Перейти до змісту

Куплю недорого фанеру на саб

Akim15

Рекомендовані повідомлення

Дорогі товаріщі, допоможіть знайти недорого фанеру~180-210мм на короб саба. Може хто стикався з цією проблемою, підкаже де дістати?Декілька варіантів придивився,але не відмовлюсь від порад...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роби з ДСП. Ідеальний (для саба) матерьял :) Якщо-б якась вумна голова не додумадась тирсу на меблі пускати - продавалося-б ДСП по 500Є за кілограмм спец. на колонки для аудофілів :)

Або (якщо бюджет) з пластикової "сірої"/червоної труби каналізаційної d=150, розтруб ширший, не пригадую наскільки, здається 6,5" можна вперти.

Дешего і сердито :)

Де взяти - в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если мне не изменяет память, лучшие сабы ваяют из мрамора (кроме шуток). Дорого и несердито. Правда, "вживую" ни одного такого не видел/не слышал, но очень хотелось бы. :) А что касается бюджетного варианта - так тут господин Harddriver абсолютно прав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Новій лінії" був веикий вибір фанери і її порізка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я думаю не будемо спорити на рахунок того, що краще фанера чи ДСП!Не дарма тема називалась покупка фанери!Потрібна саме фанера заданої товщини!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогі товаріщі, допоможіть знайти недорого фанеру~180-210мм на короб саба. Може хто стикався з цією проблемою, підкаже де дістати?Декілька варіантів придивився,але не відмовлюсь від порад...

Дешевле 10мм в два слоя склеить !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю,це варіант буде доречний коли не знайду такої як треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки,що знайшов тільки ПП"Лера", яке пропонує те,що треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Chill, очень сомневаюсь, что мрамор будет "звучать". одним из лучших материалов для колонок и сабов на многих форумах признается именно ДСП качественной опрессовки (он дороже обычного "шкафного" раза в 3-5), раньше продавался в столярном цеху за типографией (двор ПП "Медия")

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якшо я вірно зрозумів то йде мова про корпус для сабвуфера автомобільного?

якщо так то ідеальний матеріал МДФ потім йде фанера 20мм, але ні в якому разі не ДСП, категорично ні.

хто не вірить, шукайте інфо в інеті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 - МДФ

2 - фанера 20мм

ніколи - ДСП, категорично ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обгрунтуй, pls

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В "Новій лінії" був веикий вибір фанери і її порізка

Не знаю, шановний Andruha_gpz28, звідки інформація про порізку, але там продають лише листами, до того ж кого буде цікавити лист 1525х1525мм товщиною 180мм буде вартувати 190 грн.Можливо її ріжуть після покупки, щоб легше було транспортувати, а так ні!

Так, бачу починається флуд, тема звучить покупка фанери, а не вибір матеріалу на короб!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ScorpionYurka: наскільки я знаю ти ж робив стелса в свою авешку з фанери)Де дістав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...