Перейти до змісту

Страсті накаляються

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогоднішній день був насичений...

Результати роботи парламентарів - http://portal.rada.gov.ua/

І, як завжди, низка звинувачень один одному.

З прийнятих законів зрозуміло, що повноваження президента можна обмежувати безмежно :)

Реакція Яценюка стала такою:

Позиція Голови Верховної Ради України Арсенія Яценюка , висловлена на брифінгу з приводу ситуації, що склалася у парламенті

2 вересня 2008 року

Голова Верховної Ради України Арсений Яценюк: " Мова йде про те, що ми розглянули сьогодні ключовий економічний пакет законодавства- це про престижність шахтарської праці. Це обґєднало зал, і я зробив усе для того, щоб ці законопроекти були розглянуті і прийняті.

Але хочу говорити про зовсім інший пакет законодавства який є нічим іншим, як політичним шантажем, який жодним чином не узгоджений в рамках коаліції.

Але й це було б півбіди. Кожен закон, який внесений і зараз розглядається в парламентській залі, напряму суперечить положенням Української Конституції. Фактично, іде спроба переписати Конституцію через так звані ординарні закони.

Відбулося те, з чого я розпочинав засідання українського парламент у - відбулося те, чого, на превеликий жаль, всі очікували - змова.

Відбувався момент, коли політичні сили створили нову конфігурацію, і я в такій конфігурації не буду брати участь, незважаючи на те, що Голова Верховної Ради глава усього парламенту. Але мають бути якісь цінності. Патрони нікому я підносити не буду. А тим більше, перед кимось гнутися.

Мова повинна йти про те, що прийняття будь-якого законодавства повинно чітко відповідати українській Конституції. І переписувати і підписувати закони під те чи інше крісло чи під ту чи іншу політичну силу шляхом виключно політичної змови - це не та політика, яка повинна бути в парламентських стінах, і це не та політика, яку я буду реалізовувати як голова парламенту.

Нехай голосують - ми подивимося результати цього голосування, і якщо це голосування спровокує розпад коаліції, це буде катастрофа, в тому числі і для демократичної ідеї України. І якщо це хтось не розуміє, то ми подивимося про наслідки цих речей через рік, два, три. Сьогодні ситуативно щось можна виграти, я це не виключаю. Тому, що у нас всі стратеги рівно на один-два дні. Я хочу подивитися, що ці політичні сили будуть говорити через півроку або через рік і в якій конфігурації вони будуть знаходитися. Мова йде не тільки про загрозу демократичні коаліції, вона була дуже складна ця коаліція, вона була надзвичайно неефективна, але вона існувала. Така демократія, на такому етапі розвитку сьогодні Української держави ми знаходимося. Треба це перейти.

Політичні сили не здатні будуть це перейти, тому пішли на класичну політичну змову, що відбувалася в цих стінах не перший раз. Побачите, що результат буде той самий. Так що піти із зали це моє принципове рішення. Наголошую на тому, що ніякі конституційні акти не будуть покриті моїми руками. Ніякі акти законодавства, які є нічим іншим як політичний шантаж тієї чи іншої політсили чи політичної фігури, також не будуть прийняті. Є заступники, є відповідні члени коаліції, нехай голосують."

Опубліковано
так хто з ким змовився, щось я не зрозумів?

БЮТ і Регіони подолали вето більшістю. Така ситуація, пригадую, була із законом про КМУ. Тільки мета була інша.

Зверніть увагу на прийняті закони і їх спрямування. То топчуться на місці, а то ціла низка...

Опубліковано

Нікаво ні жалка! (с) Шнур :_18:

Незнаю, вбачаю радше позитив:

1. Жулька передчасно скинула маску, потихенку згубить частину "лохторату"

2. Хто його забере - питання. Природа не любить пустоти, але ЕЦ всеодно - лісом!

3. Балозі пора проситися в штат до Медведчука. По-спеціальності, сантехніком :_07:

4. Махатма задумчиво чеше рєпу, ну і подєлом йому, домовлятися треба було і буть мужиком, признать поразку 18.12.2007, а не балогани влаштовувати :rolleyes:

5. Кинуть "голубцов", ой кинуть ;)

Опубліковано

На армію зараз виділяється аж 2 млрд.баків (тобто якщо відняти касу на хавчик, зарплати і одяг то можливо десь один літачок купити вони зможуть раз в рік), а ті уроди далі в наперстки граються, ну-ну. Що робимо з виборами, за кого галасуємо?

Опубліковано

А ось і реакція Президента:

З правової точки зору події в українському парламенті розглядаю як формальний початок для створення нової парламентської коаліції. Якщо протягом терміну, передбаченого в Основному Законі України, не відбудеться коаліція депутатських фракцій, я використаю своє право розпустити Верховну Раду та оголосити позачергові вибори

Заява Президента

Тимошенко назвала це істерикою.

