Перейти до змісту

Відтепер я їздитиму обережніше!

vanus

безпека на дорозі  

99 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Нрод стільки жертв на дорогах, аварії постійно, і в містах і на трасах, а все із-за необережності та перевищення швидкості.

Народ давайте будем їздити культурніше, обережніше.

+1 підтримую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я вже років зо два їжджу уважно і обережно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ давайте будем їздити культурніше, обережніше.

призыв очень хороший.

только если бы его услышали и ему следовали все...

а-то как бы аккуратно ты не ездил - всегда найдется идиот, от которого хрен убережешься... :angry:

а все почему - он ведь на бентли/инфинити/мерине/...

он - хозяин на дороге, сцуко, а ты - никто.

ему можно ехать по встречке (этого идиотизма вообще понять не могу, ведь выезжают на самую скоростную полосу встречки, там несутся шо нунах...)

или можно ехать по тротуару, сигналя пешеходам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неправильная голосовалка, что отвечать если я с того момента как сел на машину езжу без превышений и стараюсь быть внимательный. И почему именно с сегодня? Закон какойто приняли или что?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі їздять правильно і обережно, але кількість аварій збільшується, тому ніколи не помішає їздити ще правильніше і обережніше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

це звичайно не спосіб, просто констатую, воно дійсно так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :0026:

Должно быть так, но лично знаю людей на кого это не повлиядло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та зараз просто ну ДУЖЕ вже багато: "Права купил, ездить не купил".

А дорогі не резинові, а автівок все більше і більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как по мне, то в голосование надо добавить варианты:

-я и так езжу аккуратно

-я езжу аккуратно, не считая экстренных случаев

ну и :0026:

-хай другие ездят аккуратно.

на счет того что всякие там на инфинити, хренимите ездят как хотят, а все остальные паиньки... то тут не согласен. всё зависит от водителя. как по мне самые хамовитые на дорогах это водители девяток.

да согласен, что водилы крутых тачил внедут себя хамовито, но не все, если человек заработал или в кредит купил дорогую машину, потому что он так хотел/мечтал, это ещё не значит что его надо зачислять в раздел "уродов на дороге" (если он не знает цену человеческой жизни, то цену машине он точно знает, то сбитый пешеход [допустим] ему обойдёться в 1000тугриков, то ремонт ему выльеться в 10раз больше, так что он скорее остановиться нежели водила запора за 400 грн). я люблю ходить пешком и стараюсь переходить дорогу на переходах, то по моим собственным наблюдениям народ на совкопроме, меньше уступает дорогу нежели водители новых бех и очкариков. правда когда я вижу, что они несутся под 100, то я лучше подожду на тротуаре :)

просто довольно таки распространнёная тема, парни скопили себе на 9-ку (копейку и т.д.), затонировали стёкла, поставили колонки по мощней и давай гоцать по городу, изображая из себя махфиози и крутых пацанов стритрейсеров аутловников, ну или сынки мажоры которым тачила досталась с правами "под ёлочку".

как вариант для улучшения ситуации на дороге надо всех скутеристов, пожопить немного, что бы со шлемаками ездили, да и правила хоть немного знали. сам одного такого чуть не збил, обогнал меня справа и сходу в левый поворт понёсся, еле на тормоза успел нажать, и блин пока с машины вылезеш что бы вразумить малёк, то его уже и след простынет, а таранить его в назидание, исчо и сам загреметь можеш, не говоря уж про то, что они по тротуарам носятся...

а вот ещё, вот ща дожди пошли дороги мокрые, да и снег не за горами, и первогодки снега не нюхавшие... это ж первый снег и все любители "газа в полик" буду тормозить о бровки... а в худших....

ксаси, у нас в городе нет курсов по экстремальному вождению?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как по мне самые хамовитые на дорогах это водители девяток.

Согласен на все пицот процентов, и старых БеМеВе, реально старых особенно троек. Также считаю что права должны иметь скутороводы полюбому, а то транспорт опасный, а правил могут не знать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дійсно акуратно починає їздити той, хто побував сам в аварії :rolleyes:

Должно быть так, но лично знаю людей на кого это не повлиядло...

ага,помню как-то два года назад,в меня влетела таврия. Ну отвезли маю машинку на рихтовку-покраску,а это за Пидгайцямы,ещё 5-8км. ,ну и везёт меня домой "виноватец" ДТП , а холодно,гололёд. Ехали за БМВ Х5 ,да так быстро, и не отставая 2-х метров,я сидячи с боку,на месте пассажира,очень давно ужэ искал ногой ТОРМОЗ,но жалко он отсутствует с стороны пасажжира :), и говрю : типа скинь можэт скорость,типа БМВ недешовая машиа,и всё такое. Га что я услышал очень оригинальный ответ, говорит : " Да у меня такой бампер есть" :) .Тупой народ,дажэ на своих ошибках неучиться.

