Перейти до змісту

Сканер. Рекомендации перед покупкой.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прошу дать рекомендации, перед покупкой сканера.

Хочу купить себе сканер, по возможности: компактный, формат А4, хорошая руссифицированная программа (имеется в виду программа-оболочка, идущая в комплекте со сканером) для работы с ним + возможность сохранять результат сканирования во множестве форматов, не только .bmp. ;)

Поделитесь опытом пожалуйста.

Опубліковано

Якби я вибирав сканер, то напевно брав би апарат з CCD-матрицею, CIS дає не ту якість і кольоропередачу. Якщо брати конкретного виробника, то подобаються сканери Epson. В HP, як на мене, незручний драйвер, хоча це кому як. Mustek краще не брати, бютжетний рівень, для текстів ОК, але для фото не дуже. Canon не пробував, не скажу, теж повинна бути непогана якість, хоча це напевно залежить від конкретної моделі і класу пристрою. Програми, які ідуть в комплекті зі сканером, в більшості шлак. Для сканування текстів найкраще юзати FineReader, а фотки можна і з фотошопа сканувати, ну і зразу ж, не відходячи від касси, обробляти. ;)

Опубліковано
фотки можна і з фотошопа сканувати, ну і зразу ж, не відходячи від касси, обробляти. ;)

это мысль+

я обычно сканировал "родной" программой, затем только обрабатывал. тупил, одним словом.

еще бы кто то конкретную модель подсказал..

Опубліковано

Извините, а разве Фотошоп без "родного" сканерного драйвера сможет хоть что-то отсканировать? ;)

Опубліковано
Извините, а разве Фотошоп без "родного" сканерного драйвера сможет хоть что-то отсканировать? ;)

и тут ты прав...

вконец вы девушку запутали... :huh:

Опубліковано
Извините, а разве Фотошоп без "родного" сканерного драйвера сможет хоть что-то отсканировать?

Звичайно не може, але малося на увазі, що з фотошопа сканувати зручніше, ніж з іншої програми. Все-одно ж потім фотки треба фотошопом відкривати. А драйвер сканера по-любому треба ставити, тут і мови немає.

Опубліковано

хочется, чего то таково, как сейчас у меня в лексмарке...

не интуитивно понятного меню, а именно понятного..

post-1410-1223560118.jpg

Опубліковано

Так смотри, куда уже проще... через ФотоШоп сразу сканируешь... правда, потом вылезет окно с настройками... но всё равно сложного там мало ;)

post-419-1223560900.gif

Опубліковано
В HP, як на мене, незручний драйвер, хоча це кому як.

Згоден.

Крім двох моделей HP, доводилось користуватися Mustek і Agfa. У Mustek були проблеми з драйверами. Agfa - сподобався найбільше, але не знаю, чи їх зараз випускають.

Зараз користуюсь сканером, що входить в 3 в 1 Samsung. Мене влаштовує. Але, якщо сканер потрібний досить часто, то варто шукати щось з CCD матрицею :)

Опубліковано

Вже 4 місяці на роботі користуюсь сканером CanoScan LiDE 70,дуже уачний живлення і передачаданних по одному usb кабелю..дуже естетично виглядає(не валяється купа провоів на столі),+ в роботі дуже зручний дрова з софтом мають російський інтерфейс,можливо зберігати в майже всіх графічних файлах,також багатосторінкових PDF.Швидкість роботи середня як в більшості сканерів..(Хотів примітити мороки з дровами як у сканерів Мустек не замітив..тобто їх немає...)

Ось його опис http://www.canon.com.ua/products/about.asp?id=1695

Опубліковано
а с этим никто не работал?

Perfection V200 Photo

http://epson.ru/V200

я хотел купить такой, пока не купил другой у Йожика  :D

В нете пишут что очень шустро сканирует. Ну вообще сканер подбирают исходя из потребностей, кому надо книжку отсканировать побыстрее, а кому пленку или старые фотографии в цифровой формат перегнать.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...