Перейти до змісту

Не доходят СМС отправленные с Windows Mobile

Рекомендовані повідомлення

Аппарат HP 514 iPAQ Voice Messenger (Windows Mobile 6 Standart Smartphone Edition). На некоторые телефоны/операторов/номера мои сообщения просто не доходят. При этом отчет о доставке я получаю. Как пофиксить проблему? Слышал тут проблема в кодировке смс и последующей его раскодировке на аппарате получателя. Но в винде нет настроек кодировки именно смс. как быть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аппарат HP 514 iPAQ Voice Messenger (Windows Mobile 6 Standart Smartphone Edition). На некоторые телефоны/операторов/номера мои сообщения просто не доходят. При этом отчет о доставке я получаю. Как пофиксить проблему? Слышал тут проблема в кодировке смс и последующей его раскодировке на аппарате получателя. Но в винде нет настроек кодировки именно смс. как быть?

Пробував пусту смс відправляти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикол в том, что до того же самого абонента иногда доходят, иногда нет. даже не знаю по каким параметрам эти смс отличаются. пустые доходят вроде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прикол в том, что до того же самого абонента иногда доходят, иногда нет. даже не знаю по каким параметрам эти смс отличаются. пустые доходят вроде

попробуй ещё поставь карточку другого оператора и потестируй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене працює або 100% або непрацює. це залежить від прошивки або від прошивки радіо-модуля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне кажется что если принимающий телефон старый - то он не всегда может принять кодировку с ВМ. вопрос как эта кодировка выставляется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене доходять всі смс

правда не часто користуюсь цим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А там случайно вірусів нема?:). Бо Біл Гейтс не може не создати, щоб не було глюків;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віруси навряд!

Кодіровка звичайна як і в сімбіані і в звичайному телефоні. Швидше за все радіо-модуль глюкавить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как проверить? мне ж приходят отчеты о доставке. а на том конце - пусто:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про доставку, чи що повідомлення відправлено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про те що повідомлення відправленно немає звіту, це констатує телефон. Скоріше всього про доставку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в свій час на Asus P750 (Windows Mobile 6.0/6.1) відправляв сотні СМС, і всі вони чудово доставлялись на будь-які телефони (з МТС). Єдиний нюанс -- при відправці "візитних карток" (vCard) на інші телефони (зокрема на смартфони Nokia) іноді приходили картки з незрозумілими іменем/прізвищем (просто набір букв, хоча також правильних кириличних, а не "крякозябликів").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в свій час на Asus P750 (Windows Mobile 6.0/6.1) відправляв сотні СМС, і всі вони чудово доставлялись на будь-які телефони (з МТС). Єдиний нюанс -- при відправці "візитних карток" (vCard) на інші телефони (зокрема на смартфони Nokia) іноді приходили картки з незрозумілими іменем/прізвищем (просто набір букв, хоча також правильних кириличних, а не "крякозябликів").

Це було мабуть так Wind1251->KOI8-R.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй перепрошити на щось стабільне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уведомление о доставке. от оператора. .. перепрошить.. не уверен

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене таке було на 9000-ці. Поставив нову прошивку і хопа все як в тебе, вирішилось іншою прошивкою :_40:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я би вже перепрошив. Дають же нормальну пораду. Людина каже - проблема в прошивці. Треба перепрошити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок. попробую. спс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перешил. пока жалоб не было.ждем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...