Перейти до змісту

Де можливо недорого поїсти у Луцьку?

Гість encoarage

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був там на минулому тижні. Готують нормально. Звичайно якщо ви не супер-пупер гурман. Порівняно з бізнес-ланчами звичайно дешево, але якщо їх ціни порівнювати із закладами подібного типу - дорогувато. Серед названих мною їдалень є дешевші і такі чиї страви не поступаються по смаку.

Опубліковано

Кафе /ідальня/ Зустріч на Ж/Д вокзалі. Готують нормально, ціни помірні (до 20 грн перше , друге). Тільки проблема в тому що там всі бухають. Але я на обід туди хожу, бо відразу під офісом і нічого.

Опубліковано

На риббазі є кафешка, там справді смачно і недорого, плюс є алкоголь (може комусь пригодиться).

Опубліковано

На риббазі є кафешка, там справді смачно і недорого, плюс є алкоголь (може комусь пригодиться).

Так там тільки рибка до пива, ну і закусочка. Но ніяк не пообідати.

Опубліковано

Недавно ми згадали за "Буратіно" ізійшлись на тому що краще було там зробити "Пузату хату"

В інших містах користується неабиякою популярністю

Опубліковано

на риббазі всі теж бухають =)

ось прийшов з столовки КРЗ. такий ось майже комплекс обійшовся в 26 грн. чека не дають то точних цін не скажу. Куряча відбивна під шампіньйонами з сиром десь 9-10 грн. червоний борщ, гречка і салат.

2013-01-21_12-20-21_841.jpg

а ось в кінці того року був в міськраді. для мене це взірець столовки.

1gvJeR7jKbI.jpg
Не знаю як вам, але мені від пуза хватає поїсти в Брамі під час щасливої години за 25-35грн.

щодо цього то зотілось би сказати, що кожен день їсти на 20-30 грн трохи дорогувато, принаймі не з моєю зарплатою.

а от за 10-15 було б в самий раз!

• 3 місяця потому...
Опубліковано

— Столова в районі басейну на Грушеського (слухи чув, але де вона і що там незнаю)

це певно мова про кафе в приміщенні спорткомплесу.

Воно називається кафе "Торпедо".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...