країнах, в яких паразитують, не вчать їхньої мови, вони находять тисячі відмазок, щоб навіть слова не вивчити. Просто в приклад, спілкувався я з одним чехом, він мені розказує, ще під час окупації, в їхньому дому заселилася руска сім"я, і вони ще 70х років по сьогоднішні часи не вичили не одного слова, НАВІТЬ ПРИВІТАННЯ.

В загалі, що це означає. Це означає, що ми маємо справу з генетичною вадою в маштабі нації. Це не окремі випадкі, а дефект в цілій нації. А навіть я сказав би більше, морална дегенерація, нації. Це вже в генетичному коді росії і ми тут змінити щось не взмозі. Тому і Захід не навидить і призирає росію.

3) "Маштаби чуми" - Оскількі ми тут з вами цілком освітчені люди, і розуміємо маштаби ураження нашої української культури. Тому розуміємо, що без радикальних засобів ми тут не справимося. Маєже кожний чиновник в Києві спілкується Російською, це чиновник, який відповідає за важливі речаги управління економікою і життям України і українців як таких, від правільної послідовності дії цих речагів, залежить наше благополуччя. А оскільки як казалося "Хто на якій мові спілкується, тої і думає на тій мові" з цієї тези, ми розуміємо, як "рулять" в нашій державі і що нам слід чекати в майбутньому.

4) "Метоби Лікування" Ой... методів багато, різних...ефективних і не дуже...

Відштовхуючи з суто фактів, буду строїти свії логічний хід ліквання.

а) В раховуючи, що 70% Українців, дивляться телевізор і всі новини(не розуміючи в якому контексті вони ідуть) вони сприймають через телевізор, пропоную, почати масову, активну, одностороню, Українизацію всіх можливих каналів, а ті які не можливо українизувати, видалити з ефіру.

б) Як казав не перевершений лідер людства Мао Дзе Дун "Бейте по штабам", тоб то, ми маємо зрозуміти, що за процесом русифікації україни теж хтось стоїть, просто так з неба він не утворюється. Як сказано в банальній фразі "аби ми їх, або вони нас"

в) Майбуть що саме головне. Нажаль, потрібно визнати, що ми поки що слабі в дусі і тут сусіди-уроди іграють на цьому. Чому слабий наший український дух, що потрібно для його зміцненя? Потрібно без перервна праця на ним, прославляння наших історични діячів поетів і інших великих Українців. В нас їх багато, тільки біда в тому, що ми їх бистро забуваємо, а за це історія жостоко наказує. ОУН-УПА, це саме та сила, яка нам давала наший український дух. Це ГЕРОЇ яким не немає адекватної медалі, чи п"єдеталу. Їхній подвиг, виходить за всі рамки історичних маштабів. Тому Уроди-РуССісти так хотіли знищити цю славетну героїчну ланку нашії з вами історії. Саме на ції крапці бою, стоїть питання чи відновимо ми наший славетний дух УКРАНЦІВ, бо якщо в нас буде наший ДУХ, кацапи просто всруться і позбирають валізи!

І завершуючи, хотів сказати, що все в наши руках, сміливіше доля посміхається нам, нафта падає :mdr:

Впала кава на клаву

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Уважаемый, за Ваше очередное

Рускі УРОДИ(Шура, Ді, і інша блювотина ) ПРИВІТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
на месте администрации я бы принял очень серьёзные меры.

Мало того, что Вы безграмотны и не знаете элементарных правил пунктуации - чего только стоит Ваша фраза:

Оскількі ми тут з вами цілком освітчені люди, і розуміємо маштаб, ураження нашого української культури.
Вы, простите, откуда будете? Не из Туркмении ли? Вас не учили правильно согласовывать слова? Расставлять знаки пунктуации?

Вы свою страну уважаете? Да? Тогда объясните мне написание слов с большой и с маленькой буквы:

інших великих Українців
и
за процесом русифікації україни

Какие интересные слова Вы употребляете:

впевниностю

Рускі

призерає

не перевершаний

людьства

В раховуючи

п"єдеталу

смілевіше

Майбутьщо - это вообще шедевр

Саму на ції крапці бою - Это, простите, как?

В на їх багато, тільки біда в тому, що ми їх битро забуваємо, а за це іторія жотоко наказує. - Буква "С" вдруг перестала работать?

