Перейти до змісту

Порадьте автоелектрика!

Hockins

Рекомендовані повідомлення

Порадьте будь-ласка толкового автоелектрика....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 63
  • Створено
  • Остання відповідь

Шо сталося? Шо треба зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну для початку полікувати клаксон, ато той живе своїм життям. десь шось коротить. від постійного сигнала спасся зняттям релешкі.

з.і. машина ТАЗ 2108

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну для початку полікувати клаксон, ато той живе своїм життям. десь шось коротить. від постійного сигнала спасся зняттям релешкі.

з.і. машина ТАЗ 2108

8 063 145 05 22 Андрій

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ківерцівській напроти завода "Мотор" - гаражний коператив, заїдеш і на ліво сірі великі ворота. Запитаєш Сергія. Телефона нажаль немає, але майстер хороший, бере не дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

були також проблеми з електрикою, є хороший майстер в районі кондитерської, робить в доиа швидко і не дорого, постійним клієнтам знижки. Звати Петро 80669133701, 80936574695. Дає гарантію на виконану роботу, також скидає помилки бортових компутерів. Останнім часом пробує робити турбіни і АКПП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради!

попробую завтра звязатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

80508433040 Руслан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ківерцівській напроти завода "Мотор" - гаражний коператив, заїдеш і на ліво сірі великі ворота. Запитаєш Сергія. Телефона нажаль немає, але майстер хороший, бере не дорого.

Дуже сумніваюся.

З того всього, що я просив (автоматичне складання дзеркал, встановлення датчика на сигналку, кріплення екрану парктроніка) - не зробив нічого. Тільки один датчик парктроніка поміняв, на 5 хвилин роботи. Але взяв 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже сумніваюся.

З того всього, що я просив (автоматичне складання дзеркал, встановлення датчика на сигналку, кріплення екрану парктроніка) - не зробив нічого. Тільки один датчик парктроніка поміняв, на 5 хвилин роботи. Але взяв 200 грн.

Ну незнаю,можливо не все вміє, але я декілька раз звертався, можливо не з великими проблемами, але він їх вирішував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Глушець 53 (Шрот) є автоелектрик, а якщо він не зможе, то можливо порадить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже сумніваюся.

Ну незнаю,можливо не все вміє, але я декілька раз звертався, можливо не з великими проблемами, але він їх вирішував.

Він дуже толковий спеціаліст і може дозволити собі займатись тим чим йому простіше заробити більше грошей. Я кілька разів був його клієнтом і ніяких нарікань на його роботу в мене небуло. Колись під'їхав з товаришем з проблемою на БМВ і він нам відмовив. І я абсолютно впевнений, що в нього просто не було часу і мотивації для вирішення цієї проблеми так як в нього є черга і записує він людей на певну годину і в визначений час він реально займається конкретним автомобілем. Його основна спеціалізація це стартери, генератори, сигналізації ........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...... так як в нього є черга і записує він людей на певну годину і в визначений час він реально займається конкретним автомобілем. Його основна спеціалізація це стартери, генератори, сигналізації ........

Чесно говоря непонятно как можно записываться почасово к мастеру. А вдруг записался на 14-00 следующий на 16-00, а у первого работы на полдня. Да и квалификация многих наших спецов оставляет желать лучшего. Приведу простой пример: встречаю соседа на Сенсе, он жалуется на то что у него "зависают" обороты. Поменяли ему на СТО один датчик(ДПДЗ) - не помогло, поменяли регулятор ХХ - не помогло(оба АБСОЛЮТНО исправны), говорят - надо менять "мозги", цена 1200 грв. Все эксперименты за его счет. Я ему обновил прошивку - ездит ненарадуется.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

поновлю тему - так як треба допомога автоелектрика

які контакти на сьогодні актуальні? можливо хтось порекомендує хорошого автоелектрика зі свого досвіду......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже писав в темі по сервісу: 063 32вісім86бублик7 -- Женя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які контакти на сьогодні актуальні? можливо хтось порекомендує хорошого автоелектрика зі свого досвіду......

хлопчікі їдьте на сафрон до Володі може тршкі дорого але робить все якісно і гарантія.... це самий сильний сервіс в Луцьку по електриці і комп"ютерах сигналках .... сафрон той що на Карпенка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які саме проблеми у Вашій автівці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

генератор не видає на акумулятор мінус, мабуть провід заржавів ............потрібно почистити-подивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

генератор не видає на акумулятор мінус, мабуть провід заржавів ............потрібно почистити-подивитись

На мерсі??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже писав в темі по сервісу: 063 32вісім86бублик7 -- Женя

Толковый мастер РЕСПЕКТ только номер у него сменился на0505574072

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мерсі??

так

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Об'їзна біля Рованців недалеко від завправки Укрнафта у напрямку до ДПЗ. Сергій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Знає свою справу, але дуже не дешевий...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По рекомендации знакомого обратился к Захаровичу +380673563552, чтобы на 2101 мне поменял полностью проводку. За это никто не хотел браться, а он сделал. За консультации с меня не брал. Только не хочет ремонтировать Таврии и Славуты. Цена меня порадовала и качество работы на высоте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...