Рекомендую: "глицесед" - это припарат от нервов. И нехай себе сигналят,светят фарами. И сами нервничают.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається ще наглі їздять на амулетах. Не всі звісно, але.

Так само не розумію, як за мною на хвіст сяде якесь чудо радянського автопрому і тримається дистанції в пів метра що під 30 км/год, що під 60. Вибіжить хтось на дорогу, різке гальмування, а позаду машини без абс і маємо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самі наглі (імхо) їздять на бюджетних "девятінах" і ланосах.

Але це ще квіточки, в порівнянні з тими "джигітами" що розсікають по загородних трассах. В містах більш-менш вихований народ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Центр повышения водительского мастерства в экстремальных условиях "Вольный ветер".

г. Луцк, ул. Ершова, 6; 1-й этаж (авторынок).

Моб. тел.: 8-093-9858722

Про якість-кількість нічого не знаю, маю тільки візитку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так что он скорее остановиться нежели водила запора за 400 грн)....

- ще не було такого, щоб я своїм Жужиком /між іншим, за 500 мирикосських уйов/ перед пішоходним не став....На відміну від "лєксусо-майбахо-ікссороквосьмих"

я люблю ходить пешком и стараюсь переходить дорогу на переходах, то по моим собственным наблюдениям народ на совкопроме, меньше уступает дорогу нежели водители новых бех и очкариков. правда когда я вижу, что они несутся под 100, то я лучше подожду на тротуаре :(

- а де в місті дозволено 100 носитися-то?...

просто довольно таки распространнёная тема, парни скопили себе на 9-ку (копейку и т.д.), затонировали стёкла, поставили колонки по мощней и давай гоцать по городу, изображая из себя......

- всьо то і в мене є, але веду себе на дорозі більш як культурно, враховуючи постійні намагання мене "принизити", як водія "зазобрухту"...На обгін справа, я вже почав тупо іти напереріз - мені дешевше, ніж якійсь 744 Е38))) А нєфіг нагліти. Хоча приємно морально, що коли я з тим "пєрцем" рівняюся на світлофорі, він відкриває вікно, щоб показати яка він крутизна - а я додаю кілька позицій гучності на магнітолі, дивлюсь на його обвисшу щелепу, і стартую з світлофора першим /що майже три тонни, а що 800 кг?/))))

как вариант для улучшения ситуации на дороге надо всех скутеристов, пожопить немного, что бы со шлемаками ездили, да и правила хоть немного знали.

- Однозначно!

- по місту покатайся /Центр- Старий ринок- Варшавка- виїзд на Рівненську, поворот на Відродження/ і тобі курсів не треба))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, наприклад в деякому розумінні цього слова "обережніше" став їхздити тому, що краще пропустити дурня, навіть якщо я на головній, моя перевага і т.д.

Тому що якщо завжди їздити з думкою "я правий, а він собі хай там об'їжджає, зупиняєьтся, пропустить і т.д", то не далеко заїдеш. Якщо їду по трасі і бачу за 500м що якись дурень збирається обганяти і включив поворот, я відраху гальмую а якщо треба (було і таке) то і вбік з'їду щоб пропустити. Також завжди себе ловлю надумці, а куди мені поспішати ... Ну будь-яка справа яка мене чекає, яка б вона не була зачекає на 5-15 хв. довше, тому як на дорозі пріорітет важливості слід надавати всетаки дорозі та безпечному руху а не іншому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

будь-яка справа яка мене чекає, яка б вона не була зачекає на 5-15 хв.

Стопудово. Лучше быть в шесть дома, чем полшестого в морге...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Igrek спасибо

1- - а де в місті дозволено 100 носитися-то?...

- всьо то і в мене є, але веду себе на дорозі більш як культурно, враховуючи постійні намагання мене

2-"принизити", як водія "зазобрухту"...На обгін справа, я вже почав тупо іти напереріз - мені дешевше, ніж якійсь 744 Е38))) А нєфіг нагліти. Хоча приємно морально, що коли я з тим "пєрцем" рівняюся на світлофорі, він відкриває вікно, щоб показати яка він крутизна - а я додаю кілька позицій гучності на магнітолі, дивлюсь на його обвисшу щелепу, і стартую з світлофора першим /що майже три тонни, а що 800 кг?/))))

3-- по місту покатайся /Центр- Старий ринок- Варшавка- виїзд на Рівненську, поворот на Відродження/ і тобі курсів не треба))

1-угу, только они, наверное, то не знают. вон, летом по вечерам спорты носились, чёт мне так кажеться, что там было явно больше 60-ти...

