Перейти до змісту

Metallica - Death Magnetic (2008)

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Несказав би шо вже й таку попсу вони почали грать, куда попопсовіші гурти є. Я неявляюся любителем Металіки, але все ж краще нова Мєтла чим старий Бомж Жові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Группа "Метелица" окончательно победила пиратов. Она выпустила альбом, который даже скачивать противно.

+1

металіка мені щиро і несамовито подобалась з 16-чного віку, але після прослуховування альбому прийшло повне розчарування. як на мене, з цим альбомом вони втратили багато. у тому самому, багато_разів_обкладеному_матюками, ст. енгері вони не боялись експериментувати і говорити те, що вони хотіли сказати і говорили як хотіли сказати. оця принциповість у поглядах і впевненість у своїй справі і надихали багатьох, в тому числі і мене. зараз це просто збірка надертих хітових фішок без виклику суспільству. ніколи навіть думки не було, що скажу таке, але м-ка заспокоїлась :)

але це всього лиш моя думка, яка основується на психологічному сприйнятті музики як такої, а не на технічній закоханості у техніку, і та думка, яка природньо може бути неправильною. але про це сперечатися нема толку :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Несказав би шо вже й таку попсу вони почали грать, куда попопсовіші гурти є. Я неявляюся любителем Металіки, але все ж краще нова Мєтла чим старий Бомж Жові.

ее...ти мну на Бон Джові не гони... не нада... :)

до Всіх: а чого вирозкричалися? зіграла б Металіка щось спокійніше- верещали би, що вона спопсилась.

було б щось в дусі молодої Мітли - кричали б, що повторює сама себе і нічого нового. В будь-якому випадку знайшлося би щось, до чого доколупались би.

Все одно, як приїде до Києва, то всі попретеся на концерт, навіть якщо це буде тур в підтримку Death Magnetic

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все одно, як приїде до Києва, то всі попретеся на концерт, навіть якщо це буде тур в підтримку Death Magnetic

Всі ? Шось не тяне зовсім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Метліка то сильна група, і альбом в неї нормальний. The Day That Never Comes вообще сила!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до Всіх: а чого вирозкричалися? зіграла б Металіка щось спокійніше- верещали би, що вона спопсилась.

було б щось в дусі молодої Мітли - кричали б, що повторює сама себе і нічого нового. В будь-якому випадку знайшлося би щось, до чого доколупались би.

це не кричання, а висловлювання власної думки. це рась, а дфа - вони якраз і зіграли шось спокійненьке і у дусі старих добрих часів.

не попремся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі ? Шось не тяне зовсім.
не попремся :D

гих.

ну і слава богу <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...