Перейти до змісту

Сайт мого міста

DrFaust

Сайт м. Горохів  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну з адресою сайт значно цікавіший став :)

Хоча ти любиш загадки: голосування "Як вам новий герб міста Горохів?", і я побіг в Гугл-Вікіпедію шукати, який же він, цей герб, і чим він відрізняється від старого? Зараз ще попрошу в міськради, щоб скан скинули, бо ж треба якось проголосувати :D І правильно! Не треба сам герб показувати, це стимулюєм відвідувачів до творчого пошуку, розвиває ерудицію і т.д. ! :)

Опубліковано
Ну з адресою сайт значно цікавіший став :D

Хоча ти любиш загадки: голосування "Як вам новий герб міста Горохів?", і я побіг в Гугл-Вікіпедію шукати, який же він, цей герб, і чим він відрізняється від старого? Зараз ще попрошу в міськради, щоб скан скинули, бо ж треба якось проголосувати :) І правильно! Не треба сам герб показувати, це стимулюєм відвідувачів до творчого пошуку, розвиває ерудицію і т.д. ! :)

накінець то хоть один оцінив задум, дійсно не викладали старий герб міста з метою напрягти тих кого це зацікавило...kudrom - ти перший хто це помітив і оцінив (хоча і жартома), дякуємо.  :)

Опубліковано

"Всі представлені матеріали тільки для ознайомлення, після перегляду їх необхідно Видалити з Вашого комп'ютера!"

може мені ще вінта знищити після перегляду?

Опубліковано

Можливо варто зробити сторінку, щоб її було комфортно переглядати при розширенні 1024х768

Опубліковано
Можливо варто зробити сторінку, щоб її було комфортно переглядати при розширенні 1024х768

я теж над цим думав.. але просто сайтів із таким розширенням сторінок я бачив мало.. )))

Опубліковано
"Всі представлені матеріали тільки для ознайомлення, після перегляду їх необхідно Видалити з Вашого комп'ютера!"

може мені ще вінта знищити після перегляду?

І що тут незрозумілого ?весь матеріал не для комерції чи іншого розповсюдження... наприклад розділ про новини міськради...теорії по окремих темах.. хоча немає гарантії що вони будуть впровадженні в життя... а от ти захочеш розтрубити всім що проект вже запущений і будеш посилатись на наш сайт...

Опубліковано
я теж над цим думав.. але просто сайтів із таким розширенням сторінок я бачив мало.. вот захотілось повимахуватись )))

Воно то добре але не для всіх. Ось в мене монітор не підримує таке розширення, і мабуть багато ще таких найдеться :).

Опубліковано
я теж над цим думав.. але просто сайтів із таким розширенням сторінок я бачив мало.. вот захотілось повимахуватись )))

Воно то добре але не для всіх. Ось в мене монітор не підримує таке розширення, і мабуть багато ще таких найдеться :) .

Резон задуматись над розширенням сайту є але це покищо перше невдоволення з цього приводу...трішки зачекаємо..

Опубліковано
Резон задуматись над розширенням сайту є але це покищо перше невдоволення з цього приводу...трішки зачекаємо..

Маєш друге невдоволення з цього приводу. У мене монітор 17" і стандартне розширення 1024*768. При цьому дуже незручно крутити туди-сюди горизонтальну полосу прокрутки.

В цілому ж враження від сайту хороше. Працюй, вдосконалюй та наповнюй цікавою інформацією... Удачі!!!

Опубліковано

непогано, от тількі мені шапка не подобається, хотя то мені. незнаю як вам..., а так непогано, молодці

Опубліковано

Маєш друге невдоволення з цього приводу. У мене монітор 17" і стандартне розширення 1024*768. При цьому дуже незручно крутити туди-сюди горизонтальну полосу прокрутки.

В цілому ж враження від сайту хороше. Працюй, вдосконалюй та наповнюй цікавою інформацією... Удачі!!!

Якось мені релігія не забороняє на 17 моніку сидіти із розширенням 1280*1024 .. можливо у вас інакше...але беремо до уваги...

непогано, от тількі мені шапка не подобається, хотя то мені. незнаю як вам..., а так непогано, молодці

Що саме в шапці неподобається ? конкретніше будь-ласка...