2-мне как-то всё равно кто на чём ездит, на счет обгона справа (ксаси не понимаю как это можно сделать обгон справа, ведь обгон это опережение траспортного средства с пересечением разделительной полосы, вроде так :) ) если передо мной кто-то едет 30 или 50, меня это харит, потому что если 30, то для второй передачи это за большие обороты, а для третей за мало, тоже самое и с 50-ю. то я могу и справа обогнать, но чаще притормаживаю. даю ему оторваться и еду как мне удобней, а если будут подрезать, то можно и монтировочкой привет передать, потому как на обгон справа я, если и иду, то значит мне надо, когда меня справа обгоняют, мне как-то пофигу, главное что бы ехать не мешали и под колёсами не путались :) .

на счет почти три тонны, когда мой знакомый во львове женился. то папик ему договорился за, вроде, 500-й мерседес, или 600-й, так вот это был бронированный 5-ти тонный кабан, и я скажу. что он был достаточно резвым, что бы при разгоне тебя вжимало в кресло.

3-у меня лучше практика :) Львов :) только вот не могу догнать. чего экстремального возле рынков? тупо встал в ряд и со скоростью 5м в год ожидаеш когда этот ужас закончиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАЖАЛЬ БІЛЯ СТАРОГО РИНКУ НЕЩОДАВНО В ЧАС ПІІК ЗАДАВИЛИ НАСМЕРТЬ ЛЮДИНУ :-(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и старых БеМеВе, реально старых особенно троек

о! це мабуть про мене :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НАЖАЛЬ БІЛЯ СТАРОГО РИНКУ НЕЩОДАВНО В ЧАС ПІІК ЗАДАВИЛИ НАСМЕРТЬ ЛЮДИНУ :-(

е.. это как? он уснул на проезжей части?

хотя порой всякие торопуньки выскакивают на встречную...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто б не вискакував на дорогу, водій повинен вибирати таку швидкість і бути так уважним що зреагувати на це. - витяг з правил.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто б не вискакував на дорогу, водій повинен вибирати таку швидкість і бути так уважним що зреагувати на це. - витяг з правил.

то что мне тогда со скоростью 5км/ч ездить? есть тротуар, есть дорога, есть переход. не выучил правила дорожного движения, по своей вине загремел под колёса, естественный отбор, я не господь бог, что бы всё видеть. если какому-то притруску в детстве не объяснили, что автобус надо обходить не спереди, то чем я то виноват, я то притормаживаю при объезде маршрутки, но всякое может случиться...

разве что, когда вижу что по тротуару идут дети, то стараюсь их не выпускать из виду, а вдруг у него мячик на дорогу выкатиться, редко они смотрят по сторонам. они видят цель и не видят препятствий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

по - моєму і саред джипів "шумахерів" вистачає - от сьогодні їду по рівненській з моста - тут мерс "кубік" летить всіх обганяє справа потім зліва (аля стрітрейсер) і на непоганій швидкості через переходи - короче клоуни нах :_35:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

то что мне тогда со скоростью 5км/ч ездить? есть тротуар, есть дорога, есть переход. не выучил правила дорожного движения, по своей вине загремел под колёса, естественный отбор...

А потім цей єстєствєнний отбор ляже на тебе судимістю (або й реальним строком). Адвокат (якщо ти не хочешщ строку) тобі стане в конкретну цифру.

Син загиблої людини пред'явить до тебе судовий позов про стягнення моральної шкоди. Мінімум - 20000 грн., в середньому - 50000 грн. Суд винесе рішення.

Потім - батько, мати, чоловік, дружина загиблого звернуться в суд. І на півтори-дві сотні тисяч гривень тобі твоя філософія вилізе. Не маєш бабла? Квартиру маєш, автомобіль, ще щось... Нічого не маєш? Ок, вони трошки почекають, вічно ти без майна жити не зможеш...

Навіть якщо пішохід в стані сп'яніння буде - все одно тебе зроблять винним. А якщо тобі вдасться "порішати" - то теж це буде для тебе відчутними фінансовими затратами.

Якщо вже ти такий пох...їст - не думай за тих, хто може потрапити тобі під колеса. Думай про обсяг того геморою, який знайдеться на твою дупу, навіть якщо ти будеш на 120% правий - але зіб'єш людину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...