Перейти до змісту

Тихе полювання (любителям грибів)

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут теж є непогані екземпляри, недалеко від Луцька)

Минулого тижня в дачному)))

Імхо, ні то!!!

От дивлюсь на Ваші (усіх вище грибників) хвото, і аж за душу бере :0155: ! Стільки цього року назбирали з дружиною грибів (закритих і сушених ) на три зими вистачить. Скільки ночей і ранків не доспано, скільки КМ накручено і внас, і в машини, а по гриби, мля, всеодно тягне!

ПС. Ми усьо, сезон "ЗАКРИТО". Усім остальним - удачі в полюванні!!! :0020:

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я теж крапку поставив.Вже немає ні бажання,ні тари,в яку грибув закатувати.Дасть Бог,наступного року діждемось!

Опубліковано

Dieselsmart

куди саме їздили по гриби?

в ЛС написав.

Я теж крапку поставив.Вже немає ні бажання,ні тари,в яку грибув закатувати.Дасть Бог,наступного року діждемось!

на рахунок тари це точно, а ось крапку ще ранувато ставити, ще не одне відерко назбираю.
Опубліковано

А це наші з дружиною сьогоднішні трофеї (з бетонки):

0013sds.jpg 0014qkq.jpg 0015mmm.jpg

0016aya.jpg 0017kdk.jpg

Усього 32 білих, решта польські, бабки (цих, мабуть, найбільше), рижики, зелениці, трохи лисичок та моховиків

Опубліковано

і ,до речі,S-driver,фото не відкриваються.Принаймі в мене.Відкриваться тільки остатня.\

Толя-НІ! Не поїду більше цього року.Так цікаво.Звичайна людська цікавість.:)

Опубліковано

zigorko, тиждень відпустки залишився, а плани більші як в Наполеона і гітлера разом взятих. За тиждень треба втигнути:

1. Відгуляти свою тридцятку. Причому два рази. -2 дні

2. Попасти на рибалку на Прип"ять (щука). - 2 дні

3. Обрізати виноград і щось з ним зробити. (винця то зимою хочеться попити)-1 день

4. В село зїздити -1 день

5. Скупитись на пункт № 1, допомогти готовити.-1,2 дня

6. І/Або за няньку бути, щоб зготовили.

7. Не дай Бог на роботу викличуть - піпєц пунктам з 1 по 6 :0159: .

8. Як завжди - гладко не буває, шось дай "вилізе", піде не так.

ПС. Ну куди грибочки всунути???????!!!!!!! :0163:

ПСС. Ще й завтра на хрестини

Опубліковано

і ,до речі,S-driver,фото не відкриваються.Принаймі в мене.Відкриваться тільки остатня.\

Не знаю, в чому була причина... Перезалив, здається відкриваються всі...

Ну, а на рахунок того, де збираю, то свої місця, які розвідував протягом багатьох років, якось не хочеться видавати... ;)

Можу сказати одне - є кілька місць наліво по бетонці від перехрестя і трохи далі за Соф"янівку, на кожному з них витрачаю по годині - півтори,

Опубліковано
Можу сказати одне - є кілька місць наліво по бетонці від перехрестя і трохи далі за Соф"янівку, на кожному з них витрачаю по годині - півтори.

Можу сказати інше- Ви справжній Українець!!!! І ще трохи забужан! :)

Сам,все свідоме життя тільки туди і їзджу за грибами.Як каже мій батько:"Моїх грибів,ще ніхто не знайшов".

Опубліковано
Можу сказати одне - є кілька місць наліво по бетонці від перехрестя і трохи далі за Соф"янівку, на кожному з них витрачаю по годині - півтори.

Можу сказати інше- Ви справжній Українець!!!! І ще трохи забужан! :)

Сам,все свідоме життя тільки туди і їзджу за грибами.Як каже мій батько:"Моїх грибів,ще ніхто не знайшов".

:) Наведу один приклад. Досить давно, років 10-12 назад випадково (просто скоротив шлях з одного місця на друге) натрапив я на одну галявину, де, здавалось би, грибів бути не повинно - суцільні зарослі чорниці, до того ж занадто, на перший погляд, зволожена низовина... Так ось, на цій галявині я тоді знайшов білих грибів більше, ніж на всіх інших місцях разом узятих.

Відтоді 3 чи 4 сезони на цьому місці на мене завжди чекали МОЇ гриби - ніхто, навіть місцеві й гадки не мали, що там можуть бути гриби, причому так багато.

Але якось показав я це місце одному знайомому... І все! Після того я знаходив там лише зрізані корінці, а ще через 2 чи 3 роки грибів там взагалі не стало... :(

Це послужило мені наукою.

Але ходячи по лісу, я став звертати увагу на подібні місця (тобто такі, де здавалось би, грибів бути не може), і таким чином маю кілька місць, де справді ростуть лише МОЇ гриби, яких ще ніхто не знайшов :)

Опубліковано

Ось що зараз робиться у лісі на бетонці (піддубці можна косою косити):

post-7249-0-39805300-1349699402_thumb.jppost-7249-0-92351100-1349699411_thumb.jp

Грибів багато, але грибників ще більше. Грибочки маленькі, ледь видно з моху (якщо за одним нагнешся, то ще штук 10 поряд збереш). За 2 години майже 1,5 відра польських та білих (не більші за вказівний палець).

Я ще все ж один разок поїду і буде крапка на цей рік, а то вже й так літрів з 30 тільки закритих.

Опубліковано

Вчора їздили сімєю на гриби!!!

(бетонка)

Грибів - багато, якщо попадаєш на рибне місце!!!

Білі,красноголовці,бабки,польські,лисички,кози,піддубці!!! а маслюкі всі червиві.

в основному в ростуть порівняно в молодих посадках.

!!!ось такий результат!!!

!!!задоволення ще більше!!!

!!!особливо порадували білі які зрослися в одиу кучку де було 11 грибочків, та красноголовці - 5 штук в кучі!!!

post-19120-0-88500700-1349703778_thumb.j

post-19120-0-18458500-1349703804_thumb.j

post-19120-0-53511100-1349703829_thumb.j

post-19120-0-01233200-1349703855_thumb.j

post-19120-0-05954100-1349703882_thumb.j

post-19120-0-20967500-1349703906_thumb.j

post-19120-0-54941200-1349703935_thumb.j

post-19120-0-24898100-1349703960_thumb.j

Опубліковано

Andriy_L, що за грибочки на другому фото в фіолетовому відрі біля тебе? я надибав місцину з цими грибами, але не брав, бо бачив вперше

Козы, в гугле если искать то Ежовик пестрый

Опубліковано

Andriy_L, що за грибочки на другому фото в фіолетовому відрі біля тебе? я надибав місцину з цими грибами, але не брав, бо бачив вперше

Козы, в гугле если искать то Ежовик пестрый

Саме так!!! це Кози. смачний гриб. сам по собі є тведуватий,ну шось типу такого.

Опубліковано

Хотіла б таке зустріти)

downlohlh.jpg

В неділю натрапив на схоже скупчення на post-1524-0-67140700-1349790170_thumb.jp і за два метри від цього на пеньочку post-1524-0-28697800-1349790281_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...