Опубліковано
Замість "District of Wolyn" я б написав "Volyn Region"...

Вибачай але це редактор викладав, можливо ти правий, скажу йому нехай змінить...

З.І. Він це переписував із сайтів приведених нижче під картами, так шо сорр, все правильно.. історики писали :)

Опубліковано

Моє скромне імхо:

1) з приводу шапки. Вона якось тут не пасує. По-перше вона широка, а основний контент вузький, вже логічно зробити ширину однакову, і напр. вирівняти сайт по центру. Якось охайніше було б. Ну і емоційне навантаження шапки не збігається з фото-матеріалами сайту, тобто на шапці ми бачимо якесь велике місто, високі будівлі, а переглядаючи сайт, бачимо зображення зовсім іншого роду (спокійні, затишні і т.д).

2) над шапкою справа "Головна сторінка :: Зареєструватись :: Згадати Пароль", думаю це там побачити ніхто не очікує, тим паче ця інформація доступна в блоці реєстрації, де їй і місце. Замість оцих трьох лінків, вже краще зробити стандарт , домік, конвертик, карта.

3) в списку хто зараз он-лайн, чи потрібно показувати назви роботів?

4) в розділах новини, та фотогалерея збивається верстка.

5) сторінка "Гостьова книга" називається чомусь "Гостевая книга"

6) про матеріали, шо мають бути видалені вже писали. Мені також здається, що ця фраза несе якийсь агресивний відтінок, я тільки на сайт зайшов, а вже щось маю видаляти. Ну нажав на фото, збільшилось,подивився, потім закрив, і питання: а що видаляти? Матеріал ж то я переглянув. Тут потрібно придумати якусь інакшу реалізацію даного пункту технічного завдання.

Ну ось такі мої зауваження і побажання.

Опубліковано
Моє скромне імхо:

1) з приводу шапки. Вона якось тут не пасує. По-перше вона широка, а основний контент вузький, вже логічно зробити ширину однакову, і напр. вирівняти сайт по центру. Якось охайніше було б. Ну і емоційне навантаження шапки не збігається з фото-матеріалами сайту, тобто на шапці ми бачимо якесь велике місто, високі будівлі, а переглядаючи сайт, бачимо зображення зовсім іншого роду (спокійні, затишні і т.д).

2) над шапкою справа "Головна сторінка :: Зареєструватись :: Згадати Пароль", думаю це там побачити ніхто не очікує, тим паче ця інформація доступна в блоці реєстрації, де їй і місце. Замість оцих трьох лінків, вже краще зробити стандарт , домік, конвертик, карта.

3) в списку хто зараз он-лайн, чи потрібно показувати назви роботів?

4) в розділах новини, та фотогалерея збивається верстка.

5) сторінка "Гостьова книга" називається чомусь "Гостевая книга"

6) про матеріали, шо мають бути видалені вже писали. Мені також здається, що ця фраза несе якийсь агресивний відтінок, я тільки на сайт зайшов, а вже щось маю видаляти. Ну нажав на фото, збільшилось,подивився, потім закрив, і питання: а що видаляти? Матеріал ж то я переглянув. Тут потрібно придумати якусь інакшу реалізацію даного пункту технічного завдання.

Ну ось такі мої зауваження і побажання.

+1. Дякую що все так змістовно і по полочкам. звернемо увагу.

Опубліковано
Що саме в шапці неподобається ? конкретніше будь-ласка...

Шапка не вписується в загальний дизайн сайту.

Що за дорога яка веде в мегаполіс?, хіба Горохів - мегаполіс?

І що це за газон для гольфу?, нафіг він, краще б на цьому місті була пшениця чи ще там щось в цьому роді.

Треба в шапку всцнути символіку міста чі якесь визначну споруду, місце міста Горохів, чі от зробити навантаження на той самий герб, щоб було видно що то Горохівскій сайт а не фіг зна шо.

Опубліковано

Дуже вдячний за сцилку... +1 :sq_ye:

З.І. ))) ці фотки у нас і так є, це однокласника брат викладав їх :0111:, але всеодно дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...