Tolik_lt Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 19:05 #1 Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 19:05 по типу таких, як у шафах-купе. якщо хто ставив, або цікавився - буду вдячний за поради і наводки.
Shura Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 19:09 #2 Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 19:09 ширина плиты имеет огромное значение. сильно тонкую - поведет... пофиг из какого материала... большую консультацию получишь у спецов, но намек ты понял движущая часть - помню из советских времен. двери на шариках просто умирали все ставили на подшипниках. ГПЗ тут не в помощь. у них только конические были. хотя... времена меняются
Shkoder Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 21:11 #3 Опубліковано 9 Вересня, 2008 в 21:11 я прожил десяток лет в квартире с такими дверями (Shura должен помнить). кроме понтов, кайфа никакого.. кроме высокой стоимости изготовления, у них намного меньше возможностей для выбора материала и оформления, хуже звукоизоляция, неизбежный шум при открывании/закрывании, да и вообще масса нюансов, которые придется учесть.
RudEAk Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 06:04 #4 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 06:04 А я зараз живу з такими дверима (ну не було іншого варіанту - коридор сильно вузький). Ставив польську систему Sevroll, два роки назад обійшлася так само як би я ставив звичайні двері. Ця система складається з алюмінієвої шини, двох роликів (на підшипниках) і направляючих (дві пластмаски), можна використовувати з будь-якими дверима, єдине що треба підбирати систему по вазі . Ставив без замка, який коштує більше 150 грн (це більщ-менш нормальний.). Про саму систему почитай на оф.сайті http://www.sevroll.pl/ , там і розписано як ставити. При установці необхідні прямі руки.А... купував на базарі.
miDas Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 07:29 #5 Опубліковано 10 Вересня, 2008 в 07:29 Якщо є можливість встановити двері таким чином, щоб вони закривалися (ховалися) в нішу, можна замовити звичайні двері і закріпити їх на спеціальні кронштейни. Двері при цьому будуть їздити на підшипниках по рейці, встановленій над дверима, просто і дешево :-)
zaHARE Опубліковано 27 Вересня, 2008 в 10:36 #6 Опубліковано 27 Вересня, 2008 в 10:36 я у себя специально оставил двойной ширины проем для установки раздвижных дверей,чтобы они "прятались" в стене.При сегодняшних технологиях двери бесшумные,пыленепроницаемые,с разными вариантами материалов и оформлением(все зависит от цены). Можете зайти в "НЛ" там несколько вариантов более-менее простых и распространенных. Если ставить,не ломая стен,то подойдет рельсовый внешний вариант. Типа такого- или
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.