Перейти до змісту

Люди в белом

Oushen

Рекомендовані повідомлення

Никто не знает что это за парни, ходят в центре, постоянно в белых рубашках, с черными рюкзаками, на рубашке какие-то бэйджики.

Сегодня, когда в центре гуляли, подошли и дали какую-то бумажку с курсами английского, или что-то в этом роде, и сказали что-то на английском. 

А сегодня какраз понадобился носитель языка. К сожалению та бумажка была отправлена в ближайшею урну и рыться в нет нет никакого желания. :ohmy:

Может кто знает где эти ребятки находятся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це американські штунди (пробачте не втримався, це не з ціллю когось образити із присутніх на Борді), Тобто Свідки Єгови чи якісь п'ятидесятники і т.д. Вони вже , насправді, кілька років ( десятків років) по місту мандрують ..

одні такі жили в мого знайомого на квартирі... ($45 на добу в них оплата "відрядження") .

Буває що вони із першими заморозками в тих білих сорочках і з незмінними рюкзаками бігають по місту!..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мормони. http://uk.wikipedia.org/wiki/Мормон

Здається їх центр був на 8 березня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у них кожен член громади має відслужити в іншій країні два роки місіонером. при чому саме у молодому віці-17-20 років. не п"ють, не курять, здається, навіть кави-чаю не п"ють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дивитися картинку із розділу "Гумор", теми "Прикольное картинко №5" пост №271. :ohmy:

ось чим вони насправді займаються! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто знає що то за служіння в палаці піонерів по неділях. Весь час там хочу і дуже цікаво чьому так там стільки автомобілів. І в кого вірять)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось чим вони насправді займаються! :D
дарма ти так..... я їхню віру також не одобрюю, але ж нічого поганого вони тобі не зробили, правда?.. :ohmy:

Погодься -- це треба мати певну мужність, щоб ось так поїхати в чужу країну зі своїми переконаннями. До того ж в такому віці так хочеться спробувати всього в цьому світі...

А хто знає що то за служіння в палаці піонерів по неділях. Весь час там хочу і дуже цікаво чьому так там стільки автомобілів. І в кого вірять)
Там п'ятидесятники збираються
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Plum Я зарання попросив вибачення тих, хто може образитися. Я взагалі дуже скептично ставлюся до тих релігій, що не є загально (державно) признаними. Закон їх не забороняє.

Щодо мужності.. тут я б посперечався. Це не мужність - це НЛП. (Нейролінгвістичне Програмування). Людей зомбують. і все. А діти. так саме діти у 17-21 рік, ще не можуть протистояти більш сильному тренеру, який "підштовхує" їх до такого рішення.

Топікстартер, мабуть ти вже отримав відповіді на свої запитання, і вирішиш що тобі насправді від тих хлопців необхідно.

Ще раз прошу вибачення у тих хто образився, не це було моєю метою, я просто так висловив свою думку, такими словами, якими вмію і знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі дуже скептично ставлюся до тих релігій, що не є загально (державно) признаними. Закон їх не забороняє.
А яке відношення держава і закон мають до віри, до свободи совісті і волі вибору? Релігія і віра -- це ті питання, в яких держава і закон не повинні робити вибір за людину. Кожна людина повинна сама думати, як і у що чи в кого вірити. Тому що на рівні держави будь-який вибір завжди пов'язаний з політикою, а політика річ брудна і продажна. Люди, яких інквізиція спалювала через єресь, не погодилися б з твоєю точкою зору щодо вибраної державою релігії.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, давайте тут не будемо створювати релігійну суперечку поза темою

Питання було - "кто еті люді"? Відповідь є - мормони. Лишилося дізнатися, де вони тусуються...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так laska написала ж, що їх центр на 8 Березня :) Як їхати від стадіону до 5-ї школи, то відразу перший поворот на право за зупинкою "Історичний фак-т"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вони ??? - КЛОУНИ !!!

Сам поважаю всіх віруючих....сам бо є ним...

Але не тих клоунів...ці люди вірять не зрозуміло в кого " " .. в них своя теологія, яка кардинально відрізняється від загально християнської,

Про "Прикольное картинко №5" пост №271......в них практикують багатожонство...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вони ??? - КЛОУНИ !!!

Сам поважаю всіх віруючих....сам бо є ним...

Але не тих клоунів...

Віруючий? А як же ж "Люби ближнього свого, як самого себе"? Чи ти себе також клоуном вважаєш?

Яка різниця в кого і в що вони вірять? Це їхнє право. І хто ти такий, щоб називати їх клоунами? З таким самим успіхом вони тебе можуть назвати клоуном, бо ти віриш не в те, що вони. Для роздумів тобі повідомлю, що мормонська церква -- одна з самих швидко зростаючих і багатих церков в світі.

P.S. Я не розділяю їхню віру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lev отримує три дні на вивчення правил розділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер, мабуть ти вже отримав відповіді на свої запитання, і вирішиш що тобі насправді від тих хлопців необхідно.

угу ;)

Нужен только человек, родной язык которого английский. Ато на переводы наших горе лингвистов, которые полгода поработали в Макдональдсе США и думают что они знают английский, бужруи пишут всего два слова "not readable".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці хлопці ще й англійску вчать бажаючих. Безкоштовно.

Але самий цікавий факт, те що найбільш релігійна країна світу є найбільше мілітаризованою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Будь-ласка, підкажіть хто знає, точніше адресу їхню чи телефон. Мені дуже потрібно!

Хочу підтянути англійську мову. Безкоштовно )))

А з носіями мови це найкращий,найдієвіший і найшвидший спосіб. Тим більше, що віри своєї вони не навязують,а просто вчать мову (вроді) :rolleyes:

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-ласка, підкажіть хто знає, точніше адресу їхню чи телефон. Мені дуже потрібно!

Хочу підтянути англійську мову. Безкоштовно )))

А з носіями мови це найкращий,найдієвіший і найшвидший спосіб. Тим більше, що віри своєї вони не навязують,а просто вчать мову (вроді) :rolleyes:

Дякую

Колись в них був офіс на вул. 8 Березня, чи то буд. 8, чи то 12. можеш там прогулятись....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То шо на 8 березня я в курсі...Але не думаю шо в них висить вивіска,що то їх офіс...хоча...можна спробувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже хотів було вклинитись в дискусію, але на останніх секундах зловив себе на помилці, що змішав дві течії: мормонів та масонів, таки да про мормонів я не особо обізнаний.

По-поводу що не нав’язують то я не погоджусь. Єдиний раз коли в мене відбувався з ними діалог, то вони давали свою візитку та пропонували поговорити саме про Бога. Але мені всеодно здається що мормони більш помірковані ніж Свідки, не такі навязливі і не такі надоїдливі.

Я колись мав необережність впустити їх в квартиру - побалакати про Бога. На мої хвилюючі питання вони не змогли дати відповідь, сказали що взнають в своїй громаді і прийдуть розкажуть, не прийшли. Але після того на моєму помешканню поставили якусь невидиму мітку, яка ніби магніт притягувала всіх послідовників тієї конфесії. Не було жодного уїкенду без дзвінка у двері. :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адреса: 8 березня 5, колишня молочна кухня, колишній "Волиньзовнішкомхліб".

І вивіска там є, що то їх офіс церква, на якій височіє шпиль і навколо підстрижена трава, перепутати з чимось, чи не знайти там таке - нереально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...