Богатирьову туранули з Регіонів (думки, щодо Південної Осетії та Абхазії не збігаються).

Відповідь Богатирьової: http://www.unian.net/ukr/news/news-270692.html

Чим далі в ліс - тим більше дров...

Опубліковано
На армію зараз виділяється аж 2 млрд.баків (тобто якщо відняти касу на хавчик, зарплати і одяг то можливо десь один літачок купити вони зможуть раз в рік), а ті уроди далі в наперстки граються, ну-ну. Що робимо з виборами, за кого галасуємо?

Так думаю, або піду сіпсую, або за Конгресс УН.

Опубліковано
Відповідь Богатирьової: http://www.unian.net/ukr/news/news-270692.html

Сходив по-ссилці, звідтам:

Богатирьова оголосила вендету Януковичу

Секретар РНБО Раїса Богатирьова не збирається залишати Партію регіонів, незважаючи на її виключення політрадою партії і позбавлення членства.

Про це йдеться в заяві Богатирьової.

Вставлю своїх соціонічних 5 копійок :(

Слабо вони (ПР )знають Драйзера :(

2. Творческая функция: силовая сенсорика

Умело рассчитывает силу воздействия на человека. К партнёру не приспосабливается, а навязывает ему свою линию поведения. Держит себя в руках, пока не наступит критическая точка. Способен постоять за себя и своих близких. Не переносит принуждения, неразумного применения силы. Его отпор всегда соразмерен степени проявления агрессии. Умеет проучить обидчика, последовательно наращивая силу давления на него. Не успокоится до тех пор, пока не почувствует замешательство и падение боевого духа соперника. Моральная победа для него важнее физической. Никогда не позволит обращаться с собой бесцеремонно, навязывать свое мнение. Его нельзя запугать или спровоцировать.

Джерело http://www.typelab.ru/ru/1.1.types/rf-gul-func.html

Коротще кажучи, його легше фізично знищити, чим "нагнути" :( Яскравий приклад - коміссар Каттані. Виконавець ролі актор Мішель Плачідо теж цього типу.

Опубліковано

Така хароша вільна ніша на виборчому полі є, а зайняти то нема нікого достойних... А всьо що треба, мати кілька хоча б трішки чесних і не сильно жадібних політиків. На жаль, це занадто складна вимога для наший партій-блоків...

Опубліковано

Підозрюю, що на наступних, чи позачергових виборах, партії складатимуть списки за таким критерієм:

50% - хто більше заплатить, і

50% з довгими пальцями, щоб голосували за перших (в системі Рада з сенсорною кнопкою)

Такщо володарі довгих пальців і покірного характеру, мають шанс стати депутатами ВРУ :)

Опубліковано

Навчилися ті уроди співати гімна тримаючи руки на серці, але суті ніхто не вкурив, у випадку війни з них всіх (і тих хто роздавав стипендії і тих хто їх крав) сформувати першу механізовану спецбригаду депутатів-смертників розбити їх по фракціях і коаліціях, анклавах і конклавах і на їхніх джипах з охороною завалити те все бидло корупційне для самоочищення під москальські танки, тоді буде більше бажання захищати землю яку ті потвори поганили.

Опубліковано

да я в шоці

спочатку божитися що з регіонами ніяких справ бути не може, потім з ними ж наприймати за один вечір кучу антиконституційних законів і сьогодня заявити що їх зрадилили

Опубліковано
Навчилися ті уроди співати гімна тримаючи руки на серці, але суті ніхто не вкурив, у випадку війни з них всіх (і тих хто роздавав стипендії і тих хто їх крав) сформувати першу механізовану спецбригаду депутатів-смертників розбити їх по фракціях і коаліціях, анклавах і конклавах і на їхніх джипах з охороною завалити те все бидло корупційне для самоочищення під москальські танки, тоді буде більше бажання захищати землю яку ті потвори поганили.

кому шо, а ромі війна з москалями:)))

Опубліковано

Варіанти виходу з кризи, пропонує Стецьків:

По словам Стецькива, на встрече фракции с Виктором Ющенко очень остро возник вопрос беспардонного поведения Андрея Кислинского, когда он обвинял Тимошенко. «Также мы поставили вопрос об ответственности руководителя Кислинского – Виктора Балоги за провокацию против БЮТ», - сказал Стецькив и добавил, что Президент заявил о готовности разобраться с любым работником Секретариата, который по мнению фракции вредит демократической коалиции.

Отвечая на вопрос, какие конкретные шаги должен осуществить БЮТ, чтобы их признали удовлетворительными в стремлении сохранить коалицию, Стецькив сказал: «Механизм показать добрую волю у БЮТ есть – Президент на все 4 закона наложит вето, а БЮТ не будет принимать участия в его преодолении. Тогда конфликт можно считать исчерпанным».

