Перейти до змісту

Як правильно вибрати банк


miDas

Рекомендовані повідомлення

В контексті останніх подій гостро постало питання правильного вибору банку для розміщення депозиту. Населення, налякане світовою фінансовою кризою та складною ситуацією навколо одного з найбільших банків України - Промінвестбанку, у спішному порядку достроково розриває депозитні договори та забирає свої гроші. Разом з тим, куди, в які банки розмістити ці гроші далі, люди не знають. Знайшов непогану статтю, де якраз розповідається про правильний вибір банку та як вияснити, наскільки сильний та платоспроможний банк: http://antikrizis.dengi-ua.com/

Хотілося б, щоб форумчани поділилися своїми думками з цього приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А парадокс в тому, що ніякому банку зараз не можна довіряти, вони всі одною ногою в гробу!

Вчора моя знайома по універу розказала, що у львівських відділеннях Приватбанку та інших банків заморозили всі операції з депозитами. В мене ледве серце не стало, з думкою, що це може статися в Луцьку. Не знаючи достовірної реальної ситуації стану речей, я не можу сказати, правда то чи ні, бо те, що коїться у Львові, може бути викликане лихорадкою курсу долара.

Хтьсь грається з економікою України, а саме з фіксованою планкою долара, заплативши голові Нацбанку. Розрахунок дуже простий: на шумок загальнополічтичної української кризи - сколотити свій певний фінансовий капітал-інтерес. Оскільки в такий ніжний період України (вибори), ніхто нікого за яйця ловити не буде, так як багатьом політичним партіям, в частності діячам потрібні феноменальні кошти, котрі вони будуть позичати, брати в кредит і т.п.

Замітка: один біг-борд на політичну рекламу в Києві буде коштувати мінімум 5 тис. доларів.

Все дуже просто і лаконічно. Світову економіку "ковбасить і плющить". Знати, хто буде завтра наступним - просто нереально. Моя порада: тримати всі свої фінанси в банці - скляній чи залізній. Бо ніхто серед грамотних економістів чи банкірів не може дати вам якусь серйозну ЧЕСНУ пораду, навіть Шура, до якого я вчора написав листа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё дерьмо... без исключения.

Рядовой вкладчик может дать мне своих 10 штук баксов под бОльшие, чем у банка проценты, а если я не верну, набить мне морду, спалить хату и т.д. с вытекающими. Так зачем отдают банкам, причем без гарантии, что им это вернут? Парадокс. Я этого не понимаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайшов непогану статтю, де якраз розповідається про правильний вибір банку та як вияснити, наскільки сильний та платоспроможний банк: http://antikrizis.dengi-ua.com/

Хотілося б, щоб форумчани поділилися своїми думками з цього приводу.

н-да. вся стаття зводиться до того, щоб вибирати великі банки з невеликими відсотками.

Але зараз і великі банки можу попасти в складну ситуацію. От як Промінвестбанк і Надра. Вроді обидва входять у першу десятку банків України, але все ж... підкрався пухнастий звір. добре що НБУ заступився - то не погриз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора моя знайома по універу розказала, що у львівських відділеннях Приватбанку та інших банків заморозили всі операції з депозитами. В мене ледве серце не стало, з думкою, що це може статися в Луцьку.

Тіпа ЗГУ ПриватБанку у Львові це окрема республіка ? В них свої розклади, а в Луцьку, Києві і тд зовсім інакше ? :) Такі дурні чутки провокують те, що зараз маємо з ПІБ і "Надрами".

Рядовой вкладчик может дать мне своих 10 штук баксов под бОльшие, чем у банка проценты, а если я не верну, набить мне морду, спалить хату и т.д. с вытекающими.

Під який процент підставиш морду і хату ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... если серьёзно, то под 25% годовых в у.е. под нотариально заверенную дакументу на дом в Луцке.

Мне, к примеру, надо сейчас пополнить оборотные средства на 10 000 у.е. Просто, чтобы расширить ассортимент и т.п. , то есть не "купить установку, которая будет зарабатывать деньги, производя пластмассовые формочки для киндер-сульпризов". Но и в моем случае, и в случае с производителями денег из воздуха у банка будут одинаковые условия: залог на дом и справка о доходах.

Опускаем махинации со справками.

Вопрос: зачем мне платить нотариусу со стороны банка, чтобы он утвердил оценку моего дома в 100 000 у.е. , взяв за это 1000 у.е. , потом платить комиссионные банку, а потом ждать, пока мне не прийдет письмо об увеличении кредитной ставки? ... чтобы взять 10000 у.е. ... не парадокс?

По моим подсчетам, гораздо легче и дешевле взять кредит под 25% у частного лица. Про геморой с беготней вообще молчу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтьсь грається з економікою України, а саме з фіксованою планкою долара, заплативши голові Нацбанку. Розрахунок дуже простий: на шумок загальнополічтичної української кризи - сколотити свій певний фінансовий капітал-інтерес.

я понял, ето намйок, я всьо ловлю на лєту, не нєпонятно, шо канкрєтно ти імєєш ввіду(с)Мр.Кортнєв і компанія

обрісуй схєму парєньок, а то так інтєрєсно стало:D

Діфото, тут морду тобі одному бити можна, а так- у банку ж і дірєктор, і зам, і клерків ціла купа- знаєш скільки морд за свої гроші можна начистити?:))а десять тис. ує і без застави можна взяти....

Невже у людей настіки багато грошей що вже нема що с ними робити окрім як покласти на депозит? :(

уяви собі..знаю бабушок і дєдушок які безплатно на троллєйбусі їздють на дачу сапати картоплю, а у банку сто тищ гривень лежить...рантьє, бля;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо ніхто серед грамотних економістів чи банкірів не може дати вам якусь серйозну ЧЕСНУ пораду, навіть Шура, до якого я вчора написав листа.

мне что, в командировку съездить нельзя? :P

заморозили всі операції з депозитами

этого я никак понять не могу...

смысла фразы.

чего заморозили? принимать/выдавать/%% начислять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...