Перейти до змісту

Куплю недорого фанеру на саб

Akim15

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дорогі товаріщі, допоможіть знайти недорого фанеру~180-210мм на короб саба. Може хто стикався з цією проблемою, підкаже де дістати?Декілька варіантів придивився,але не відмовлюсь від порад...

Опубліковано

Роби з ДСП. Ідеальний (для саба) матерьял :) Якщо-б якась вумна голова не додумадась тирсу на меблі пускати - продавалося-б ДСП по 500Є за кілограмм спец. на колонки для аудофілів :)

Або (якщо бюджет) з пластикової "сірої"/червоної труби каналізаційної d=150, розтруб ширший, не пригадую наскільки, здається 6,5" можна вперти.

Дешего і сердито :)

Де взяти - в приват.

Опубліковано

Если мне не изменяет память, лучшие сабы ваяют из мрамора (кроме шуток). Дорого и несердито. Правда, "вживую" ни одного такого не видел/не слышал, но очень хотелось бы. :) А что касается бюджетного варианта - так тут господин Harddriver абсолютно прав.

Опубліковано

Ну я думаю не будемо спорити на рахунок того, що краще фанера чи ДСП!Не дарма тема називалась покупка фанери!Потрібна саме фанера заданої товщини!

Опубліковано
Дорогі товаріщі, допоможіть знайти недорого фанеру~180-210мм на короб саба. Може хто стикався з цією проблемою, підкаже де дістати?Декілька варіантів придивився,але не відмовлюсь від порад...

Дешевле 10мм в два слоя склеить !

Опубліковано

Chill, очень сомневаюсь, что мрамор будет "звучать". одним из лучших материалов для колонок и сабов на многих форумах признается именно ДСП качественной опрессовки (он дороже обычного "шкафного" раза в 3-5), раньше продавался в столярном цеху за типографией (двор ПП "Медия")

Опубліковано

якшо я вірно зрозумів то йде мова про корпус для сабвуфера автомобільного?

якщо так то ідеальний матеріал МДФ потім йде фанера 20мм, але ні в якому разі не ДСП, категорично ні.

хто не вірить, шукайте інфо в інеті

Опубліковано
В "Новій лінії" був веикий вибір фанери і її порізка

Не знаю, шановний Andruha_gpz28, звідки інформація про порізку, але там продають лише листами, до того ж кого буде цікавити лист 1525х1525мм товщиною 180мм буде вартувати 190 грн.Можливо її ріжуть після покупки, щоб легше було транспортувати, а так ні!

Так, бачу починається флуд, тема звучить покупка фанери, а не вибір матеріалу на короб!

Опубліковано

2 ScorpionYurka: наскільки я знаю ти ж робив стелса в свою авешку з фанери)Де дістав?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...