Bit Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 20:40 Поділитися #1 Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 20:40 є в мене цікава пропозиція... коротше, можна було б замутити окремий хіп хоп форум із батлами та усім, що положено. не розділ, а саме ФОРУМ певно спочатку треба навести приклади хто що матиме з цього)) коротше, що отримує лм ссилкообмін-на форумі поставити ссилку на лм із якимись привабливим лозунгом гроші із реклами-обіцяю підняти форум та його відвідуваність доменне імя куплю сам (хоча можете й подарувати... ) наповнення форуму відбувається мною і форумчанами лм зможе зробити інет магазин хіп хоп музики, в якому наприклад продавати альбоми юних українських виконавців та команд що отримую Я перш ща все це хостинг! місце для файлів, доступних ВСІМ користувачам мережі інтернет, незалежно від провайдера адмінські права для мене+команди того форуму (я її наберу) наша рекламка періодично зможе прокручуватись на невеличкому банері шось типу скачай новий кліп того і того з інет магазина якшо схочете можете дати % ну якшо шось іще згадаю, то скажу... і ще одне!!! металістам, клаберам і фенам інших стилів музики-прохання не топити ідею ще у зародку. хочете щось аналогічне-робіть! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 10:28 Адміністратори Поділитися #2 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 10:28 Бери дедик на UA-IX и вперед и танки наши быстры. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори t0rik Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 10:37 Адміністратори Поділитися #3 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 10:37 нет денег на дедик, есть хостинги от 8 у.е. и выше. мильйон хостингов Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fog Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 16:29 Поділитися #4 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 16:29 Для таких проектів і укоза вистачить)) із розряду декілька денних забавок Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jasm Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 21:00 Поділитися #5 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 21:00 Хм... ідея не унікальна. Відвідуваність буде дуже низька так як хіп-хоп культура не розвинена в Луцьку (сужу по тому, що бачу). І погоджуюсь з Tum@nом це забавка на одинь день (інтузіазм пропе швидко). Не розумію, чьому звертаєшся до Адміністрації ??? Можна ж самому. Якщо ти вважаєш, що з цього ЩОСЬ вйиде і буде місце під рекламу, буде і-нет магазин. То навіщо розбазарювати ідею ??? Шукаєш хостинг ( Від 5-ти дол/міс., ато й менше). Купуєш домен (в зоні . com 8$(рік)) або халявний .org.ua. Далі шукаєш безоплатний форум (SMF і т. д. ) і підключаєш РУКИ і ГОЛОВУ. І вуаля! заробляєш на: 1. РЕКДЛАМІ 2. ТОВАРІ 3. В перспективі організовуєш івенти. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oSs Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:02 Поділитися #6 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 09:02 інет магазин музики... в Україні? небачу перспективи... просвіти! коли наші некупують відомих, визнаних... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bit Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 19:27 Автор Поділитися #7 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 19:27 інет магазин музики... в Україні? небачу перспективи... просвіти! коли наші некупують відомих, визнаних... тому й могли би маловідомих підтримати до тумана укоз? ти шо, прикалуєшся? укоз ГІМНО і хостинг гімно джасму дякую за ідею.... а ціни хостинга хтось викладе? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oSs Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 22:42 Поділитися #8 Опубліковано 12 Вересня, 2008 в 22:42 неспорю. підтримати варто... але наскільки реально... час покаже юзаю хостинг. там 81 грн. в рік з доменом... непогана пропозиція, як на мене... тут: http://hosted.in.ua/ доречі сайтег могу накнопати... зі знижкою, як для благородних цілей... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.