Вам самому не тошно читать Ваш пост?

Идеи, которые можно понять из набора букв, в целом очень неплохие. Но от их изложения становится противно. Очень хочется верить, что если их начнут воплощать - я только "за" - то делать это будут действительно образованные люди :mdr:

Дружеский совет: перечитывайте свой пост несколько раз перед нажатием на кнопку "Add Reply".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віргіл, ну для чого вже на особистості переходити, ще й з образами? ох і наловишся ти мінусів, хлопче...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Vergil84 ти спочатку писати грамотно навчись українець...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему в флуд - "адназначна" :)

А взагалі на рахунок росії, був свідком спілкування двох москвичів в чаті про певну групу, явновираженого сектантського типу з фашистськими ідеями, де один - з ніком "Рейх" , переконував другого кинути пити і вживати легкі наркотики і перейти в їхню групу, очолювані нині підсудним лідером, який вчить вести правильний стиль життя, прям як в біблії, а те що він вбивав людей типу "панаєхалі тут" так це брехня. Розмова така, що в мене мурашки по шкірі пішли, брррр....

Тому давайте не бум опускатись до стада, розумна людина на якій би мові не говорила, завжди зможе зробити користь для себе і для оточуючих

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Есть хорошая цитата: "Обличи умного и он тебя отблагодарит, обличи безумного, и он тебя возненавидит".

Как только кому-то покажут его ошибки, он сразу начинает возмущаться и пишет целые поэмы, лишь бы облить человека грязью.

Первая ошибка - это не признавать свои ошибки!

Я люблю Украину и уважаю всех людей которые живут в ней, но никогда не нравилось, что некоторые носятся со своим национализмом.

Вам что, больше нечем гордиться? Хочешь доказать свой патриотизм? Иди служить в армию, послужи своей родине, и это будет лучшим доказательством того что ты патриот и законопослушный гражданин своей страны.

У меня много знакомых, которые точно так же носяться со своим национализмом и украинским языком, но все как один откупилсиь от армии и их общая фраза: "Якщо буде вiйна, я одразу втечу за кордон, нема дурних тут воювати." Вот тут и раскрывается вся суть патриотизма.

Так что давайте уважать друг-друга, и гордиться тем что половина, если не большая часть лучших изобретений и открытий сделана именно нашими учеными и инженерами.

Без обид!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочешь доказать свой патриотизм? Иди служить в армию, послужи своей родине, и это будет лучшим доказательством того что ты патриот и законопослушный гражданин своей страны.

У меня много знакомых, которые точно так же носяться со своим национализмом и украинским языком, но все как один откупилсиь от армии и их общая фраза: "Якщо буде вiйна, я одразу втечу за кордон, нема дурних тут воювати." Вот тут и раскрывается вся суть патриотизма.

Тут є і твоя правда, але додам від себе. Я особисто на цей призив сам косив від армії, як і майже всі мої знайомі з якими навчались у ВУЗі. У всіх зараз хороша робота, і втрачати її заради примарних перспектив нікому не хочеться. Одного разу ми говорили на цю тему, мовляв "а якщо все таки війна...". Було це якраз в середині серпня в часи сумнозвісної агресії РФ-ії проти Грузії. І тоді всі як один заявили, що відкосити то ми відкосили, але війна то інша справа, тоді підем добровільно. А друга сторона медалі - це те що в нас просто немає армії, є лише назва. Якби там дійсно займались тим чим мають, а не так що автомат бачать один раз - на присягу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

троцкист, а пендосы ваапще офигели - говорят на русский язык, не поверишь - рашн! ото укурки!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чудесна реінкарнація пана троцкіста!!!А тему імхо в гумор--тупі як дубова бочка аргументи--безглузді образи та й вибачте гамна багато льється!!Без фанатизму будь ласка!!Навіть якщо в свої слова вірити -нічого від цього не зміниться!!А профілактичний бан(він же ж контрольний )треба було б дати!!пости більше пишуться від емоційності а не від високого IQ-так що безглузді теми породжують безглузді автори!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так что давайте уважать друг-друга, и гордиться тем что половина, если не большая часть лучших изобретений и открытий сделана именно нашими учеными и инженерами.

Наші, це які у твоєму випадку, російські чи українські ? Тільки не треба писати савєцькі :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...