Джерело

Я так бачу, що на образи реакція іде у вигляді демонстрації сили. Вже зовсім подуріли.

Опубліковано

ІМХО:

Всі фракції в парламенті це політично-фінансові угрупування, тому їм в більшості своїй абсолютно байдуже за що і проти кого тиснути на кнопку, якщо цей проект підсилить їх бізнес, цим легко пояснюються факти спільних голосувань нібито різних "ідейно" політичних сил. Якщо копнути в їх суть - там жодних ідей нема: для себе - бабло і фінансові інтереси, для народу - популізм і алогічні мікродоплати до мікропенсій. В більшості своїй вони не українці і думаю жодних сентиментів щодо міфічної любові до України у них немає. Думаю коаліція збережеться, але голосування БЮТ буде проводити так як йому вигідно і коли потрібно долучатись до ПР. В найближчому майбутньому слід очікувати підйому процентного бар'єру десь до 7%, щоб поховати непотрібних конкурентів і це все буде поєднюватись з висловами дружби і звинуваченнями в зраді, тільки зраді кого? Впевнений що народ ті падлюки вже давно зрадили, так-що все решта мені пох....

Опубліковано

30 років ще тут порядку небуде. Поки не здохнуть ті, хто родився в рабстві (с) Мойсей.

Емігруйте звідси, хто молодий, це нам, старим патріотам вже тірять нічого :)

Опубліковано

Harddriver, будемо стояти до останнього :)

Сьогодні відбулась прес-конференція Ю.Тимошенко.

Продовження взаємних звинувачень і відповідей на звинувачення.

Гасла: "треба любити Україну, а не себе в Україні" вже не лише не сприймаються, але й смішать.

Опубліковано

Згідний з Tolik_lt меньше уваги на слова і більше уваги на головні процеси, і бажано про них не забути за словесним поносом. Юлія уже з Януковичем, а колись тільки інопланетяни з НЛО могли перекроїти її свідомість для такого вчинку, це з її власних висловів. Я вже вірю у НЛО.

Опубліковано

І чого мовчить Тягнибок? Такий шанс збирати урожай на елеторальній ніші! Реально купа людей зараз би проголосувала за "Свободу" при правильно розробленій стратегії і деякому фінансуванні...

Опубліковано

мне почемуто кажется что пан тягнибок - был выборным спец проектом дабы оттянуть часть радикально настроенного електората ... понадобится - реанимируют под выборы .. а так видимо нету желающих преждевременно раскошеливаться ...

Опубліковано

А Яценюк таки підписав усі закони, прийняті парламентом минулого тижня http://novynar.com.ua/politics/37072

Ідемо до парламентської республіки?

Тимошенко вчора сказала, що не вона конституційну реформу почала, але вважає необхідним довести її до кінця.

І як цей пасьянс розкладеться?

Опубліковано

Страсті продовжують накалятися і в регіонах.

«Відкритий лист до Президента України Віктора Ющенка

Шановний пане Президенте!

Звернутись до Вас публічно мене примусило скандальне інтерв'ю Вашого підлеглого, голови районної державної адміністрації Перечинського району Закарпатської області Михайла Данча.

Розмовляючи з журналістом, який шанобливо називає його по-імені та по-батькові, голова РДА опускається до погроз на адресу представника ЗМІ. Роздратований твердженням журналіста, що «ланцюг єднання» організований проти Юлії Тимошенко, голова РДА вживає нецензурну лексику на адресу журналіста та Прем'єр-міністра країни. Огидно повторювати ті слова представника влади, однак в мережі Інтернет вони стали відомі світові уже ввечері того ж дня (http://www.clipnews.info/newstopic.htm?id=1458).

Як Народний депутат України, член парламентського Комітету з питань свободи слова та ЗМІ, звертаю Вашу увагу на неприпустимість такої поведінки представників влади щодо журналістів. Хочу нагадати, що свобода слова – є одним з найважливіших досягнень нашої Помаранчевої революції і безумовною ознакою справді демократичного суспільства.

Відомо, що призначення та звільнення голів РДА є у виключній компетенції Президента країни. Тому я закликаю Вас, пане Президент, дати політичну і моральну оцінку діям свого підлеглого, негайно звільнивши його від виконання обов'язків голови РДА Перечинського району Закарпатської області.

Як журналіст у минулому, я звертаюсь до всіх журналістів із закликом проявити солідарність і, незважаючи на загострену політичну ситуацію, не дозволяти представникам влади вести себе подібним чином із ЗМІ. Кожен факт хамського відношення до преси, погроз і насильства на адресу ЗМІ потрібно широко висвітлювати і повідомляти до відома влади та парламентського комітету з питань свободи слова та ЗМІ.

Народний депутат України Віктор Уколов, член Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та ЗМІ»

Увага! Ролик містить нецензурщину!

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Рекомендації представника Президента для народу

Пани сваряться - в холопів чуби тріщать...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...